• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Oude meesters canvas

Wil je liever iets persoonlijkers?

 

Oude meesters museumwand in huis

Houd jij er wel van om door een museum te dwalen om al die prachtige, oude kunst van vroeger te bekijken? Dan zijn Oude meesters aan de muur in jouw huis om over na te denken.

Deze meesters aan de muur zijn iets persoonlijkers dan een foto van deze kunstwerken van de beroemde schilders.

Musea zijn erg leuk om te bezoeken. Al die pracht en praal aan de wanden brengen een rustgevende sfeer met zich mee.

Om ervoor te zorgen dat het schilderij van de Oude meesters zo lang mogelijk zijn kwaliteit behoudt, worden de kunstwerken afgeschermd door een doorzichtige wand.

Je eigen kunstwerk in huis

Door ervoor te kiezen je eigen favoriete Oude meester op canvas te ontwerpen en bestellen via Topdoek heb je hier geen last meer van.

De bekende schilderijen uit de Gouden Eeuw op canvas die je bij jezelf aan de muur hangt, kun je van zo dichtbij bekijken als je zelf wilt.

De kwaliteit van de Hollandse meesters op poster doet niet onder de geschiedenis van een echt kunstwerk. Het perfecte schilderij van een van de Hollandsche meesters kan zo bij jou aan de muur hangen met een formaat die je zelf kan kiezen.

Bovendien is het vaak niet toegestaan om foto’s te maken met een flits om de schilderijen niet te beschadigen. Dit is logisch, maar tegelijkertijd jammer. Zo kun je nooit je zelfgemaakte foto van Van Gogh pronken.

Gelukkig is het nu toch mogelijk om een fraaie print van een portret op canvas te laten printen!

Oude meesters en Hollandse meesters in de collectie

De collectie beelden van meesters aan de muur die wij voor jou in ons assortiment hebben geplaatst, zijn zowel van bekende buitenlandse en Nederlandse schilders uit onder andere de Gouden Eeuw.

Een aantal voorbeelden die je hier kunt vinden, zijn:

Het meest bekende Hollandse meester schilderij ter wereld: De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Hoe leuk is het om een schilderij van deze Hollandse meester hebben te hangen?

Een kleurrijk, maar strakke print van Piet Mondriaan. Dit schilderij uit de Gouden Eeuw heeft de bekende gele, rode, blauwe en witte vlakken die ieder muur een glow-up geven.

De vrolijke drinker uit de 17e eeuw zou zomaar het pronkstuk van jouw interieur kunnen worden. De print van deze kunst zorgt voor een unieke uitstraling.

Buitenlandse kunstenaars op doek

Niet alleen de Hollandsche meesters op canvas zijn goed vertegenwoordigd.

Het is ook mogelijk om een reproductie van een canvas schilderij van bijvoorbeeld Monet en Matisse aan de muur te hangen.

Kijk ook eens bij onze collectie canvas abstract of ga juist voor een heel andere decoratie door te kiezen voor een stilleven van een canvas bloemen.

Verschillende stijlen kiezen is heel eenvoudig op deze manier!

Schilderijen uit de Gouden Eeuw op canvas in een modern interieur

Misschien vraag je je nu af of de oude meesters schilderijen op canvas die wij in ons assortiment hebben wel geschikt zijn voor moderne interieurs.

Wij kunnen volmondig ‘ja’ zeggen op de vraag of een Oude meester op canvas geschikt is voor een strak en modern interieur.

Denk bijvoorbeeld aan de huwelijksportretten van Rembrandt van Rijn. Deze kunnen heel leuk worden gegeven als cadeau of naast elkaar worden opgehangen in de woonkamer aan het behang.

Beroemde schilderijen met een moderne twist

Wij maken ook beelden van oude schilderijen in een modern jasje. Zo vind je de volgende Oude meesters modern in ons assortiment:

  • Het meisje met de Parel van Johannes Vermeer met een panterprint laken in haar haar.

  • Kies voor de Mona Lisa met een lieve kat in haar armen.

  • Zelfs het Melkmeisje als barista in een koffietent is een optie.

Waarom een Oude meester op canvas?

