• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
 • GRATIS verzending vanaf € 48,-
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Naambordje voordeur

Met een naambordje voor bij je voordeur fleur je binnen één klap de hele voorkant van je woning op! Door de keuze uit de verschillende stijlen, vormen, formaten en materiaalsoorten, kun je eenvoudig jouw mooiste naambordje samenstellen. Een naamplaatje zorgt daarbij in vergelijking met een normaal huisnummerbord voor een persoonlijke entrée!

Doordat je je de keuze hebt uit veel opties, kun je het naambord en daarmee je entrée zo persoonlijk maken als je zelf wil. Hierbij zorgt zo’n persoonlijk huisnummer bordje er ook voor dat je de voorkant van je woning een stuk mooier aan kunt kleden! Een naambordje voor je huis heeft dus meerdere voordelen op het gebied van persoonlijkheid en uitstraling. Een naamplaat bij je voordeur heeft daarnaast ook nog enkele praktische voordelen: bezoekers en bezorgers zijn er altijd zeker van dat ze aan het juiste adres zijn.

Wat is een naambordje voordeur?

Een naambordje voor bij je voordeur is een bordje met daarop het huisnummer en je achternaam. Voornamen kunnen eventueel ook, om het nog persoonlijker te maken. Op Topdoek.nl heb je daarbij ook nog eens de keuze uit verschillende stijlen, waarmee jij je huisnummerbord zo mooi en zo persoonlijk kunt maken als je zelf wil.

Wat zijn de voordelen van een huisnummerbord met naam?

Een huisnummerbord met naam heeft een aantal voordelen ten opzichte van een normaal huisnummerbordje:

 • Een huisnummerbord waar je naam op staat zorgt voor een persoonlijke entrée;
 • Onze naambordjes kun je helemaal stijlen zoals je zelf wil: je kunt met onze uniek naambordjes voor bij je voordeur de voorkant van je woning zo mooi maken als je zelf wil;
 • Vaak mensen over de vloer? Met behulp van een naambord weten bezoekers altijd zeker dat ze aan het juiste adres zijn;
 • Shop je vaak via internet? Ook pakketbezorgers zijn zeker van jouw adres met een naambordje - ook de onze!

Een persoonlijke entrée

Een huisnummerbord met achternaam en eventueel voornamen zorgt voor een persoonlijke entrée! In vergelijking met een normaal huisnummerbord waar alleen cijfers op staan die het huisnummer aangeven, laat je je met een naamplaatje zien wie op het adres woont. Dit zorgt ervoor dat je jezelf openstelt en dat gasten zich welkom voelen!

Unieke naambordjes voordeur

Naast de persoonlijkheid die onze bordjes uitstralen, hebben we ook unieke naambordjes voor bij je voordeur. Je hebt keuze uit veel verschillende stijlen, vormen, formaten en materiaalsoorten. Hierdoor kun je je naambord zo personaliseren als je zelf wil en creëer je vanzelf je eigen uniek naambordje!

Zekerheid voor bezoekers

Naast de esthetische voordelen die een huisnummer bordje van Topdoek.nl biedt, heeft het ook zeker functionele voordelen: mensen die vaker bij je over de vloer komen weten misschien zeker waar je wonen, maar mensen die jouw woning voor het eerst bezoeken zijn misschien nog in onzekerheid als ze voor het eerst aanbellen: dit kun je vrij eenvoudig wegnemen door een naambordje op te hangen. Laat ze welkom voelen! Extra persoonlijk: naambord met foto!

Zekerheid voor bezorgers

Ook pakketbezorgers kunnen soms in onzekerheid zijn of ze aan het juiste adres zijn. Met een naambordje voor je huis zorg je ervoor dat bezorgers altijd weten dat ze op de goede plek zijn. Wel zo fijn!

De verschillende vormen waarin je je naambordje kunt bestellen

Je kunt je naamplaat voor bij je voordeur bestellen in een aantal verschillende vormen:

 • Vierkant;
 • Vierkant met ronde hoekjes;
 • Rond;
 • Organisch;
 • Hexagon (zeshoekig);
 • Rechthoekig.

Vierkant

Deze vorm is één van de vormen die je moet kiezen als je op zoek bent een modern en strak vormgegeven naambordje. Door de strakke lijnen en scherpe hoeken die een vierkant naambordje heeft, geef je het bordje een uiterlijk dat orde en gezag uitstraalt. Dit past perfect bij een modern en strak vormgegeven interieur.

Vierkant met ronde hoekjes

Naast onze normale vierkante naambordjes, kun je ook een vierkant naambordje maken met ronde hoekjes. Deze heeft een net iets minder strak vormgegeven en dus moderne uitstraling. Hierdoor zorg je er ook voor dat dit naambordje bij andere stijlen past.

