• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Container stickers

Gisteren je container langs de weg gezet, maar nu geen idee meer welke container van jou is? Hiervoor hebben wij de ideale oplossing: huisnummer stickers. Bestel op onze website een container sticker met huisnummer. Dankzij een kliko sticker met huisnummer weet jij in één oogopslag welke prullenbak van jou is.

Je hebt keuze uit allerlei verschillende kliko stickers met huisnummer. Wil je dat jouw prullenbak opvalt? Dan raden wij het aan om een kleurrijke kliko huisnummer sticker te bestellen.

In onze besteltool kan je kiezen uit allemaal prachtige designs. Een sticker voor op de container met een huisnummer is ontzettend handig en een echte aanrader.

Op onze website kan je, naast container nummer stickers, ook allerlei leuke persoonlijke container stickers bestellen. Jouw favoriete foto kan dan op een container worden geplakt.

Of je nou een container sticker met nummer of met je favoriete foto bestelt, het kan allemaal bij TopDoek!

Hoe ziet een container sticker met huisnummer eruit?

Huisnummer stickers op je containers plakken is ideaal. Nooit meer sta jij urenlang te zoeken naar jouw container. Dankzij een container sticker met huisnummer weet jij in één keer welke container van jou is.

Maar hoe ziet zo'n kliko sticker met huisnummer er precies uit? Wij hebben kliko stickers met huisnummer in drie verschillende vormen: vierkant, rond en hexagon. Jouw kliko huisnummer sticker wordt dus een van deze vormen.

Naast de vorm, bepaal jij ook het formaat van de kliko sticker. De sticker voor op de container kan in verschillende groottes worden besteld. De kliko stickers zijn verkrijgbaar van 20x20 cm tot 80x80 cm. Wanneer je dus een sticker voor op de container met een huisnummer bestelt, moet je goed nadenken over de vorm en het formaat.

Daarnaast kan je in onze besteltool uit uiteenlopende designs kiezen. Niet iedereen wil dezelfde container nummer stickers. Daarom hebben wij verschillende designs voor jou klaar staan. Hierdoor wordt de container sticker met nummer erg persoonlijk.

Naast de verschillende designs kan je jouw container sticker ook pimpen met verschillende lettertypes. Ook hier heb jij dus de mogelijkheid om de containerstickers super persoonlijk te maken.

Neem snel een kijkje in de besteltool en ontwerp je eigen container sticker met cijfers.

Hoe lang ga ik plezier hebben van kliko sticker met huisnummer?

Een cijfer sticker op de container plakken is super handig. Je hoeft er niet langer bang voor te zijn dat de buurman per ongeluk jouw prullenbak mee naar huis neemt. De cijfer stickers voor containers voorkomen dit vervelende probleem. Toch krijgen wij vaak de vraag hoelang onze container huisnummer stickers meegaan.

Wanneer je eenmaal de perfecte sticker met huisnummer op de container hebt geplakt, is het natuurlijk vervelend als je deze alweer binnen een jaar moet vervangen. Dit is bij ons absoluut niet het geval. Dit komt doordat onze vuilnisbak sticker gemaakt wordt van het stevige orajet. Dit folie is weerbestendig en daarnaast eenvoudig aan te brengen op egale en licht gebogen materialen.

Hierdoor weet jij zeker dat je meerdere jaren plezier gaat hebben van de nummer stickers.

Eenvoudig kliko stickers met huisnummer bestellen

Dankzij onze handige besteltool kan jij binnen enkele minuten verschillende stickers met cijfers bestellen. In de besteltool kan je precies aangeven hoe de stickers met nummers eruit moeten zien. Alles kan je hier doorgeven. Wanneer je bijvoorbeeld een container sticker met cijfers in het wit wil hebben, kan je dat hier aangeven.

Het is belangrijk dat je het juiste design aanklikt. Hier geef je ook direct het formaat en de vorm van de nummer sticker voor de container door.

Zodra al jouw stickers voor de kliko zijn doorgeven, kan je de passende betalingsmethode kiezen. Het allergrootste voordeel aan onze website is dat je bij ons kliko stickers goedkoop bestelt.

Nadat jij besteld hebt, gaan wij direct aan de slag met het produceren van jouw huisnummer sticker voor op de container. Binnen enkele dagen kan jij dan genieten van een container sticker met cijfers op jouw prullenbak!

Een kliko huisnummer sticker voor iemand anders bestellen

Een container sticker met huisnummers is super handig. Waarom zou je alleen voor jezelf een container sticker bestellen? Nummer stickers voor op de container zijn van die producten die iedereen goed kan gebruiken. Dit is dus het ideale cadeau.

Dit is helemaal het ideale cadeau voor iemand die net verhuisd is. Iedereen kent de situatie wel. Je komt net in een nieuwe buurt en moet de kliko buiten zetten. Vaak zijn er al onafgesproken regels voor de plekken.

Wanneer je dan per ongeluk jouw prullenbak op de plek van iemand anders zet, kan dit ervoor zorgen dat jouw prullenbak de volgende dag ergens anders te vinden is.

Dit is natuurlijk super onhandig. Gelukkig kan je dankzij een kliko sticker je container eenvoudig onderscheiden. Hierdoor kan je direct jouw container onderscheiden van alle andere.

Voordat je een kliko sticker voor iemand anders bestelt, is het belangrijk dat je bedenkt, welk design het beste bij deze persoon past. Wanneer diegene erg stoer is, is het misschien minder verstandig om te kiezen voor een container sticker met een roze kleur.

Bedenk dus goed welk design de gelukkige het mooist vindt. Maak vandaag nog iemand anders blij met een van onze huisnummer stickers.

Andere leuke producten voor in de tuin

Naast kliko stickers hebben wij nog veel meer leuke producten voor in de tuin. Dankzij deze producten kan jij, wanneer je in de tuin bent, altijd genieten van jouw allermooiste herinneringen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een tuinposter? Jouw favoriete foto kan hier haarscherp op worden afgedrukt. Daarnaast kan het tuindoek erg eenvoudig worden opgehangen. Hierdoor maak jij je tuin een stuk persoonlijker.

Of wat dacht je van ons picknickkleed? Hierop kan jij ook jouw allermooiste foto laten afdrukken. Denk hierbij aan die mooie foto van de vakantie, die gezellige familiefoto of die lieve foto van je huisdier.

Werkelijk alles is mogelijk en dat maakt al onze producten zo leuk en uniek. Bekijk snel al onze producten voor buiten!

Nog vragen over de huisnummer stickers?

Heb je nog vragen over dit product? Dan verwijzen wij jou graag door naar onze pagina met veel gestelde vragen. Deze kan je helemaal onderaan de pagina vinden.

Een andere optie is contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Ook deze gegevens kan je onderaan de pagina vinden. Onze mensen van de klantenservice hebben jarenlang ervaring met het beantwoorden van vragen. Zij weten daardoor alles over onze verschillend fotoproducten. Zij helpen jou dan ook altijd graag!

Heb je geen vragen meer? Waar wacht je dan nog op? Zo ja, neem dan contact op met onze klantenservice. Zo nee, waar wacht je nog op?