• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Placemats

Maak hier beneden een keuze uit één van onze mooie placemats: kies voor een placemat met foto of placemats met onze collectiebeelden! Bij de collectiebeelden heb je een keuze uit 1000 verschillende beelden, onderverdeeld in 22 collecties. Vind je collecties net als ons prachtig maar zoek je toch iets persoonlijks? Ga dan voor een placemat met foto!

Onze placemats zijn een absolute must have

Wil jij nooit meer viezigheid op je tafel? Het is mogelijk met de unieke placemats van TopDoek.

Placemats zijn ontzettend handig. Ze beschermen tegen viezigheid van eten of spelende kinderen. Ook kan je een bureau met placemat voorzien om op die manier koffiespetters gegarandeerd te voorkomen. Placemats zijn afwasbaar waardoor vieze vlekken snel verleden tijd zijn.

Je zou ervoor kunnen kiezen om standaard plastic placemats te bestellen, maar ook voor placemats van de kunststof vinyl van onze website. Onze placemats zijn stuk voor stuk bijzonder doordat de klant bepaalt wat erop komt te staan. Een placemat in het zwart of een placemat in het groen bestel je binnen enkele klikken.

Op zoek naar iets persoonlijkers? Laat een foto afdrukken op een placemat! Dit kan een eigen foto zijn, maar ook een afbeelding uit onze collecties. Haal dus niet langer alleen maar zwarte placemats in huis, maar ook super persoonlijke onderzetters!

Een placemat om op te knutselen en te knoeien

Met de placemats van TopDoek verandert iedere maaltijd in een feestje. Placemats zijn ontzettend handig om in huis te hebben. Zonder deze onderzetters kan het namelijk een enorme bende in huis worden. Placemats zorgen ervoor dat jij zonder zorgen aan tafel kan zitten.

Daarnaast straalt het hebben van placemats luxe uit. Zelfs wanneer er al een tafelkleed ligt, komen placemats goed tot hun recht. Tegenwoordig worden ze dan ook vaak met een decoratief doeleinde gebruikt.

Toch blijft het hebben van een placemat om op te knutselen ontzettend handig. Wanneer de kinderen of de hobbyist lekker aan het schilderen zijn, kan het nog wel eens voorkomen dat er verf op de tafel beland. Gelukkig zijn de meeste placemats afwasbaar. Hierdoor kan de verf prima op de placemats komen.

Placemats zijn ook ontzettend handig in kantoorpanden. Een bureau met placemat ziet er leuk uit, maar is ook beschermd tegen koffie of kruimels.

Een placemat is dus een absolute musthave. Op onze website verkopen wij ontzettend leuke placemats. Hieronder zullen we uitleggen hoe jij deze mooie placemats in huis haalt!

Hoogwaardige placemats in allerlei verschillende formaten

Op onze website bestel je placemats van absolute top kwaliteit. Op verschillende plekken kun je placemats bestellen. Dit zijn dan vaak plastic placemats of rubber placemats. Over het algemeen gaan placemats van plastic en rubber geruime tijd mee, maar enorm duurzaam zijn ze niet.

Op onze website kan je kiezen voor placemats van de kunststof vinyl. Vinyl placemats zijn ontzettend stevig en een stuk duurzamer vergeleken met het plastic.

Deze harde placemats hebben daarnaast een hittebestendige ondergrond. Hierdoor kan je warme pannen en borden neerzetten op deze onderzetters.

Daarnaast haal je een antislip placemat in huis. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je maaltijd zomaar van de tafel schuift.

De kunststof placemats zijn in verschillende formaten en vormen te bestellen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar placemats voor een ronde tafel? Op onze website kan je ook kiezen voor ronde placemats. Hierdoor kunnen ook mensen met een ronde tafel genieten van alle gemakken die placemats te bieden hebben.

Iedereen die op zoek is naar originele onderleggers voor de tafel kan hierdoor bij ons terecht!

Een placemat in het groen of in een andere kleur

Wil jij placemats kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het leuke aan onze placemats is dat jij bepaald wat er op het placemat komt te staan.

Zo zou je ervoor kunnen kiezen om een gekleurde placemat te bestellen, denk aan een placemat in het groen, een placemat in het roze of een placemat in het beige.

