• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

De leukste producten voor de kinderkamer

Profiteer nog dagen, uur, min.uten en sec.onden van Valentijns korting - De korting is al geactiveerd!

Wanddecoratie voor kinderkamer
Wanddecoratie voor kinderkamer

 

Bij Topdoek hebben we ook fotoproducten voor op de kinderkamer. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit beelden van dieren, regenbogen en robots. Toch liever iets persoonlijkers? Geen enkel probleem! Bekijk dan eens onze groeimeters of geboorteposters.

 

Bekleding van de kinderkamer

Het belangrijkste aan de kinderkamer is de decoratie die jouw kind het beste omschrijft en waar hij zich fijn bij voelt. De kamer van een meisje verschilt enorm van een jongens kinderkamer in de meeste gevallen. Elk kind heeft zijn verschillende voorkeuren voor de accessoires in de kamer.

Gelukkig is er genoeg keuze aan erg leuke decoratie om de ideeën van jouw kind in een kinderkamer te verwerken en zitten er geen grenzen gebonden aan jouw creativiteit. Het inrichten van een kamer is een behoorlijke klus, maar ook een hele leuke als je weet waar je aan begint.

Zonder inspiratie zit je kind vast aan een ruimte zonder accessoires die hem beschrijven en zal het niet als zijn eigen kamer voelen. Gelukkig hoef je de kinderkamer ideeën niet allemaal zelf te bedenken, wij helpen je graag een handje in het inrichten van de kinderkamer. Laat de kamer van je kind stralen met de beste decoratie die hij kan wensen!

Inspiratie rond geboorte

Het inrichten van een kinderkamer hoeft niet moeilijk te zijn. Denk aan de kleine dingen die toch een leuk beeld toevoegen, zoals een geboorte cirkel van je kind. Een decoratie rond de geboorte van je kind voegt veel toe in de kamer van je kind, zonder grote ingrepen.

Dit valt heel leuk te combineren met een groeimeter. Je kind blijft groeien, maar met een herinnering aan zijn geboorte vergeet je nooit meer hoe jouw kleine wonder op aarde kwam. Deze kinderkamer accessoires staan leuk in elke kamer, van een superhelden tot eenhoorn kamer.

Deze babykamer accessoires zijn leuk in de baby of kinderkamer. Het zijn twee decoraties die jou kunnen helpen voor de kleine kinderkamer inrichten. Hoeveel ruimte je in de kamer hebt, maakt niet uit voor deze decoraties. Er is altijd wel een plekje!

Decoraties rond de geboorte kan je overal mee combineren. Een geboorteposter valt voornamelijk goed samen met de decoratie in de kinderkamer van een iets jonger kind, maar het is totaal aan te passen naar de inspiratie van jouw kinderkamer. Een herinnering aan de geboorte van jouw kind past bij elke kamer!

Muurdecoratie bij elke kamer

De muur van een kinderkamer is een belangrijk detail van elke kinderkamer en bepaalt een groot deel van de inspiratie voor de kamer van je kind. Decoraties zoals muurstickers geven de kinderkamer gelijk meer sfeer zonder dat je veel moeite hoeft te doen.

Muurstickers plak je direct op de muur en het is een creatieve en makkelijke ingreep op de kamer van je kind. Ze zijn totaal aan te passen naar de smaak van je kind en er zitten geen grenzen aan jouw inspiratie voor de kinderkamer. Een kinderkamer met muurstickers valt goed te combineren met verschillende decoraties in de slaapkamer van je kind.

Denk bijvoorbeeld aan een combinatie tussen muurstickers en een poster met lijst. Beide kinderkamer decoraties zijn de missende toevoeging die jouw kinderkamer mist. Een poster met lijst kan namelijk moeilijk worden beschadigd en geeft daarnaast ook een opgeruimd beeld in de kamer.

