• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Panorama foto op canvas

Panoramafoto op canvas

Maak een prachtige panorama foto op canvas om een prachtig schilderij toe te voegen aan jouw huis. Een panoramafoto op canvas is perfect voor elk interieur, en bovendien is ons canvas gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Meer dan 400 formaten zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Wij printen jouw panorama foto op canvas tegen een scherpe prijs!

Decoratie-idee: panorama canvas

Vind je het niet geweldig als het huis er mooi en nieuw uitziet? Waarom maak het net zo met een prachtige XXL panoramafoto op canvas! Niet alleen is het visueel opvallend, maar brengt het ook de frisse sfeer van open landschappen thuis. De grote panorama foto afdrukken zorgen er ook voor dat de ruimte groter en ruimer oogt.

Populairste formaten panoramafoto op canvas

Panorama op canvas 40x20

Direct bestellen 40x20 cm € 13,95

Panorama op canvas 120x60

Direct bestellen 120x60 cm € 59,95

Panorama op canvas 200x100

Direct bestellen 200x100 cm € 153,95

Waarom kiezen voor onze canvas voor panorama fotoafdrukken?

Panorama foto afdrukken op canvas worden ook wel foto's op linnen genoemd. We gebruiken een sterk 300g canvasdoek van 0,41mm. Elk stuk wordt bedrukt met behulp van recyclebare, reukloze inkt op waterbasis. Het canvas wordt bedrukt met het 6-kleurenproces om een scherpere weergave van de kleuren en een duidelijke bedrukking te garanderen. Alle prints op canvas zijn UV-bestendig en vervagen dus niet onder de zon. Een waterafstotende coating beschermt het doek tegen vlekken. Je kunt jouw foto op canvas panorama eenvoudig met een vochtige doek afvegen en schoonmaken zodat het ook na jaren nog glanst.

De door ons bedrukte panorama's worden gespannen op hoogwaardige, houten frames die van PEFC-gecertificeerd dennenhout zijn gemaakt. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bosgebieden, zodat de natuur ongeschonden blijft.

Voor de dikte van het canvas heb je keuze uit 2cm en 4cm.

Met meer dan 400 formaten en de keuze om jouw eigen opmaak te kiezen, zorgen wij ervoor dat het panorama foto canvas precies het juiste formaat voor jou heeft. Onze formaatopties beginnen bij 20×20 cm en gaan tot 300×140 cm. Heb je nog een groter formaat nodig? Dan kun je direct contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat dit mogelijk is. Onze bezorger levert zelfs het grootste doek en met de grootste zorg.

U kunt een ophangsysteem krijgen voor slechts 3,67 euro. Het ophangsysteem bestaat uit een geribbelde haak, schroeven en pluggen. Met het ophangsysteem kunt u het doek overal gemakkelijk ophangen.

Personaliseer je canvas panorama

Verbeter je panorama canvas print met enkele bewerkingen die door onze besteltool worden aangeboden. Zo kun je de foto er een beetje vintage uit laten zien met sepia-effect. Het zwart-wit effect is ook beschikbaar om jouw foto's tijdloos en klassieker te maken. Indien je niet zeker bent of je foto van voldoende kwaliteit is, kun je ook onze vormgever je foto laten controleren.

Tot slot kunt je een baklijst naar keuze toevoegen om het panorama op canvas een mooie uitstraling te geven. Hierbij heb je de keuze tussen een zwarte en een witte lijst.

Aarzel dus niet, en bestel jouw panorama foto op canvas bij Topdoek.nl!

Direct bestellen