Afgeronde hoeken zorgen bovendien voor een zachte en persoonlijke uitstraling. Dit is wel zo fijn als je een naambordje koopt om je entrée iets persoonlijker te maken.

Rond

Dit is dé vorm die je nodig hebt als je een persoonlijk naambordje zoekt met zachte uitstraling. Door de ronde vorm, de afwezigheid van scherpe hoeken en de aanwezigheid van slechts één lijn, krijg je de lieflijke en zachte uitstraling die je met een persoonlijke naambordje wil bereiken.

Organisch

Deze vorm, die eigenlijk lastig te beschrijven is, is vergelijkbaar met een rond huisnaambord. Door de rondachtige vorm, die tegelijk ook anders is, creëer je een uniek geheel die heel mooi samen valt met onze stijlen.

Hexagon (zeshoekig)

Net als de vierkante vorm die een moderne uitstraling heeft vanwege de hoeken en lijnen, heeft een zeshoekige vorm, ook wel hexagon genoemd, deze zelfde eigenschappen. De strakke lijnen en scherpe hoeken zorgen voor een strak geheel. Tegelijkertijd is dit eigenlijk ook gewoon een hoekig rondje, waardoor hij weer minder strak is dan een vierkant huisnummerbordje.

Rechthoekig

Vergelijkbaar met een vierkante of zeshoekig huisnaambord, is een rechthoekig naambordje. Om jouw huisnummer te laten zien op een moderne, strak vormgegeven manier, kun je dus ook kiezen voor een rechthoekig naambordje.

De verschillende materiaalsoorten voor jouw naambordje

Om jouw mooiste naambordje samen te kunnen stellen, kun je kiezen uit verschillende materiaalsoorten:

 • Wit aluminium
 • Geborsteld aluminium (RVS-look)
 • Wit plexiglas
 • Doorzichtig plexiglas

Wit aluminium

Dit is eigenlijk de standaardversie van onze naambordjes. Hier zijn dan ook de meeste stijlen op te bestellen, die allemaal voor jou op deze pagina staan uitgestald. Wit aluminium houdt in dat witte kleuren wel afgedrukt worden, in tegenstelling tot geborsteld aluminium, waarbij witte kleuren niet afgedrukt worden. Door witte kleuren niet af te drukken, komt de aluminium structuur naar voren.

Geborsteld aluminium (RVS-look)

Zoals hiervoor al is gezegd, worden de witte kleuren niet op een naambordje RVS look geprint. Hierdoor ontstaat er een ware industriële look. Een naambordje voordeur industrieel vormgeven hoeft dus niet heel moeilijk te zijn!

Geborsteld aluminium is daarbij vergelijkbaar met een huisnummerbordje van rvs. Omdat het nogal veel op elkaar lijkt, is bijna een naambordje van rvs te noemen. Een naambordje bij je voordeur van rvs geeft je woning direct een industriële sfeer. Als je dus op zoek bent naar een stoer naambord voordeur, adviseren we je een rvs look naambordje te kiezen.

Wit plexiglas

Dit is een naambordje plexiglas met daarachter blockout, hierdoor schijnt licht niet door het naambordje bij je deur. Je krijgt nog steeds dezelfde kwaliteit van plexiglas, maar dan met een blokkering voor het licht, waardoor het door jou gekozen ontwerp mooi en goed naar voren komt. Plexiglas is daarbij ideaal als je op zoek bent naar een huisnummerbord modern.

Doorzichtig plexiglas

Vergelijkbaar met wit plexiglas is dus doorzichtig plexiglas. Dit is zoals je misschien al verwacht doorzichtig, waardoor licht door het plexiglas heen schijnt. Hierdoor krijg je een speciaal en luxe effect! Een naambordje van plexiglas is dus ideaal als je op zoek bent naar een modern en luxe nummerbord voor je huis.

Naambordje maken met of zonder naam

Een naamplaat maken gaat vrij eenvoudig. Je hebt enkel jouw design met eventueel een foto nodig en het technische gedeelte gaat bijna vanzelf. Daarna is het proces van een huisnummer kopen afgerond.  

Waar een emaille huisnummer echt een naambord voordeur landelijk is, met onder andere een naambord klassieke kleuren, presenteert deze geen namen en valt het dus af als keuze voor een huisnummer met naam. Wat je nog wel altijd kunt kiezen, in combinatie met bijvoorbeeld een andere materiaal look, is een naambordje leisteen dat onder een naambordje voordeur industrieel wordt geschaard.

Kies je bijvoorbeeld voor een naambordje voordeur modern middels een naambordje zwart? Dan is het ontwerp vrij eenvoudig te maken. Voor het beste contrast kun je dan voor een wit lettertype kiezen. Ook bij andere stijlen, zoals een naambordje wit of het naambordje antraciet is het meeste werk al gedaan. Je hoeft alleen de voor jou belangrijke gegevens in te vullen, zoals huisnummer en achternaam, en eventueel voornamen.