• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Panorama op canvas

Panoramafoto op canvas

Je kunt nu ook jouw favoriete panorama op canvas af laten drukken! Een panoramafoto is een erg langgerekte foto en wordt ook wel een 360° foto genoemd. Deze mogelijkheid is erg leuk voor bijvoorbeeld landschapsfoto’s of foto’s van steden. De panorama foto is te bestellen in verschillende formaten en een framedikte van twee of vier cm. Een panorama op canvas is erg geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer. Hang hem boven de bank of op een witte muur en je hebt direct een eyecatcher in je interieur. Wij doen voor jou een kwaliteitscheck, zodat de kans groot is dat je tevreden zal zijn met jjouw wanddecoratie!

Waarom een panorama op canvas?

Een panoramische foto houdt in dat de breedte van de foto vaak veel groter is dan de hoogte. Hij is dus langgerekt en daarom kun je er ook erg veel mee afbeelden! Om deze reden wordt een panorama ook wel een XXL-foto genoemd. Tegenwoordig hebben veel telefoons ook een panorama-functie en kun je dus overal mooie panoramafoto’s maken. Doordat de foto lang en smal is, kun je ontzettend veel over de breedte laten zien. Dus ben je op vakantie en heb je een mooie, brede panorama gemaakt van een landschap, natuurgebied of een skyline? Laat hem dan bij TopDoek afdrukken op het gewenste formaat.
Door de extreme hoogte/breedteverhouding en het feit dat panoramafoto’s vaak op grote formaten afgedrukt worden, kan dit ervoor zorgen dat de print minder scherp wordt. Het is dus erg belangrijk dat de kwaliteit van de foto goed genoeg is. Voordat wij de panoramafoto afdrukken, doen we altijd een handmatige bestandscontrole om te checken of de foto van voldoende kwaliteit is.

Populairste formaten panoramafoto op canvas

Panorama op canvas 40x20

Direct bestellen 40x20 cm € 13,95

Panorama op canvas 120x60

Direct bestellen 120x60 cm € 59,95

Panorama op canvas 200x100

Direct bestellen 200x100 cm € 153,95

De mogelijkheden van een panorama op canvas

Je kunt de panoramafoto op verschillende formaten en framediktes af laten drukken. Er is keuze uit een framedikte van twee of vier cm. De prijs is afhankelijk van de afmeting van het doek. Bij panoramafotografie worden geen extra kosten gerekend. Voor de prijsinformatie kun je terecht op onze prijzenpagina. Wil je een formaat dat niet in de lijst staat? Dan kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Canvasdoeken niet groter dan 100x100 cm of 80x120 cm worden bezorgd door de firma DHL. Wanneer je een canvasdoek bestelt van 100x100 cm of 80x120 cm of groter, wordt deze door onze eigen koerier bezorgd. Voor deze formaten geldt dan een iets langere levertijd van vijf tot tien werkdagen. Wij streven natuurlijk naar de snelst mogelijke leverdatum. Voor de verzending van een canvasdoek wordt € 5,95 gerekend. Laat jij een panoramafoto afdrukken op canvas? Dan kun je deze erg gemakkelijk ophangen met onze ophangsystemen. Wel raden wij aan om voor een panoramafoto twee ophangsystemen te bestellen. Zo kun je hem op twee punten aan de muur bevestigen. Heb je verder vragen of advies nodig? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bestel vandaag nog jouw panorama op canvas bij TopDoek.nl!

Direct bestellen