• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kunst op canvas

Wie wil er nou geen kunst aan de muur? Als je hier geen duizenden euro’s aan wilt besteden dan is kunst op canvas van TopDoek de perfecte oplossing! Bij ons is het namelijk mogelijk om een kunstwerk af te laten drukken op canvas. Zo heb je voor een zacht prijsje alsnog kunst aan de muur. Je kunt denken aan bekende schilderijen, abstracte kunst of een eigen foto die je omtovert tot canvas schilderij. Beroemde schilderijen als de Nachtwacht zijn zeer populair onder onze klanten vanwege de zeer goede kwaliteit die wij kunnen leveren. Misschien heb je zelf in de afgelopen tijd nog een mooie foto gemaakt en wil je deze een plekje geven in interieur. Je kunt er dan nu voor kiezen om je foto tot een abstract schilderij te laten maken zodat je als het ware een eigen kunst schilderij in huis haalt. Bij TopDoek kun je kiezen uit een ruim aanbod in formaten, twee soorten frames en een aantal extra opties. Maak snel een keus in de brede assortiment en bestel vandaag nog een kwalitatief hoogstaand product in huis voor een zeer voordelige prijs!

Cultuur en kunstfoto op canvas Kunstfoto op canvas Kunst grafisch op canvas

Maak je eigen canvas art

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het om laten toveren tot heuse canvas art. Je kunt namelijk kiezen voor een zelfgemaakte foto van bijvoorbeeld: je mooiste vakantie, het allerleukste familie-uitje, een prachtig familieportret of je leukste vriendengroep. Kortom: de keuze is reuze. Heb je zelf geen leuke foto meer? Zoek dan een prachtig abstract schilderij op of zoek uit welke beroemde schilderijen goed binnen jouw interieur passen. Met kunst op canvas laat je jouw gasten telkens weer genieten van deze prachtige vorm van decoratie. Een canvas schilderij is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het fijne aan dit product is dat je betaalbare kunst aan de muur kunt hangen voor een vriendelijke prijs.

Cadeautip: schilderij canvas

Het is natuurlijk ontzettend fijn om voor jezelf een schilderij canvas te bestellen maar het is minstens zo leuk om cadeau te geven. Zo kun je jouw geliefde bijvoorbeeld een prachtig romantisch schilderij cadeau geven of een vastgelegd liefdesmoment van jullie op canvas laten bedrukken. Schilderijen op canvas kun je werkelijk aan iedereen cadeau geven. De kunstliefhebber geef je natuurlijk bekende kunst voor zijn of haar verjaardag. Maar je kunt ook een portret van een beroemdheid cadeau geven aan iemand waarvan je weet dat dit het idool is van deze persoon. Denk hierbij aan een portret van Max Verstappen voor de echte formule 1 fan of een collage van Lieke Martens voor de echte fan van de oranjeleeuwinnen. Wat je ook bedenkt, bij TopDoek kun je jouw idee realiseren. Door onze goedkope canvas schilderijen aan te bieden maken we het voor een ieder mogelijk om kunst aan de muur te hebben. Zoek dus snel de perfecte foto of afbeelding en haal snel je cadeau in huis!

Klein of groot canvas schilderij

Binnen ons ruime assortiment bieden wij een flink aantal formaten aan. Dus of je nu een klein of een groot canvas schilderij wilt bestellen, bij TopDoek ben je aan het juiste adres. Het kleinste formaat is namelijk slechts 20 bij 20 centimeter en zeer geschikt om bijvoorbeeld een portret van iemand af te beelden. Het grootste formaat dat je bij ons kunt bestellen heeft een afmeting van maar liefst 300 centimeter bij 140 centimeter. Tussen deze twee uitersten hebben we voor jou een flink aantal formaten uitgelicht. Zit hier niet het gewenste formaat tussen dan kun je altijd nog je eigen formaat kiezen. De meest populaire formaten zijn: 120 bij 80 cm, 90 bij 60 cm, 60 bij 40 cm en 20 bij 20 cm. Met de kleinere formaten kun je ervoor kiezen om een kunst muur te ontwerpen. Je bestelt dan meerdere kleine formaten die je dan zelf thuis op kunt hangen zodat je jouw wand vol kan hangen met bekende schilderijen. Bestel dus snel en hang binnenkort je eigen fotokunst aan de muur.

Kunst aan de muur bestellen

Het bestellen van kunst aan de muur is net als bij onze andere producten binnen een paar minuten geklaard. Je zoekt eerst de juiste foto of de meest geschikte afbeelding die je tot kunst schilderij om wilt toveren op. Vervolgens upload je deze naar onze handige en overzichtelijke besteltool. Je krijgt dan direct een voorbeeld te zien. Tijdens deze eerste stap kies je ook het gewenste frame en het juiste formaat. Daarna kun je verdergaan naar stap twee, de extra opties. De eerste optie is een ophangsysteem, hier kies je of je een ophangsysteem wilt en welke het geschiktste is voor jou. De tweede extra optie is de professionele fotocontrole. Dit houdt in dat één van onze experts jouw bestelling gaat beoordelen op kwaliteit. Mocht dit onvoldoende zijn dan nemen zij contact met jou op zodat jullie samen naar een oplossing kunnen zoeken. De derde optie is het toevoegen van fotobewerkingen. In dit geval kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwart-wit of een sepia kleureneffect. De laatste extra optie is de afwerking van je canvasrand. Hier zijn verschillende manieren voor en deze manieren worden middels een voorbeeld uitgelegd. Wanneer je een keus gemaakt hebt dan ga je jouw bestelling controleren voordat je deze plaatst. Klopt alles dan kun je jouw gegevens invullen en de bestelling plaatsen door te betalen. Wij gaan dan voor jou aan het werk zodat jij zo snel mogelijk jouw kunstposters aan de wand kunt hangen.

Mocht je nu nog vragen hebben dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze uiterst vriendelijke klantenservice. Dit team heeft namelijk kennis van al onze producten en kan bijna elke vraag beantwoorden. Voordat je een mail verstuurd of een telefoontje pleegt is het slim om eerst even te kijken bij de veelgestelde vragen. Hier staan de meest gestelde vragen overzichtelijk gesorteerd en deze vragen worden helder beantwoord.

Een kunstwerk kopen was nog nooit zo eenvoudig. Bestel dus vandaag nog voordelig en snel bij TopDoek en haal een fantastisch product in huis!

Kunst op canvas bestellen