• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto’s uit de oude doos

Fotocollage op hout

Bij ons kun je nu ook foto’s uit de oude doos bestellen. Heb je nog mooie, oude foto’s, negatieven of dia's? Dan kun je deze in laten scannen en af laten drukken op canvas. Wij beschikken over professionele scan-apparatuur, zodat er een mooie afdruk ontstaat. Stuur de negatieven, foto's of dia's naar ons op en wij doen de rest!

Foto uit de oude doos op canvas

Heb je nog een oude foto, oude negatieven of dia's en zou je deze graag af laten drukken op canvas of één van onze andere fotoproducten? Bij ons kun je foto’s, negatieven of dia's op canvas af laten drukken. Een oude foto op canvas kan een prachtige muurdecoratie zijn met een mooie herinnering van vroeger. Wij beschikken over professionele scan-apparatuur. Hierdoor ben je bij ons verzekerd dat de kwaliteit van de scan overeenkomt met die van je foto, negatief of dia. Het scannen van jouw foto is bij de prijs van jouw foto op doek inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bovenop!
Jouw foto uit de oude doos wordt afgedrukt op een stevig, kwalitatief canvasdoek. Je hebt de keuze uit 400 verschillende formaten en een framedikte van twee of vier cm. Op deze manier kun je de foto precies aanpassen naar jouw wensen. Let er wel op dat de kwaliteit van je foto meestal achteruit gaat wanneer je hem op een erg groot canvas doek af laat drukken.

Foto uit de oude doos bestellen

Het bestellen van een foto uit de oude doos gaat erg gemakkelijk. Heb je een foto op papier of op CD-rom, negatief of dia? Dan kun je contact opnemen met info@topdoek.nl voor de mogelijkheden. Vervolgens stuur je jouw exemplaar op en doen wij de rest voor je. Wij gaan de afbeelding inscannen met onze professionele scan-apparatuur, zodat de kwaliteit van jouw foto behouden blijft. Vervolgens drukken wij de afbeelding af op het canvas en komt het doek zo snel mogelijk jouw kant op!

Bestel vandaag nog jouw oude foto uit de doos op canvas!