Net zoals de muurstickers kan je een poster naar jouw inspiratie van de kinderkamer aanpassen. Er zijn zoveel verschillende soorten posters voor in de kinderkamer, een match vindt je snel genoeg. Deze twee muurdecoraties zijn leuk in iedere kinderkamer.

Een canvas in de kinderkamer

Ieder kind heeft zijn eigen interesses en hobby’s, maar in elke kinderkamer past een canvas. Deze muurdecoratie zorgt voor een netjes beeld van de ruimte en kan totaal aangepast worden naar eigen smaak. Een canvas kan je boven het bed of naast het bureau hangen voor een luxe sfeer.

Het is totaal aan jou om je eigen beeld van de kinderkamer te maken. Kies je voor een foto van je kind of toch voor een foto van zijn favoriete huisdier? Inspiratie voor een canvas in de kinderkamer kan je overal opdoen, ook bij FotoCadeau zelf. Een canvas kan je ook combineren met een schilderij in de slaapkamer van je kind om de muur wat op te pimpen met meer decoratie.

Met deze combinatie creëer je het midden van een drukke en schone kamer, maar het maakt de kinderkamer niet te volwassen. Een schilderij in de kinderkamer zorgt voor een creatief en een speels beeld.

Zoek je voor tips voor het inrichten van de kinderkamer? Met combinaties van mooie schilderijen vrolijk je de kamer makkelijk op. Er zijn eindeloze combinaties die jou de perfecte decoratie van je kinderkamer creëren.

Vormen voor een bepaalde sfeer

Een andere muurdecoratie die perfect is voor de kinderkamer, is de behang cirkel. Het is een goed beginpunt voor het inrichten van de kamer en na één decoratie zullen er snel meerdere volgen! Door de ronde vormen wordt het beeld van de kamer zachter gemaakt. Dit is ideaal voor een kamer met neutrale tonen.

Als je het tegenovergestelde wil van een zachte sfeer in de kamer, kan je beter gaan voor accessoires in de kinderkamer met scherpe hoeken zoals een poster met lijst. Natuurlijk zijn er nog veel meer ideeën voor de perfecte kinderkamer als je inspiratie is verdwenen. De decoratie op de wand is één van de belangrijkste oogpunten van de kamer.

Voor een rustigere sfeer kan je de kamer aankleden met één accessoire, bijvoorbeeld een muur ovaal. Als je liever de kinderkamer inricht met een iets drukkere sfeer, kan je kiezen om verschillende decoraties en vormen te combineren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een combinatie tussen verschillende posters en canvassen of totaal wat anders, de keuze is helemaal aan jou.

Hulp bij keuzestress

Er zijn zoveel accessoires voor de kinderkamer, hoe weet je welke het beste bij de kamer van jouw kind past? Het inrichten van de kinderkamer vereist een behoorlijke grote inspiratie en toewijding. Kies je voor een poster in de kamer van je kind, of toch een muurcirkel?

Gelukkig kan Fotocadeau je helpen met de inspiratie voor jouw kinderkamer. Zelfs in een stoere jongenskamer is er plek voor mooie muurstickers of foto’s van zijn favoriete dinosaurus.

Is je kind een groot jungle fan? Dan kan je hem vast blij maken met een geïnspireerde jungle kinderkamer. Het jungle thema valt goed te combineren met allerlei andere decoraties. Voetbalt je kind liever elke dag? Dan past een voetbal poster perfect in zijn kinderkamer.

Een kinderkamer inrichten hoeft niet moeilijk te zijn. Accessoires zoals een poster met lijst kan je gebruiken in elke kinderkamer. Het is een neutrale accessoire en de keuze van de poster heeft de meeste invloed op het beeld van de kamer.

De keuze is totaal aan jou, jij hebt de invloed in handen. Als je bijvoorbeeld kies voor een dierenposter in de kinderkamer, beïnvloedt de kleur en de dieren de sfeer van de kamer. Het geeft een totaal ander beeld dan een zwart-wit poster. Kies goed wat de inspiratie is van je kinderkamer en laat je leiden door je creativiteit.