• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Collage op canvas

fotocollage op canvas

Een collage op canvas is dit seizoen een hip idee om je kamer te versieren. De door ons gemaakte collages zijn gemaakt door professionele ontwerpers en worden gedrukt op canvas gespannen op een PEFC-gecertificeerd dennenhouten frame. Afgewerkt met een waterafstotende laag, gaat de fotocollage op canvas van ons nog jaren mee, en dat alles voor slechts €15! Collages maken was nog nooit zo makkelijk!

Populairste formaten fotocollage op canvas

Canvas collage 60x40

Direct bestellen   60x40 cm € 16,65 (+€15)

Canvas collage 80x60

Direct bestellen   80x60 cm € 26,87 (+€15)

Canvas collage 120x80

Direct bestellen   120x80 cm € 47,62 (+€15)

Al je leuke foto’s samen in een foto collage op canvas

Een fotocollage canvas bundelt alle goede foto's op één plaats. Hoe mooi is dat! Het is een mooi inrichtingsidee voor een slaapkamer, woonkamer en zelfs een gang. Je kunt er creatief mee aan de slag en een visuele reis maken. Een nieuwe moeder kan bijvoorbeeld negen foto's van elke maand plaatsen om de prachtige reis van het moederschap vast te leggen. Een koppel kan beginnen vanaf de foto van hun eerste afspraakje tot aan hun verloving, hun huwelijk en hun eerste kindje samen. Dit alles is in één opslag te bewonderen in jouw eigen foto collage!

Met een fotocollage op canvas kun je magie creëren.

Prachtige collage canvas aanbieding!

Onze fotocollage canvas service wordt aangeboden tegen een minimale prijs. In zekere zin zijn we altijd in de aanbieding!

Als we het over goedkope tarieven hebben, denk je vaak automatisch aan verminderde kwaliteit, rafelige lijsten en slechte afdrukken. Geen enkele daarvan definieert ons! Onze drukwerk en het canvas is van de hoogste kwaliteit. De eindresultaten zijn goed genoeg voor zelfs hotels en resorts. We gebruiken alleen recyclebare inkt op waterbasis om de collage canvas te bedrukken. Elk stuk wordt afgewerkt met een waterafstotende coating om te voorkomen dat er vlekken op de collages ontstaan. Het hout dat voor de lijst wordt gebruikt is PEFC-gecertificeerd dennenhout, dus we weten dat het stevig, van hoge kwaliteit en simpelweg mooi is. Is een collage op canvas toch niet je ding? Je kunt ook een fotocollage op hout bestellen.

Hoe kan ik een fotocollage op canvas bestellen?

Je kunt nu in drie eenvoudige stappen een foto op canvas collage bestellen.

  1. Kies een geschikt formaat uit de lijst aan de rechterkant, of bestel een aangepast formaat.
  2. Upload één foto
  3. Selecteer onder fotobewerkingen 'Collage' en reken af.

Eenmaal klaar, zal een van onze vormgevers contact met je opnemen voor de rest van de foto's. Je kunt de ontwerper opdracht geven om sepia of zwart-wit effect toe te voegen aan de foto. Je kunt ook aangeven of je een gekleurde, witte rand of helemaal geen rand tussen de foto’s wilt. De voorkeur voor kleuren en ontwerpen kan allemaal naar de ontwerpers verzonden worden. Later zal de ontwerper contact opnemen met jou om een voorbeeldafbeelding te laten zien van hoe de canvas foto collage eruit zal zien. Pas na jouw goedkeuring wordt de foto collage canvas geprint. Je kunt ook wijzigingen voorstellen. Hier heb je twee gratis correctierondes voor. Al met al is dit makkelijk collage maken. 

Na goedkeuring wordt de fotocollage op canvas binnen 48 uur verwerkt en verzonden. Een ophangsysteem kan voor slechts € 3,67 aan de bestelling worden toegevoegd.