• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Grote foto op canvas

Grote foto op canvas in interieur

Wil jij voor in je interieur graag een grote foto op canvas? Bij TopDoek kun je een XXL canvas bestellen met eigen foto. Op deze manier heb je een echte eyecatcher in je interieur! Zo’n grote foto is niet alleen leuk voor in je eigen interieur, maar ook voor in een bedrijf. Op zo’n XXL-foto op canvas kun je genoeg bedrijfsinformatie kwijt. Het doek kun je bestellen in allerlei verschillende formaten met een maximum van 300x140 cm. Daarnaast is het ook mogelijk om een aantal (gratis) bewerkingen uit te laten voeren en doen wij een kwaliteitscheck voordat we jouw foto afdrukken op groot formaat. Zo ben je zeker weten tevreden met je  foto print!

De mogelijkheden van een grote foto op canvas

Wanneer je een grote foto op canvas af wilt laten drukken, kun je kiezen uit allerlei verschillende formaten. Per tien centimeter is vrijwel elk gewenst formaat te leveren, met een maximum van 300 x 140 cm. Staat jouw gewenste formaat er niet bij? Dan kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Door de afwijkende formaten van een grote foto op canvas moet jouw foto wel voldoende kwaliteit hebben, zodat de print scherp blijft. Het is niet mogelijk om elke foto af te drukken op groot formaat. Wij doen een gratis kwaliteitscontrole van de foto, voordat we hem gaan afdrukken. Twijfel je over de kwaliteit van je foto? Wij geven je graag professioneel advies. Eventueel kunnen we de foto nog voor jou bewerken met ons fotobewerkingsprogramma. Wanneer je een foto gemaakt hebt met een oude camera of mobiele telefoon, is het bestand vaak niet geschikt voor een groot formaat. Wanneer het bestand kleiner is dan twee megabyte, is het waarschijnlijk ongeschikt om hem als grote foto af te drukken. Dan krijg je mogelijk een pixelige of korrelige fotoafdruk. Kwaliteit is dus erg belangrijk voor foto’s afdrukken en vergroten, want met de juiste kwaliteit krijg je een prachtige print en is het een echte eyecatcher aan de muur! Ook voor een fotoprint XL zijn verschillende fotobewerkingen mogelijk. Je kunt gratis jouw foto om laten zetten naar sepia of zwart-wit. Ook is het erg leuk om meerdere foto’s op een groot canvasdoek af te laten drukken. Voor een kleine meerprijs kun je een collage laten maken door één van onze vormgevers. Je kunt dus een grote foto afdrukken op verschillende manieren.

Het bestellen en ophangen van een grote foto op canvas

Canvasdoeken kleiner dan 100x100 cm en 80x120 cm worden door de firma DHL bezorgd. DHL garandeert dat de producten in 99% van de gevallen de volgende werkdag geleverd worden. Heb je een product besteld van 100x100 cm, 80x120 cm of groter? Dan wordt deze door onze eigen koerier geleverd. Hier staat een iets langere bezorgtijd voor. Deze kan oplopen tot maximaal tien dagen. Bij TopDoek.nl streven we naar de snelst mogelijke leverdatum. Voor de prijzen van de verschillende formaten kun je een kijkje nemen op onze prijzenpagina. Je kunt kiezen uit een framedikte van 2 of 4 cm. Voor het ophangen van jouw grote foto op canvas raden wij aan om twee ophangsystemen te bestellen. Op deze manier kun je jouw canvasdoek op twee punten aan de muur bevestigen. Wil jij niet alleen jouw foto op groot formaat afdrukken, maar liever de hele muur bedekken? Neem dan een kijkje op FotoBehangFactory.nl. Hier vind je fotobehang met jouw eigen foto!

Bestel vandaag nog jouw favoriete grote foto op canvas bij TopDoek.nl!

Direct bestellen