• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
 • GRATIS verzending vanaf € 48,-
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Poster maken

VALENTIJNSACTIE: 40% korting - Je hebt nog dagen, uur, min.uten en sec.ondes

Poster met lijst maken

Ben je op zoek naar een manier om je herinneringen een mooi plekje aan de muur te geven? Dat kan! Op Topdoek.nl kun je helemaal zelf een poster maken om die ene herinnering op een waardige manier bij je te houden. Ook is het natuurlijk erg leuk om een poster te bestellen als muurdecoratie, niet alleen als herinnering.

Een poster laten drukken

Een poster laten afdrukken bij Topdoek.nl is heel eenvoudig! Daarom is het leuk om voor bijvoorbeeld de ouders van een pasgeborene posters te bestellen die erg mooi passen in de babykamer.

Een poster maken online is heel simpel, je hoeft er echt geen creatieve genie voor te zijn!

Als je een poster bij ons laat printen kun je er verzekerd van zijn dat het erg professioneel uitzet!

Is er net iemand verhuisd in jouw familie of vriendenkring? Maak dan meteen gebruik van onze poster maker om een mooi en professioneel stuk wanddecoratie te maken voor dat familie of die vriend.

Klinkt dit als iets voor jou? Laat dan meteen je poster met lijst uitprinten op Topdoek.nl!

Een poster met lijst

Een poster laten maken met lijst is erg leuk als wanddecoratie, om al je leukste momenten en herinneringen op een plek te hebben!

Ook kan het natuurlijk er leuk zijn om een poster met lijst te bestellen om cadeau te doen aan een vriend / vriendin of familielid.

Of je nou een persoonlijke poster van je gezin maakt, of juist een poster met tekst, het is allemaal mogelijk!

Laat nu je familieposter of poster met tekst printen op Topdoek.nl!

Een poster voor jou of als cadeau!

Een poster maken voor jezelf is natuurlijk erg leuk, wie wil er nou geen professioneel uitziende posters met lijst aan de muur hebben hangen?

Je zou bijvoorbeeld een aantal posters kunnen bestellen om daarmee een verhaal te vertellen, soms is dat veel leuker dan een enkel iets.

Ook kan een poster online maken als cadeau voor iemand, bijvoorbeeld een familielid, vriend of vriendin.

Stel iemand heeft net zijn / haar communie gedaan, dan wil je natuurlijk wel een leuk en uniek cadeau hebben dat nog jaren mee gaat! Kies dan bijvoorbeeld een van de communie poster templates, en personaliseer ze helemaal zo als je wil.

Voor welke gelegenheid dan ook, topdoek.nl heeft vast en zeker wel iets voor je!

Al iets gevonden? Laat dan meteen je poster afdrukken!

Hoe ziet je poster eruit?

Hoe dat je poster eruit ziet, is helemaal aan jezelf, er zijn oneindig veel mogelijkheden! Maak gebruik van onze poster maker om een geheel gepersonaliseerd poster met lijst te maken.

Bij ons kun je gemakkelijk posters maken zonder er een creatieve genie voor te hoeven zijn. Er zijn erg veel mogelijkheden om je eigen gepersonaliseerde poster te creëren met onze vele personalisatie opties. Verander bijvoorbeeld verschillende dingen aan het lettertype, de achtergrond en foto.

Maak je poster geheel uniek met een bepaalde print of juist een foto van je familie op het poster.

Laat je poster bedrukken met wat jij mooi vindt, en geniet er zo snel mogelijk van!

Wat jij ervan wil maken is wat jij ervan kan maken, ga meteen bezig met het ontwerpen van je eigen poster!

Ben je klaar met het ontwerpen van je persoonlijke poster? Laat je posters dan meteen afdrukken!

Je poster met lijst ophangen

Je poster met lijst wordt standaard met een ophangsysteem geleverd. Als je hem bijvoorbeeld als decoratie op een kast zet, of ergens anders is een ophangsysteem sowieso niet nodig. Daarnaast is het vrij eenvoudig om de lijst zelf aan de muur te hangen.

De vormen

Alle poster zijn rechthoekig (portret) en dus niet beschikbaar in andere vormen. Wil je toch een beetje variatie, en niet alleen die scherpe hoeken? Dan zijn er veel posters met daarop templates met veel verschillende vormen. Bijvoorbeeld, als je een honden poster laat drukken, is er een template waar je foto een hondenpoot vorm aanneemt.

De beschikbare formaten

Ben je op zoek naar een grote poster om je muur op te vullen? Of juist een kleine poster om iets aan je muur toe te voegen? Onze posters kun je daarom laten drukken in veel verschillende formaten:

 • 20x20 cm
 • 30x20 cm
 • 40x30 cm
 • 40x40 cm
 • 50x40 cm
 • 60x40 cm
 • 70x50 cm
 • 80x60 cm
 • 90x60 cm
 • 120x80 cm

Er is dus een grote keuze aan groottes waarin je je poster kan laten drukken. Iets gevonden? Laat je poster dan vandaag nog printen!

Je poster ontwerpen en bestellen!

Wil je een of meerdere posters ontwerpen en laten drukken? Dan kun je dat doen binnen drie makkelijke stappen! Ze gaan als volgt (zodra je je poster hebt gekozen):

 • Eerste stap – kies het formaat dat je graag wil, zodat het het beste bij je aan de muur past.
 • Tweede stap – bewerk je poster door een foto toe te voegen, tekst toe te voegen en te bewerken, de achtergrond aan te passen en een eventuele filter toe te passen op foto. Het proces om onze posters te ontwerpen is erg simpel.
 • Derde stap – hier kies je of je wel of geen ophangsysteem wil, en welke (als je er voor kiest). Als het van toepassing is, kun je ook een professionele fotocontrole laten doen. Dat houdt in dat ons team je foto zal beoordelen op kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels. Zo weet je zeker dat als je je poster gaat laten drukken het de gewenste kwaliteit heeft.

Zo simpel is het! Zelf een poster maken is erg intuïtief, geef het dus zeker een kans!

Ben je al klaar met online een poster maken? Laat dan nu je poster printen op Topdoek.nl!

Wil je dus een eigen poster maken, doe het op Topdoek.nl!