• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Spatscherm zelf maken

Een spatscherm in je keuken is niet alleen functioneel, maar kan ook een esthetische toevoeging zijn aan je interieur. Als je graag een persoonlijk tintje aan je keuken wilt geven, kun je overwegen om je een unieke spatscherm te maken met een eigen foto. Bij Topdoek bieden we je de mogelijkheid om dit creatieve project moeiteloos te realiseren met behulp van onze online editor en hoogwaardig aluminium. In deze gids laten we je zien hoe je jouw eigen spatscherm keuken kunt ontwerpen en delen we handige tips om ervoor te zorgen dat je spatscherm er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook effectief beschermt tegen spetters en spatten.

Stappenplan voor het maken van je eigen spatscherm

Stap 1: Verzamel Materialen

Voordat je begint, hoef je alleen je creatieve ideeën en een computer te hebben. Wij voorzien je van hoogwaardig aluminium voor je spatscherm, en je kunt eenvoudig je eigen foto of afbeelding uploaden via onze online editor.

Stap 2: Kies Je Foto

Kies een foto die je keukenstijl weerspiegelt of die emotionele waarde heeft. Zorg ervoor dat de foto van hoge kwaliteit is, zodat deze scherp wordt afgedrukt op het aluminium spatscherm.

Stap 3: Ontwerp Je Spatscherm

Ga naar onze online editor en upload je foto. Hier kun je de afmetingen aanpassen, effecten toevoegen en zelfs tekst opnemen als je dat wilt. Onze editor is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat je gemakkelijk je eigen ontwerp kunt maken.

Stap 4: Bestellen

Nadat je tevreden bent met je ontwerp, kun je je bestelling plaatsen. Ons team zal ervoor zorgen dat je spatscherm met de hoogste kwaliteit wordt afgedrukt op duurzaam aluminium.

Stap 5: Ophangen

Het aluminium spatscherm is lichtgewicht en eenvoudig op te hangen met behulp van onze instructies!

Stap 6: Onderhoud

Om je zelfgemaakte aluminium spatscherm in topconditie te houden, veeg je het regelmatig schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Het hoogwaardige aluminium is duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

Met Topdoek kun je snel en moeiteloos een persoonlijk spatscherm voor je keuken maken, met hoogwaardig aluminium en een eigen foto. Het resultaat zal een uniek stuk zijn dat je keuken verlevendigt en een persoonlijke toets toevoegt. 

Zo maak je dus je eigen favoriete spatscherm voor jouw keuken!