• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Fotografen

Fotograaf fotoshoot huwelijk op canvas

Bij TopDoek.nl bieden wij niet alleen producten aan aan particulieren, maar ook aan fotografen. Door onze hoge kwaliteitsstandaard, kunnen wij namelijk ook prima voldoen aan de wensen van professionele fotografen. Door ons speciale fotografenprogramma zijn er bovendien erg aantrekkelijke kortingen en vele extra’s mogelijk voor fotografen, zodat zij tegen een scherpe prijs hun gefotografeerde beelden af kunnen laten drukken op één van onze materialen.

Hoge kwaliteit afdruk

Bij TopDoek.nl staat kwaliteit altijd op nummer 1. Samen doen we ons uiterste best om van iedere foto een prachtige wanddecoratie te maken. Doordat wij altijd de hoogste kwaliteit nastreven, kunnen wij ook aan de wensen en eisen van professionele fotografen voldoen. Wij begrijpen heel goed dat de wensen van fotografen soms net iets anders kunnen zijn dan die van particulieren. Door onze werkwijze is dit voor ons geen probleem. Alle aangeleverde foto’s worden namelijk afgedrukt door een Fine-Art printer, die zorgt voor een haarscherpe afdruk. De fotoprint voldoet op die manier ook aan de eisen van een kritische fotograaf.

Overige voordelen fotografenprogramma

Naast een hoge kwaliteit zijn er nog vele andere voordelen voor fotografen op te noemen. Zo kunnen wij, wanneer fotografen dit willen, hun logo afdrukken op de achterkant van de fotoprint. Op die manier kunnen de fotoproducten ook gebruikt worden voor exposities, tentoonstellingen of de wederverkoop. Fotografen kunnen van al deze mogelijkheden gebruik maken tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden namelijk aantrekkelijke kortingen, speciale acties en kunnen ook, bij een grotere afname of bij interesse in wederverkoop, een offerte op maat samenstellen. Al deze voordelen hebben wij gebundeld in het speciale fotografenprogramma, waar iedere fotograaf zich voor kan aanmelden. Wanneer je je aanmeldt voor dit programma, krijg je één vaste contactpersoon toegewezen. Op die manier zal de samenwerking altijd persoonlijk, snel en soepel verlopen.

Wil jij je ook aansluiten bij onze grote klantenkring, bestaande uit een groot aantal consumenten en vele professionele fotografen? Meld je dan snel aan voor het fotografenprogramma en geniet vandaag nog van alle voordelen.

Neem contact op