• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas ophangen

Je kunt een foto op canvas ophangen op verschillende manieren. Bij TopDoek.nl bieden we jou de makkelijkste manier aan! Voor € 3,79 bestel je een erg gebruiksvriendelijk ophangsysteem. Met dit systeem hangt jouw favoriete foto op canvas binnen no time strak aan de muur en zie je dus geen kieren meer tussen het doek en de muur!

Hoe kan ik het beste mijn canvas ophangen?

Bij TopDoek bieden we jou een ideaal ophangsysteem canvasdoek aan, zodat het canvas ophangen zo gepiept is. Deze is te bestellen als extra optie, wanneer je jouw favoriete foto op canvas af laat drukken. Canvasdoeken kun je bij ons bestellen in alle verschillende formaten. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om zelf jouw canvas doek op te hangen met bijvoorbeeld een draad of een spijker. Bij deze opties is het helaas wel het geval dat je een kier blijft zien tussen het doek en de muur. Met het ophangsysteem van TopDoek is dit niet het geval. Het systeem voor het ophangen van een canvas doek is erg gebruiksvriendelijk. Deze systemen bestaan uit kartelhaken, schroeven en pluggen en kosten € 3,79 per stuk. Met dit ophangsysteem krijg je een prachtig, ruimtelijk resultaat. Jouw doek hangt namelijk strak tegen de muur en je hebt dan ook geen zichtbare kieren meer, zoals bij een draad wel het geval is. Voor de kleinere foto’s op canvas is één ophangsysteem genoeg. Ga je voor een grote foto op canvas of een panorama foto op canvas? Dan raden wij je aan om twee ophangsystemen te bestellen. Op deze manier kun je jouw doek aan de twee zijkanten aan de muur bevestigen. Dit ophangsysteem is ook te gebruiken als je een baklijst bij je foto op canvas erbij koopt. Baklijsten zijn trendy lijsten waar jij jouw foto op canvas in kunt leggen. Baklijsten zijn te verkrijgen in drie kleuren: zwart, wit en houtskleurig. Voor een meerluik is dit ophangsysteem ook geschikt, maar dan wordt het wel aangeraden om per luik een ophangsysteem te bestellen.

Het bestellen van een ophangsysteem

Het bestellen van een ophangsysteem canvasdoek voor jouw foto op canvas kan in twee stappen en is erg gemakkelijk. Selecteer eerst de gewenste foto en formaat voor het canvasdoek. Vink daarna bij “extra opties” het ophangsysteem aan. Naast een ophangsysteem canvasdoek vind je onder “extra opties” nog veel meer manieren om jouw foto op canvas uniek te maken. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw foto om te laten zetten naar sepia of zwart-wit tinten. Daarnaast kun je voor een kleine meerprijs een collage op canvas laten maken.

Bestel vandaag nog een ophangsysteem canvasdoek en hang jouw foto op canvas op voor maar € 3,79!

Direct bestellen