• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
 • GRATIS verzending vanaf € 48,-
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Behangcirkel Effen kleuren

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een behangcirkel met eigen foto perfect voor jou! Neem ook eens een kijkje bij onze kinderkamer collecties!

 

Rustgevende ronde wanddecoratie

Als je op zoek bent naar een simpele wanddecoratie die wel degelijk een groot effect op de sfeer in de ruimte heeft, dan is een effen behangcirkel precies wat je nodig hebt. Zoals de naam van dit product je zal doen vermoeden, heb je de optie om rond fotobehang in een effen kleur te bestellen.

We bieden alle kleuren van de regenboog in onze collectie. Zo kies je met gemak voor een behangcirkel zwart goud, een behangcirkel groen of beige behang cirkels. Ook een behangcirkel zwart-wit is een mogelijkheid.

 • Dit zijn slechts enkele van de vele kleuren in ons assortiment. Kort samengevat, heb je de keuze uit de volgende soorten kleuren:
 • Felle en heldere kleuren, zoals een behangcirkel goud.
 • Effen behangcirkel in aardetinten.
 • Een rond fotobehang in pastelkleuren, zoals een behangcirkel roze.

Daarom kies je voor een behangcirkel met effen kleur

Alle kleuren effen behangcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 20 cm. Dit is erg fijn, want de behangcirkel is geschikt als je een grote of kleine decoratie nodig hebt. Wat dit product nog aantrekkelijker maakt, is dat het gemaakt is van 0,2 mm dik stickermateriaal. Dit betekent dat je de behangcirkels gemakkelijk kunt aanbrengen op iedere vlakke ondergrond.

Daarnaast kun je het behang van groene cirkels verplaatsen zonder jouw muur te beschadigen. Dit houdt in dat een behangcirkel effen kleur herbruikbaar is. Het maakt niet uit welke kamer in je huis je wilt versieren, want je kunt de decoratie van plaats verwisselen. Ga voor behangcirkel met zwart goud boven het bed, kies voor een cirkel behang in groene kleur in de keuken of plak een cirkel boven de bank.

Als je op een gegeven moment een betere locatie voor de behangcirkel kunt bedenken, haal je hem simpelweg van de muur en plak je de behangcirkel zwart-wit op de nieuwe plek. Deze optie maakt dat behangcirkel zowel erg trendy als multifunctioneel zijn.

Iedere kleur heeft een betekenis

Stevige behangcirkels in verschillende effen kleuren hebben ook een groot effect op je sfeer. Kleuren roepen vaak emoties op en beïnvloeden daardoor de manier hoe je een bepaalde sfeer in de ruimte ervaart. Het is bovendien bewezen dat de kleur van een rond fotobehang invloed kan hebben op hoe je je voelt. Hoe leuk is het dan om met de kleuren van jouw effen behangcirkel te spelen? Om je een beeld te geven van de verschillende emoties die kleuren met zich meebrengen, zullen we je enkele voorbeelden geven. Op basis van deze emoties kun je beslissen welke kleur het meest geschikt is voor de muur en ruimte die je in gedachten hebt.

 • Geel staat voor vreugde en optimisme. Deze vrolijke kleur is, net zoals de behangcirkel goud, een erg leuke toevoeging aan een kantoorruimte.
 • Een behangcirkel blauw brengt een rustige, kalme sfeer met zich mee, terwijl een behangcirkel groen een positief gevoel bij zich draagt. Dit maakt deze beide kleuren erg geschikt voor op de slaapkamer.
 • De roze behangcirkel symboliseert liefde, vertrouwen en vrouwelijkheid. Een roze behangcirkel is daarom perfect voor de kinderkamer.
 • Als je voor beige behang cirkels kiest, haal je een gevoel van ontspanning en warmte in huis. Ook deze kleur is geschikt voor een ruimte waar je veel bent.
 • Tot slot staat een behangcirkel zwart voor kracht en heeft het een chique uitstraling. Deze kleur kan ook gebruikt worden als subtiele achtergrond in een woon- of slaapkamer.

Ongeacht de kleur die je kiest, is een effen behangcirkel een fijne aanvulling aan de muur. Met behangcirkels met een effen kleur heb je de mogelijkheid om een prachtige, maar simpele wanddecoratie te creëren. Geef ook jouw interieur een kleurrijke touch. Bekijk daarom vandaag nog onze collectie effen behangcirkels en bestel het ronde behang in jouw favoriete kleur!