• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Topgarantie
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • XXL formaten mogelijk
Bestel nu je canvas met 94% korting

Foto’s uit de oude doos

Soms zou je willen dat je een oude foto opnieuw maken kon. Alleen maar om dat ene moment weer even te kunnen herbeleven. Laat jouw prachtige oude foto op canvas bedrukken en geniet hierdoor iedere dag van dit oude plaatje. Een foto maken van foto is niet langer nodig, aangezien wij beschikken over professionele scanapparatuur. Stuur jouw nostalgische foto’s op, dus negatieven, foto's of dia's, en wij doen de rest!

Alles gaat digitaal

Fotografie kent een lange geschiedenis. Zo werd de allereerste foto meer dan tweehonderd jaar geleden gemaakt. Het duurde ongeveer 8 uur voordat de foto gemaakt was. Dat is tegenwoordig wel anders. Iedereen beschikt over een camera op zijn of haar mobiele telefoon. De kwaliteit van de camera’s wordt ook alsmaar beter en er kunnen dus steeds scherpere plaatjes geschoten worden. Alle foto’s worden ook direct digitaal opgeslagen. Dit is allemaal enorm handig. Ook wanneer je deze foto’s moet gaan bestellen. Toch vergeten we af en toe in wat voor luxe positie we hierdoor zitten. Stel je nou voor dat al jouw foto’s niet digitaal te vinden zijn. Dat al jouw foto’s en herinneringen staan op negatieven, op dia’s of op afgedrukte foto’s? Dat maakt het leven toch wel een stukje ingewikkelder. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor!

Fotocollage op hout

Foto uit de oude doos op canvas

Heb je nog een oude foto, oude negatieven of dia's en zou je deze graag af laten drukken op canvas of één van onze andere fotoproducten? Bij ons kun je foto’s, negatieven of dia's op canvas af laten drukken. Een oude foto op canvas kan een prachtige muurdecoratie zijn met een mooie herinnering van vroeger. Een oude foto afdrukken is daarnaast erg leuk om als cadeau te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw opa en oma die hele speciale herinneringen hebben aan een bepaalde oude foto. Wij geven jou de mogelijkheid om deze nostalgische foto’s op verschillende materialen te laten bedrukken. Wij beschikken namelijk over professionele scanapparatuur. Hierdoor ben je bij ons verzekerd dat de kwaliteit van de scan overeenkomt met die van je foto, negatief of dia. Het scannen van jouw foto is bij de prijs van jouw foto op doek inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bovenop!

Een oude foto op canvas afdrukken is een echte aanrader

Een van de opties is om jouw foto uit de oude doos af te laten drukken op een stevig, kwalitatief canvasdoek. Dankzij onze jarenlange ervaring met het bedrukken van canvasdoeken weten wij precies waar onze klanten blij van worden. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de afdruk van de afbeelding haarscherp is en dat jij niet wekenlang hoeft te wachten voor jouw wanddecoratie. Daarnaast heb je de keuze uit 400 verschillende formaten en een framedikte van twee of vier cm. Op deze manier kun je de foto precies aanpassen naar jouw wensen. Let er wel op dat de kwaliteit van je foto meestal achteruit gaat wanneer je hem op een erg groot canvas doek af laat drukken. Dit komt omdat afbeeldingen vaak over een beperkt aantal pixels beschikken. Wanneer een afbeelding op een groter vlak wordt afgedrukt worden de pixels dus ook zichtbaarder. Hierin willen wij jou advies geven. Een van de opties die je hebt om dit te voorkomen is gebruik maken van de professionele fotocontrole. Hierdoor weet je zeker dat jouw foto van de juiste kwaliteit is.

Foto uit de oude doos bestellen

Het bestellen van een foto uit de oude doos gaat erg gemakkelijk. Heb je een foto op papier of op CD-rom, negatief of dia? Dan kun je contact opnemen met info@topdoek.nl voor de mogelijkheden. Vervolgens stuur je jouw exemplaar op en doen wij de rest voor je. Wij gaan de afbeelding scannen met onze professionele scanapparatuur, zodat de kwaliteit van jouw foto behouden blijft. Vervolgens drukken wij de afbeelding af op het canvas en komt het doek zo snel mogelijk jouw kant op!

Oude foto’s afdrukken, vergroten of bij laten maken

Dankzij onze professionele scanapparatuur kan jij dus een oude foto op canvas laten bedrukken, ondanks dat je deze afbeelding niet digitaal hebt. Ook kan je een oude foto vergroten door hem op een groter canvas doek af te drukken. Hierbij willen we je nogmaals waarschuwen voor de risico’s van een te grote uitvergroting. Daarnaast is oude foto’s bij laten maken lang niet meer zo gemakkelijk. Via onze website kan jij dit ook eenvoudig doen. Niet langer is er maar een exemplaar van die ene oude familiefoto, maar zijn er meerdere afdrukken van dit stukje geschiedenis. Dankzij onze professionele scanapparatuur zorgen wij ervoor dat de scans van dezelfde kwaliteit zijn en geven wij jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld een canvas of een poster van deze afbeelding te maken!

Heb je nog vragen over het inscannen van foto’s uit de oude doos? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag verder!