Er zijn een groot aantal redenen te noemen waarom het geen kwaad kan om een wereldberoemd schilderij op canvas te laten afdrukken bij Topdoek. Zoals hierboven is benoemd brengen Hollandsche meesters op canvas een unieke sfeer met zich mee.

Doordat alleen de beste beelden onze selectie doorstaan en wij gebruikmaken van kwalitatieve materialen zijn is jouw eigen oude meester aan de muur net zo echt als een museumstuk.

Kwalitatief canvas met een Oude meester

Voor de ontwikkeling van jouw Hollandse meesters kunst gebruiken wij canvas dat is gemaakt van sterk linnen. Het canvas dat wordt gebruikt, is van hetzelfde materiaal waar de schilders hun kunstwerken op hebben gemaakt.

Hierdoor komt de structuur en de matte uitstraling van een print van Hollandse meesters overeen met het echte doek.

Betaalbare Oude meesters op canvas

Het gebeurt wel eens dat beroemde schilderijen op doek worden geveild voor bedragen die oplopen in miljoenen euro's. Veel mensen kunnen, hoe graag ze dit misschien ook willen, zulke bedragen niet op tafel leggen.

Een echte Van Gogh aan de muur, of vind je de stillevens met bloemen of een schilderij van Johannes Vermeer mooier? Deze portretten zijn een echte eye-catcher in huis.

Voor de kunstliefhebbers die toch graag een bekend zelfportret op canvas aan zijn eigen muur wil hangen, biedt Topdoek de oplossing met ons canvas van Hollandse meesters.

Oude schilderijen zijn ideaal om het huis wat meer sfeer te geven en met deze oplossing kan je kiezen voor een formaat totaal naar eigen wens.

Waar de wanddecoratie van bijvoorbeeld Vincent van Gogh door zijn kwaliteit en uitstraling net echt lijkt, komen de prijzen niet in de buurt van een echt doek. Ons canvas schilderij Oude meesters bestel je al voordelig.

Canvas met Oude meester van jouw dromen

Bij een personaliseerbaar ontwerp kun je uit verschillende afbeeldingen kiezen voor je eigen canvas. Nadat jij jouw favoriete schilderij hebt aangeklikt, is het tijd om jouw voorkeuren door te geven.

Iets dat erg veel invloed heeft op de uitstraling van jouw eigen oude meester wanddecoratie is het formaat. De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn is bijvoorbeeld niet voor niets zo indrukwekkend door zijn grote formaat.

Naast de XXL-formaten kun je ook kleine Oude meesters op poster bestellen. Het kleinste formaat is 20 x 20 centimeter.

Om het ophangen van jouw schilderij te vergemakkelijken, bieden wij twee heel verschillende bevestigingssystemen aan. Je bepaalt zelf of en voor welk systeem je kiest om jouw cirkel aan het behang te hangen.

Ga voor het standaard systeem met een kartelhaak of selecteer de optie voor zelfklevende strips waarbij je niet in de muren hoeft te boren.

Hollandse meester schilderij met lijst

Als er één extra optie is die je bij het bestellen van een Hollandse meesters voor aan de muur niet mag vergeten, is het wel de optie voor de baklijst.

Met een keuze uit meerdere kleuren en verschillende formaten is er altijd een passende lijst te vinden. Voeg deze zeker toe aan jouw bestelling!

Na de mogelijkheid voor het toevoegen van een baklijst aan jouw Oude meester is het tijd om de bestelling af te ronden door jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Heb je op ‘plaats de bestelling gedrukt’?

Dan zullen wij jouw kunst op canvas zo snel mogelijk in productie nemen. Door onze snelle verzending en soepele levering zal het nooit lang duren voor de Oude meesters aan jouw muur hangen en kan je erg blij hem ophangen in jouw interieur.

Andere collecties bij Topdoek

Neem in de tussentijd zeker eens een kijkje bij alle andere canvas schilderij collecties in ons assortiment en overige mogelijkheden van canvas.

Bekijk binnenkort ook jouw favoriete schilderij van heel dichtbij door direct één of meerdere Oude meesters op canvas te bestellen! Deze wandcirkels kan je echt niet laten liggen!