• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposters Doorkijk Raam

Een tuinposter doorkijk is een simpele manier om jouw tuin er groter uit te laten zien zonder hem helemaal te moeten verbouwen. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw favoriete afbeelding uit onze collectie met doorkijkjes te kiezen!

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Doorkijk tuinposters voor in jouw tuin

Ben jij op zoek naar de ideale decoratie voor je tuin of balkon? 

Een tuinposter (ook wel tuindoek genoemd), is de perfecte manier om je tuin of balkon op te pimpen. Met deze leuke decoratie haal je de mooiste beelden en uitzichten naar je eigen achtertuin. Heb jij een lelijke schutting of saaie muur die je graag wilt bedekken, of wil je gewoon je tuininrichting opkrikken? Haal dan een tuindoek met doorkijk om je tuin weer tot leven te brengen!

Een tuinposter met raam is een simpele manier om je tuin er groter uit te laten zien zonder hem helemaal te moeten verbouwen. Met deze poster lijkt het alsof je een geheime tuin achter je schutting of muur verbergt. Dit zorgt ervoor dat je tuin dieper lijkt en creëert een illusie van extra ruimte. Daarnaast maakt het je tuin uniek en opvallend. Wie wil nou niet zo'n bijzonder doek in de tuin? 

Tuinposter doorkijk als wanddecoratie

Misschien vraag je je af: wat is een tuinposter met raam precies? Dit is een tuindoek met een print van een vergezicht. De tuinposter kan de illusie van een raam, balkon of deur geven. De stenen poort of het raamkozijn dat deze vergezichten omringt, zorgt voor een uniek effect.  Afhankelijk van de achtergrond, kan deze doorkijk er levensecht uitzien. Zo lijkt het net alsof je een prachtige doorkijk door openslaand kozijn in je tuin hebt!

Na het ophangen van een doek met raam voor de tuin lijkt jouw achtertuin ineens veel ruimer, aangezien het extra diepte creëert. Je laat de buitenwereld dichterbij en laat je tuin groter lijken, simpelweg door een tuinposter met vergezicht aan de schutting te hangen. Dit maakt onze tuinposters de perfecte decoratie voor in je tuin!

Creëer sfeer met een unieke poster

Op onze website vind je veel verschillende beelden voor een tuinposter met vergezicht. Van blauwe regen en een straat met bloemen, tot een mooi uitzicht op het strand: het is allemaal mogelijk met de diepte illusie van de tuinposter tapestry. Daarnaast kun je de tuinposter personaliseren door hem met je eigen beeld te laten bedrukken. Hierdoor krijg je een unieke en persoonlijke wanddecoratie in je tuin. De ruime keuze zorgt ervoor dat je zonder twijfel een tuinschilderij kunt vinden waar je gevoel bij hebt.

De beelden voor een tuinposter met raam bieden je de mogelijkheid om een rustige sfeer te scheppen of juist voor een opwindend uitzicht te zorgen. Met de juiste tuinposter tapestry voor de tuin kun je jouw tuin op een tropisch paradijs of een geheim strand laten lijken. Je kunt het zelfs laten lijken alsof je een raam met fraai uitzicht in jouw hek of buitenmuur hebt laten zetten door te kiezen voor deze tuinposters. Wat voor vergezicht tuinposter zou jij wel in de achtertuin willen hangen?

Ophangsystemen voor zowel schutting als balkon

Je kunt een tuinposter met doorkijkje gemakkelijk aan een hek, schutting of deur bevestigen door te kiezen uit verschillende ophangsystemen. Tijdens het bestellen, kies jij het systeem dat het meest geschikt is voor de locatie waar je jouw tuindoek wilt ophangen. De systemen variëren van een doek met frame tot ringen in de hoeken van het doek.

Waar je de tuinposter ook monteert, je kunt er gegarandeerd lang plezier van hebben; elke tuinposter is uv-bestendig en verkleurt niet in de zon. Het doek kan uitstekend tegen de verschillende weersinvloeden en blijft super lang mooi. Of je het doek nou buiten, als muurdecoratie in woonkamer, of op het balkon hangt; de kwaliteit van de print en het zeildoek zorgen ervoor dat je lang van je wandkleed poster kunt genieten. 

Een passend formaat voor elke ruimte

Onze tuindoeken zijn beschikbaar in bijna alle denkbare maten: van een compacte poster van 40x30 cm tot een groot wandtapijt van 200x150 cm. Daarnaast kun je kiezen uit vele tussenmaten, zoals 120x80 cm of 120x90 cm. Of je nou kiest voor een middenmaat rond de 60 cm of 80 cm, of een xxl formaat; bij topdoek.nl is er van alles mogelijk.

Personaliseer je tuinposter raam

Ben je op zoek naar persoonlijke tuindecoratie? Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter met doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes met raam te zetten en te personaliseren.

Als je niet zo houdt van een tuinposter met blauwe regen of de illusie van een raam of deur, maar ook niet een tuinposter wilt met schilderijen, dan is een tuinposter raam met eigen foto iets voor jou! De posters zijn volledig te personaliseren, het tuindoek kan daarom compleet naar jouw wensen aangepast worden zodat je de beste tuin decoratie voor je buitenruimte krijgt. Door deze mogelijkheden kun je er zeker van zijn dat het uiterlijk van je tuin precies zo is als je het wilt hebben.

Elke soort foto is op de tuinposter te printen. Je kunt bijvoorbeeld de perfecte afbeelding van jouw kind(eren) laten afdrukken op een tuinposter of een mooie collage van familiefoto's maken. Het is bijvoorbeeld heel leuk om een grappige vakantiefoto te selecteren en deze te gebruiken voor jouw eigen tuinposter. Dit geeft de illusie van een tweede ruimte en het is een originele manier om jouw muur echt te personaliseren! Creëer ook een optische illusie in je tuin door een tuinposter met raam aan de schutting, muur of tuindeur te hangen!

Bestel nu jouw eigen tuinschilderij!

Een tuindoek doorkijk bestellen is erg eenvoudig. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw favoriete afbeelding uit onze collectie te kiezen. Dus, bestel de mooiste doorkijkjes op topdoek.nl!

Als je een tuinposter bij topdoek.nl besteld, profiteer je van de volgende voordelen:

✅ uv- en weersbestendig

⭐️ een hoge klanttevredenheid

➾ bestel meer dan  € 48,- en krijg gratis verzending

Daarnaast bieden we altijd de beste prijs, zodat jij voordelig je huis & tuin kunt inrichten!