• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas groot

Bestel nú een foto op canvas groot, tot 94% korting!

Grote foto op canvas in interieur

Een grote foto op canvas, zorgt voor een opvallende wanddecoratie, of het nu voor thuis of ergens anders is. Van prachtige landschappen tot je eigen foto's, de canvas print kan worden aangepast met een foto die jouw smaak en persoonlijkheid weerspiegelt. De foto op canvas groot formaat kan ook dienen als billboard met veel bedrijfsinformatie. Een canvas afdrukken groot formaat is voor vele situaties dé ideale oplossing!

Eigen foto op canvas afdrukken voor jouw interieur

Een grote canvas ook wel foto op canvas xxl genoemd is een eenvoudige, betaalbare en creatieve manier om de lege muren thuis te decoreren. Dit is geen wonder; het idee is trendy geworden onder de binnenhuisarchitecten. Stel je voor dat je een wandeling maakt door het huis en de foto’s bekijkt van lachende gezichten van je vrienden en familie! Mooi gezicht om wakker mee te worden, is het niet? Stel je nu eens voor dat jouw kamer wordt opgefleurd prachtige landschappen, vakantiefoto's en nog veel meer. Het idee is om het huis echt van jou te maken! Een groot canvas doek is hier ideaal voor!.

Populairste formaten grote foto op canvas

Foto op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 47,62

Foto op canvas 150x100

Direct bestellen    150x100 cm € 104,95

Foto op canvas 180x120

Direct bestellen    180x120 cm € 153,95

Groot canvas doek - niet alleen voor thuis

Een foto op canvas xxl is niet alleen bestemt voor je eigen interieur, maar is ook een goed idee om zakelijke boodschappen over te brengen. Met voldoende ruimte op een XXL canvas kan een XXL canvas voldoende kennis over een bedrijf, over de regels en voorschriften, het beleid en nog veel meer herbergen. Het werkt ook als een banner die wedstrijden, resultaten, geplande vergaderingen of maandelijkse punten aankondigt. Canvas afdrukken op groot formaat kan zo doelgericht zijn als jij wilt. Wil jij niet alleen jouw grote foto op canvas afdrukken, maar liever de hele muur bedekken? Neem dan een kijkje op FotoBehangFactory.nl. Hier vind je fotobehang met jouw eigen foto!

Foto op canvas groot (canvas XXL) bestellen

We weten hoeveel een foto, die je op ons grote canvas laat drukken, voor jou kan betekenen. Met behulp van onze editing tool zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jouw foto’s maakt voor jouw groot canvas doek. De tool heeft drie functies die je kunt gebruiken:

  • Sepia-effect
  • Zwart-wit effect
  • Een collage laten maken

Als je niet zeker weet of je de collage zelf kunt maken, dan kunnen onze professionele ontwerpers jou helpen voor een kleine meerprijs. Voordat je de foto bekijkt, kunt je uit onze lijst een foto op canvas groot formaat selecteren. Als je hier geen geschikt formaat voor jezelf tussen kunt vinden, kun je ook je eigen formaat kiezen. Voor de prijzen van de verschillende formaten kun je een kijkje nemen op onze prijzenpagina.

Wat maakt een grote canvas van TopDoek.nl goed?

Al het grote canvas printen gebeurt op een 2 of 4 cm dik, stevig canvas. Zo garanderen wij de hoge kwaliteit van onze grote canvas doeken. Wij bieden ook handige ophangsystemen aan voor slechts € 3,67. Het systeem bestaat uit een gekartelde haak, schroeven en pluggen, die zorgen voor een sterke ophanging voor nog zwaardere doeken om aan te hangen. De verzendkosten zijn € 5,99. Bestel je voor € 48,- of meer? Dan krijg je bij ons GRATIS verzending!

Dat noemen we nog eens waar voor je geld! Bestel snel jouw eigen foto op canvas of een foto op canvas groot op Topdoek.nl!

Foto op canvas bestellen