• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Canvas frame kopen

Framediktes van canvasdoeken

Bij TopDoek.nl heb je keuze uit twee verschillende soorten diktes van jouw frame canvas. Je kunt kiezen uit een framedikte van 2 centimeter of 4 centimeter. De houten frames, ook wel frame canvas genoemd, zijn gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout. Tijdens het bestellen, kun je de framedikte uitkiezen. Voor een houten frame voor canvas van 4 cm, betaal je een kleine meerprijs.

  • 2 of 4 cm
  • Strak gespannen
  • PEFC-gekeurd kwaliteitshout

Personliseer jouw doek met frame canvas

Wanneer je een foto op canvas bestelt, kun je deze volledig naar jouw wensen aanpassen. Allereerst kun je jouw favoriete foto selecteren en het gewenste formaat aanvinken. Eventueel kun je nog kiezen uit fotobwerkingen om hem volledig naar jouw smaak te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een lieve tekst of aan het toepassen van een kleurenfilter. Wij bieden zowel een zwart-wit als sepiafilter aan. Om jouw canvas doek nog persoonlijker te maken en het doek een unieke uitstraling te geven, kun je kiezen voor een houten frame voor canvas. Vervolgens kun je een keuze gaan maken uit de framedikte.

De dikte van een houten frame voor canvas

Voor het canvas frame maken, gebruiken wij de beste kwaliteit materialen. Zo is het houten spieraam frame gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout. Voor het houten frame kun je kiezen uit een framedikte van 2 cm of 4 cm. Het frame van 2 cm wordt voornamelijk gebruikt. Dit is de gangbare dikte van een canvas frame. Een framedikte van 4 cm geeft een heel ander, ruimtelijk effect. Jouw doek steekt meer van de muur en komt goed tot zijn recht. Daarnaast kun je een ophangsysteem bijbestellen voor €3,67. Je hebt al een foto op canvas vanaf €1,75 op TopDoek.nl. Hiermee zijn wij de goedkoopste van Nederland! Ook een canvas frame kopen is erg goedkoop en eenvoudig. Bij een framedikte van 2 cm zit dit in de prijs inbegrepen en betaal je niks extra’s. Wanneer je een framedikte van 4 cm kiest, betaal je een kleine meerprijs bovenop de normale prijs van een foto op canvas.

Canvas frame kopen

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt jouw doek met de gekozen framedikte gemaakt. Wij rekenen € 5,99 verzendkosten om jouw pakket te versturen. Bestel je voor meer dan €48,-? Dan versturen wij jouw pakket GRATIS! Naast het kiezen van de framedikte kun je ook het product aanpassen door het formaat zelf te kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten die variëren tussen 20 x 20 cm en 140 x 300 cm. Ook kun je de foto op canvas verder personaliseren met opties als een fotobewerking of een baklijst. Als je een foto op canvas bestelt bij TopDoek profiteer je van de voordelige prijzen en de snelle levering. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen of opmerkingen hebt.

Wil jij ook een canvas met frame? Een houten frame kopen, is erg eenvoudig en spotgoedkoop. Bedenk voor het canvas frame kopen welke dikte en welke afmetingen het frame moet krijgen en je kunt jouw bestelling al plaatsen.

Bestel vandaag nog een canvasdoek met framedikte van jouw keuze!

Foto op canvas bestellen