• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Collage op canvas

fotocollage op canvas

Een fotocollage op canvas is helemaal hip! Heb jij een grote collectie foto’s waaruit je onmogelijk één foto kunt kiezen om tentoon te stellen in je huis? Dan hebben wij de oplossing voor je. Bij TopDoek kun je namelijk een fotocollage op canvas maken en bestellen. Op die manier voeg je al je mooiste foto’s samen tot één prachtig product. Onze vormgever kan al een collage op canvas maken met een fotobewerkingsprogramma voor € 15,- bovenop de originele prijs van het doek.

Populairste formaten fotocollage op canvas

Canvas collage 60x40

Direct bestellen   60x40 cm € 16,65 (+€15)

Canvas collage 80x60

Direct bestellen   80x60 cm € 26,87 (+€15)

Canvas collage 120x80

Direct bestellen   120x80 cm € 47,62 (+€15)

Hoe bestel ik een fotocollage op canvas?

Een collage op een canvasdoek bundelt je favoriete foto’s tot een samenhangende afbeelding. Een canvas fotocollage komt in elke ruimte goed tot z’n recht, van de slaapkamer tot de woonkamer. Zo’n collage op linnen wordt snel het pronkstuk van jouw ruimte. Je kunt zo iedere dag weer van al jouw foto’s genieten. De fotocollage canvas wordt afgedrukt op een doek die gespannen is op een frame van PEFC gekeurd grenen kwaliteitshout. We maken gebruik van recyclebare water-based inkt en werken het geheel af met een waterafstotende coating. Een fotocollage bestellen is erg gemakkelijk op onze website. In drie stappen koop jij al je eigen fotocollage:

1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw collage afgedrukt wilt.

2. Upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken.

3. Selecteer bij Fotobewerkingen ''Collage" en controleer je bestelling.

De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent. Hierna neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op om de rest van de foto’s te verzamelen. Extra bewerkingen, zoals een zwart-wit effect of tekst op de foto op canvas collage, kun je aan de vormgever doorgeven wanneer deze contact met je heeft opgenomen. Ook kun je aangeven of je ruimte tussen de foto’s wilt en zo ja in welke kleur. Wanneer alle afspraken zijn gemaakt, gaat onze vormgever aan de slag met het samenstellen van een persoonlijke collage. Een fotocollage maken is een van onze specialiteiten! Zodra de collage af is, krijg je het voorbeeld toegestuurd. Als je tevreden bent met het resultaat geef je de vormgever akkoord en wordt de bestelling in behandeling genomen. Bij eventuele aanmerkingen kun je dit doorgeven en wordt de collage aangepast aan jouw wensen. Je krijgt van ons twee gratis correctieronden. Jij bespaart jezelf hiermee dus veel moeite bij het collage maken op canvas. Samen gaan wij jouw perfecte canvas collage maken. Na jouw akkoord gaat de bestelling in behandeling en wordt je collage op canvas binnen 48 uur verzonden. Ook kun je een ophangsysteem bestellen voor jouw foto op canvas. Dit kost € 3,67.