Een placemat in het zwart is natuurlijk ontzettend modern, maar je zou ook kunnen kiezen voor een placemat waarop meer te zien is. Zwarte placemats of rode placemats zijn, in vergelijking met de andere mogelijkheden op onze website, ook wel een beetje saai.

Op onze website tref je nog twee mogelijkheden aan om een unieke placemat te creëren. We zullen ze allebei behandelen.

Leuke placemats met persoonlijke foto’s

Allereerst kan je ervoor kiezen om een placemat met foto te bestellen. Hierdoor kan jij je meest favoriete herinnering laten bedrukken op een placemat. Je haal dus een ontzettend persoonlijke placemat in huis.

Wij zien vaak foto’s van blije families voorbij komen, maar ook vakantiefoto’s en foto’s van dieren zijn ontzettend geliefd.

Je zou ook kunnen kiezen voor een foto van je favoriete gerecht. Hierdoor kan je, zelfs wanneer je iets anders moet eten, altijd denken aan de smaken van je lievelingsgerecht.

Een eigen foto laten bedrukken op een placemat is ook ontzettend leuk als cadeau. Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor een geliefde? Overweeg dan eens om een persoonlijke foto op een placemat af te laten drukken. Hierdoor kan de gelukkige iedere dag weer kijken naar die ene mooie herinnering van jullie samen.

Wees nou eerlijk, wie wordt er niet blij van zo’n ongelooflijk persoonlijk cadeau? Een eigen afbeelding afdrukken op placemat is dus een aanrader om in huis te halen. Voor jezelf of voor een ander!

Mooie placemats met afbeelding uit onze collecties

Daarnaast hebben we nog de placemat met een afbeelding uit onze collecties in de aanbieding. Hier vind je de allermooiste afbeeldingen. Wij hebben een speciale selectie gemaakt van allemaal populaire thema’s.

Alle foto’s uit onze collecties zijn gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor weet je zeker dat je een placemat met een afbeelding van uitermate hoge kwaliteit in huis haalt. Deze zekerheid is kleiner wanneer je een eigen afbeelding laat bedrukken op placemat. Dit komt omdat niet alle afbeeldingen dezelfde resolutie hebben.

Gelukkig kan je, wanneer je niet zeker bent over de kwaliteit van je eigen afbeelding, onder de extra opties, kiezen voor een professionele fotocontrole.

Bij onze collecties is de kwaliteit dus gegarandeerd uitstekend. Mocht je dus geen eigen foto hebben, maar wil je wel een prachtig plaatje op een placemat bedrukken? Zoek dan vandaag nog jouw favoriete afbeelding uit! Wie weet zit je dan binnen enkele dagen met een prachtige placemat achter het bureau!

Bestellen van persoonlijke placemats doe je zo

In onze handige besteltool kan jij super eenvoudig al jouw wensen doorgeven. Of je nou kiest voor placemats in het blauw, placemats in het rood of roze placemats, je bent bij ons op de juiste plek. Werkelijk alles is mogelijk en dat maakt onze placemats zo ongelooflijk leuk.

Toch liever een afbeelding op je placemat, in plaats van de groene placemats of een placemat in het wit? Ook dit kan je super eenvoudig doorgeven in onze besteltool.

In onze besteltool geef je allereerst door welk formaat jouw placemat moet worden. Dit is ook de plek waar jij jouw gewenste vorm door kan geven. Wanneer jij dus op zoek was naar ronde placemats, dan is de besteltool de plek om dit aan te geven.

Hierna kom je bij de extra opties. Deze zijn dus met name belangrijk wanneer je een eigen foto op placemat laat afdrukken. Wanneer je net niet helemaal zeker bent over de kwaliteit van je afbeelding, raden wij het enorm aan om je afbeelding te laten controleren door onze professional. Dit kost slechts een paar euro extra en is net dat laatste stukje zekerheid.

De laatste stap in het bestellen is het doorgeven van de gegevens en je verzendingsmethode. Wij bieden een spoedservice aan voor mensen die enorm veel haast hebben met het krijgen van hun placemat.

Na het bestellen, ontvang je al binnen enkele dagen jouw persoonlijk placemat in huis. Hierna kan jij lekker genieten van een maaltijd, terwijl je ondertussen ook kan genieten van je allermooiste herinnering of van een van de bijzondere afbeeldingen uit onze collectie.

Twijfel dus niet langer en begin vandaag nog met het creëren van jouw persoonlijke placemat!