• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Wanddecoratie

Wanneer je op zoek bent naar unieke wanddecoratie, dan ben je bij TopDoek.nl aan het juiste adres! Wij bieden namelijk diverse wand decoratie aan die je persoonlijk kunt maken door zelf te bepalen wat voor opdruk erop komt. Mocht je nu nog een saaie en kale muur hebben binnen je interieur, dan kun je deze eenvoudig opvrolijken met zelfgemaakte kunst aan de muur. Bij TopDoek bieden we diverse muurdecoratie aan. Zo hebben we materialen als glas, kunststof en canvas, maar ook metalen wanddecoratie. Daarnaast is er in de vorm en het formaat ook nog een ruim aanbod. Op deze manier ben je verzekerd van unieke wanddecoratie woonkamer. Wij hebben werkelijk alles wat jij als decoratie woonkamer wilt gebruiken. Je zult je gasten versteld doen staan en dagelijks genieten van je gepersonaliseerde decoratie. Wacht niet langer, zoek je mooiste foto’s op en bestel vandaag nog één van onze fantastische producten!

Ruim aanbod in soorten en materialen

Zoals we in de inleiding al beschreven hebben, is ons aanbod wanddecoratie echt enorm! Er is voor elke muur wel een geschikt product te vinden en we hebben niet alleen wand decoratie voor binnen, maar ook voor buiten. Een product wat de afgelopen jaren steeds populairder geworden is zijn onze canvasdoeken. In elk huishouden is tegenwoordig wel een canvas doek te vinden met daarop een eigen foto. Je zou dus kunnen zeggen dat dit product minder origineel geworden is. Wij delen deze mening niet, omdat jouw zelfgemaakte foto de canvas wanddecoratie juist zo uniek maakt. Het materiaal is gelijk, maar de opdruk helemaal niet.

Wellicht wil je toch liever een ander materiaal. Dan kun je ook kiezen voor houten wanddecoratie of metalen wanddecoratie. De overige materialen zijn karton, forex en glas. Tot nu toe zijn alleen de materialen beschreven, maar we hebben het nog niet over de soorten muurdecoratie gehad. Je kunt bij ons namelijk allerlei soorten en maten bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld squares, circles en hexagons, maar ook producten als een fotoposter, een foto op wandkleed, een schoolplaat, een deurposter of foto op behang. Dit zijn slechts een aantal van al onze producten. Ben je op zoek naar decoratie voor aan de buitenmuur? Dan kun je bijvoorbeeld je eigen huisnummerbordje of straatnaambord ontwerpen. Daarnaast zijn onze tuinposters ook zeer populair voor buitenshuis gebruik. Wat dus je smaak ook is of wat je voorkeur ook heeft, bij TopDoek.nl ben je aan het juiste adres voor muurdecoratie!

Je eigen kunst aan de muur

Je bepaalt bij ons helemaal zelf wat voor wanddecoratie woonkamer jij op wilt hangen. Het produceren van het product regelen wij voor je, maar het ontwerpen regel jij zelf binnen een paar minuten met onze handige besteltool. Het komt soms voor dat je meerdere foto’s een plekje binnen je interieur wilt geven. Je kunt er dan voor kiezen om een foto muur te ontwerpen met verschillende losse producten. Maar je kunt er ook voor kiezen om een collage van foto’s te maken, want ook dit is bij ons mogelijk. Je hoeft dus niet beslist een canvas wand te maken, maar je kunt je foto’s ook in een collage zetten. Ook deze kun je eenvoudig ontwerpen met onze besteltool.

Misschien heb je jouw woonkamer al helemaal vol hangen en is er weinig plek meer over voor de foto die je nu in gedachten hebt. Hang deze foto dan aan de muur in bijvoorbeeld de keuken, de gang of in je slaapkamer. Of je kiest voor een andere vorm, zoals ronde wanddecoratie, waardoor de foto toch nog net in de woonkamer past. Of je nu kiest voor canvas muurdecoratie of voor een van onze vele andere producten, wij zorgen er altijd voor dat jouw foto op onze wanddecoraties in de best mogelijke kwaliteit wordt afgedrukt!

Eindeloos veel verschillende formaten

Omdat we een flink aantal verschillende producten aanbieden, zit er voor een ieder wel een geschikt fotoproduct tussen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bepaald formaat dan kun je de verschillende producten vergelijken en kijken of het juiste formaat er tussen zit. Misschien kun je het gewenste formaat niet kiezen bij het wandpaneel, maar is deze wel beschikbaar als wanddecoratie canvas. Bij de meeste producten is het zelfs mogelijk om een eigen formaat te kiezen naast de formaten die wij voor jou hebben uitgelicht. Na een snelle zoektocht heb je snel het juiste materiaal en het perfecte formaat gevonden. Zoek dus snel je ideale foto op en tover je ‘saaie’ woonkamer om tot een prachtige decoratie woonkamer!

Eenvoudig en snel bestellen

Het bestellen van onze producten heb je altijd binnen een paar minuten geklaard. Je moet natuurlijk eerste de perfecte foto vinden voor op je wanddoek of op een ander product. De zoektocht naar de juiste foto duurt soms langer dan het daadwerkelijk bestellen van je product. Zodra je de foto paraat hebt kun je het gewenste product selecteren, om daarna je foto in onze besteltool te plaatsen. Deze wordt dan zichtbaar op de website, zodat je direct een beeld hebt van het eindproduct. Vervolgens kun je een eventuele tekst toevoegen aan je foto, zoals een datum, namen of een leuke spreuk.

Je kiest welk materiaal je wilt en selecteert het juiste formaat. Wanneer je deze keuzes gemaakt hebt, kun je door naar de extra opties. Dit zijn opties als een ophangsysteem, professionele fotocontrole of fotobewerkingen. Deze extra opties verschillen per product en worden op de pagina met extra opties helder beschreven. Heb je deze opties geselecteerd? Dan kun je verder gaan en je bestelling controleren.

Tot slot rond je de bestelling af middels een betaling en gaan wij voor jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij binnenkort kunt genieten van een fantastisch product. Wij van TopDoek.nl gaan altijd voor de best mogelijke kwaliteit en wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze uiterst vriendelijke klantenservice. Zij staan jou dan te woord en zijn meestal in staat om alle vragen te beantwoorden. Tevens hebben we onze pagina met veelgestelde vragen waar de meest gestelde vragen reeds beantwoord zijn.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog voordelig en snel bij TopDoek.nl!