• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Poster met lijst vintage

Waarom een vintage poster

Het wordt steeds populairder: een vintage interieur. Nostalgie zorgt ervoor dat deze goede oude stijl een echte comeback maakt. Vintage kleding, vintage boeken en zo ook vintage interieur.

Al deze ingeving met retro motieven komt weer helemaal terug. Hoe zorg jij ervoor dat je op de hoogte blijft van deze terugkomst? Het is uniek, mooi en door deze twee eigenschappen eenvoudig te combineren voor in het huis.

Vintage interieur ziet er stijlvol uit en het is makkelijk om een kamer retro in te richten. Het laat sommige mensen denken aan vroegere tijden en het is een unieke ingeving om je speciale ruimte in te richten.

Het is lastig om precies hetzelfde interieur te hebben als iemand anders met een kamer geïnspireerd op een vintage thema. Dit komt omdat de ruimte afhankelijk is van jouw creativiteit en je niet dezelfde accessoires als anders kan kopen.

Gelukkig kan Topdoek jou een handje helpen bij het creëren van de vintage uitstraling. Het hoeft niet allemaal moeilijk te zijn. In onze collectie hebben wij de perfecte decoratie voor jou: een vintage retro poster met lijst. Deze poster geeft gelijk de nostalgische uitstraling die jij zoekt!

Vintage poster als cadeau

Een geschikt kleinigheidje zoeken waar iedereen blij van wordt is een lastig karwei. Er zijn zoveel verschillende objecten die jij kan kiezen om te schenken, selecteer jij de beste optie? Met een vintage poster zit je nooit fout!

Het is een geschenk die je leuk kan combineren met iets anders en je kan de afbeelding van de nostalgische poster zelf kiezen! Ga je liever voor een retro poster met print of spreekt een botanische vintage poster jou meer aan? Wij bij Topdoek hebben de beste opties voor jou klaar liggen!

Een vintage poster is ook leuk om aan een jonger persoon te geven. Je zal er niet gelijk aan denken, maar ook zij zullen blij worden van deze leuke poster! Je kunt bijvoorbeeld een vintage poster met bloemen aan je nichtje geven en een vintage poster set aan je neefje. Het is een kleinigheid waar zij jaren lang plezier van zullen hebben zonder dat je dit zou verwachten.

Retro poster in de woonkamer

Deze afbeeldingen staan leuk in elke ruimte, hierdoor is het de perfecte woondecoratie. Een retro poster creëert een gezellige sfeer. Het kan bij elk thema interieur wat het ideaal maakt voor een woonkamer decoratie.

Je kan bijvoorbeeld vintage retro posters leuk samenstellen met een zwart-wit interieur. Om wat kleurtinten aan de ruimte te brengen, kan je een vintage poster met bloemen ophangen aan de muur. Dit zal niet in botsing raken met de grijstinten in de kamer, maar zorgt toch voor dat missende kleurtje.

Je kunt er ook voor kiezen om vintage posters in een kleurrijk interieur te plaatsen. Hierdoor wordt de kamer gezellig zonder grote ingrepen. Om dit thema nog meer te benadrukken kun je meerdere retro posters met elkaar combineren. Vintage wanddecoratie is de overeenstemming tot jouw lege ruimte!

Slaapkamer retro

Bij een vintage ingerichte slaapkamer past onze retro poster al helemaal. Er is niks beters dan nog meer accessoires die zorgen voor jouw perfecte retro kamer. De lijst om de retro afbeelding zorgt voor een opgeruimd beeld van je poster, maar neemt de uitstraling van het thema niet weg.

Als je begint met het decoreren van een slaapkamer geïnspireerd op retro interieur, maak je een goed begin met deze vintage poster in lijst. Het is een kleine accessoire die gelijk de uitstraling waarvoor jij gaat vast zet.

Een retro poster kan je boven je bed hangen, naast de bank of toch aan de kast. Deze retro accessoire is zo flexibel dat het overal bij past. Je kan het ophangen in een kamer zonder enkele decoratie en het zal gelijk zorgen voor wat meer inhoud in de ruimte.

Ook kan je het combineren met een slaapvertrek die al bijna helemaal vol hangt met accessoires. Er is altijd ruimte over voor een vintage poster in de slaapkamer! Aarzel niet langer en maak snel een keuze tussen de verschillende soorten posters.

Vintage poster met print

Hoe weet je welke vintage poster het beste bij jouw kamer past? Retro posters met print zorgen voor een speelse uitstraling. Ze zijn ideaal voor een kinderkamer of juist een zwart-wit interieur. Ze brengen een stralende atmosfeer met zich mee, wat door de kwaliteit van de poster nog beter naar voren komt.

Vintage prints kunnen heel druk overkomen, maar zijn ook voortreffelijk te combineren met een modern thema. Het zorgt dat de desbetreffende ruimte meer kleur krijgt en geeft jou de motivatie om toch die glimlach op je gezicht te houden tijdens het harde werken!

Retro posters met print kan je ook op een unieke manier samenstellen met anderen. Je kunt verschillende afbeeldingen bij elkaar hangen of juist met een andere poster naar jouw keuze. Er zijn zoveel plezante samenvoegingen te maken met deze posters. Je kan je vindingrijkheid helemaal laten gaan met deze muurdecoraties.

Vintage poster in de keuken

Op zoek naar een leuke accessoire voor in de keuken die zorgt voor een serieuze sfeer, maar niet de volledige uitstraling van de keuken zelf wegneemt? Ook hierbij past een leuke retro poster! Een fantastische botanische vintage poster past leuk bij de keuken. Haal niet de bloemen en de kruiden door elkaar!

De keuken is natuurlijk een gelegenheid waar je niet te veel afleiding kan veroorloven. Het beste is om een poster zonder felle kleuren te kiezen en met weinig verschillende soorten afbeeldingen. Bij Topdoek heb je keuze uit verschillende posters die niet al te druk zijn, zoals bijvoorbeeld onze vintage poster.

Botanische prints zijn een perfect voorbeeld voor in het keukenblok. Ze brengen een kleurrijke sfeer, maar zorgen ook dat de keuken een serieuze plaats blijft. De planten en bloemen op onze botanische poster passen bij de uitstraling van de keuken en zorgen voor een vintage uitstraling.

Productinformatie

De afbeeldingen bij Topdoek zijn allemaal van hoge kwaliteit en hiervoor komen de afbeeldingen tot hun waarde. De lijst om de poster zelf zorgt voor bescherming om de poster en geeft een luxe uitstraling waardoor het leuk staat in elke kamer.

De retro poster heeft verschillende formaten waar je de keuze uit kunt maken. Zo ben je er zeker van dat de poster in jouw ruimte past! De grootte van een poster hebben veel invloed op de uitstraling van jouw kamer. Wees alert wanneer je grootte de poster kiest!

De kleinste formaat poster die je kunt kiezen is die van 20 bij 30 cm. Ga je toch liever voor een grote poster? Onze grootste poster is 80 bij 120 cm.

Er is veel aan te passen naar jouw voorkeur voor de inrichting van jouw kamer. Als een retro poster met lijst toch niet helemaal jouw ding is, bekijk onze andere posters! Er zit er vast eentje tussen die bij jouw smaak past.

Heb je de perfecte vintage poster gevonden voor jouw kamer? Twijfel dan niet langer en kies ervoor om de vintage posters te kopen.

Heb je nog problemen die je niet zelf kunt oplossen? Topdoek heeft een pagina met de meest gestelde vragen. Als je daar jouw antwoord niet vindt op je vraag of probleem, neem dan contact op met onze klantenservice.