• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Topgarantie
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je canvas met 94% korting

Over ons

Voordat je een bestelling plaatst wil je eerst weten met wie je zaken doet, daarom zullen wij ons op deze pagina voorstellen en wat meer over onszelf vertellen. Op deze pagina kun je onder andere meer informatie vinden over onze werkwijze, onze medewerkers en wat mensen die hier bestelt hebben van ons vinden. De Topdoek review zal straks aan bod komen. Wij hechten namelijk veel waarde aan kwaliteit en onze klanten.

Topdoek review

Wij zijn constant bezig om onze klanten de beste kwaliteit fotoproducten te leveren en hen gelukkig te maken met hun nieuwe decoratie. Het is voor ons dan ook een groot compliment dat wij met een 9,1 beoordeeld worden. Bovendien is de Topdoek review op trustpilot maar liefst 4,6 op een schaal van 5. Toch streven wij ernaar om nog beter te worden en onze klanten nog beter te bedienen. De reviews van Topdoek tonen aan dat we betrouwbaar zijn en hoge kwaliteit fotoproducten leveren tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien blijven wij ons assortiment met verschillende fotoproducten steeds verder uitbreiden.

Topdoek; hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Een deel van de lovende Topdoek reviews is te danken aan onze combinatie van hoge kwaliteit producten, die aangeboden worden tegen erg scherpe prijzen. Onze foto op canvas heeft bijvoorbeeld korting die op kan lopen tot wel 94%. Door deze combinatie van scherpe prijzen en hoge kwaliteit hebben wij al vele mensen blij kunnen maken met hun eigen foto op canvas. De foto op canvas is dan ook het meest populaire product. Iedereen kent het product en heeft deze wellicht zelf ook in huis hangen. De foto op canvas kan bij ons op vele formaten gedrukt worden, die allen van hoge kwaliteit zijn. Door de scherpe prijzen zijn ook vele van onze canvasdoeken cadeau gedaan en hebben door de jaren voor vele wanddecoraties gezorgd.

Het assortiment van Topdoek

Topdoek heeft naast goede Topdoek reviews en scherpe prijzen ook een erg uitgebreid assortiment. Waar Topdoek begonnen is met een foto op canvas, is dit assortiment tegenwoordig uitgebreid naar vele verschillende fotoproducten. Het assortiment van Topdoek is zo uitgebreid dat er nu voor elke ruimte wel een passend fotoproduct te krijgen is. Voor de keuken is een foto op snijplank bijvoorbeeld een geschikt product om te laten bedrukken met een eigen foto. Het assortiment van Topdoek zal ook de komende tijd uit blijven breiden, zodat er nog meer producten zijn waar je jouw foto op kunt laten drukken.

Onze werkwijze

Om al die prachtige fotoproducten te maken heeft Topdoek een werkwijze die gericht is op kwaliteit en zorgvuldigheid. Zodra een bestelling binnenkomt wordt deze in ons systeem verwerkt. Daarna wordt deze bestelling afgedrukt door onze speciale printers en wordt het bestelde product bedrukt met jouw foto. Tijdens dit proces wordt nauwlettend in de gaten gehouden of de kwaliteit aan onze eisen voldoet. De rode draad bij Topdoek is namelijk dat kwaliteit voorop moet staan. Door erg scherp te zijn op de kwaliteit zorgen we ervoor dat de klant keer op keer blij verrast wordt door de scherpe afdruk op het fotoproduct.

Het team van Topdoek

Het team van Topdoek bestaat uit een combinatie van jonge, ambitieuze krachten die volop ruimte krijgen voor groei binnen het bedrijf en een groep ervaren werknemers. Deze combinatie zorgt voor een innovatieve, open en professionele sfeer waar iedereen ruimte heeft om zijn/haar woordje te doen en mee te denken bij verbeteringen. Door dit diverse team worden elke dag honderden bestellingen verwerkt, waarbij iedereen zijn/haar eigen functie heeft. Dit bruisende team is dan ook verantwoordelijk geweest voor de vele positieve klanten die hun prachtige fotoproducten hebben mogen ontvangen. Wil jij ook onze uitstekende service en kwaliteit ervaren? Bestel dan snel en gemakkelijk een fotocadeau bij Topdoek!

Het bestelproces bij Topdoek

Een fotoproduct bestellen moet snel en gemakkelijk zijn vinden wij bij Topdoek, daarom hebben wij een speciale besteltool ontwikkeld. In deze besteltool hoef jij slechts een formaat uit te zoeken voor jouw fotoproduct, je foto te uploaden en eventuele extra's aan te vinken. Daarna kun je op bestellen drukken en gaan wij meteen met jouw bestelling aan de slag. Deze combinatie van scherpe prijzen, snelle levering en hoge kwaliteit zijn de kernwaarden waar Topdoek elke dag naar streeft en waar jij van profiteert!

Kom meer te weten over ons! | Topdoek.nl