• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Wereldkaart canvas

Heb je nog een leeg plekje aan de muur, waar onze nieuwe wereld kaart misschien wel eens kan komen te hangen? Fijn, want Topdoek heeft een prachtproduct in het assortiment opgenomen, die iedereen aan de muur móét hebben hangen. Het is vanaf nu namelijk mogelijk een wereldkaart op canvas te laten drukken. Dit fotoproduct is op het moment een echte trend en zie je in veel woonprogramma’s en woonbladen terugkomen. Een wereldkaart canvas is perfect voor mensen die van reizen houden, die al veel van de wereld hebben gezien of die dit nog van plan zijn en, natuurlijk ook voor mensen die gewoon een moderne opvulling voor de muur zoeken.

Populaire wereldkaarten van Wereldkaarten.nl

Wereldkaart Rood - zwart Canvas

Wereldkaart Rood - Zwart
Vanaf € 34,95

Direct bestellen  

Wereldkaart Geometrisch - kleur Canvas

Wereldkaart Geometrisch - kleur
Vanaf € 34,95

Direct bestellen

Wereldkaart Vingerafdruk - zwart wit met tekst Canvas

Wereldkaart Vingerafdruk - zwart wit
Vanaf € 34,95

Direct bestellen

Canvas wereldkaart bestellen

Wereldkaarten; ze worden al sinds de 15e à 16e eeuw gebruikt om een overzichtelijk beeld van de wereld te krijgen en ze zijn in de tussentijd aan veel veranderingen ondergaan. Ze hebben andere vormen gekregen, er zijn landen bij gevoegd en wereldkaarten worden nu niet meer alleen gebruikt om uit te zoeken waar je je op de wereld bevindt. Ze worden ook als opvulling voor een lege muur gebruikt of zelfs als manier om bij te houden welke landen je al eens hebt bezocht of welke landen nog een bezoekje verdienen. Vooral de laatste functie van een wereld kaart is op dit moment erg populair en zie je op alle social media kanalen terug. Wereldkaarten zijn in alle vormen en maten te bestellen en kunnen op verschillende materialen gedrukt worden. Zo kon je al kiezen voor een poster of voor een wereldkaart op hout, maar het is nu ook mogelijk om een wereldkaart op canvas te bestellen. Canvas is een uitstekend materiaal voor een wereldkaart zwart wit canvas, want het heeft weinig structuur. Hierdoor blijven vooral de kleinere landen en eilanden goed zichtbaar op de canvas wereldkaart.

Wereldkaart canvas met herinneringen

De wereldkaart zwart wit canvas kun je natuurlijk gewoon aan de muur hangen, maar je kunt hem ook nog een tweede functie geven. Door middel van punaises of prikvlaggetjes kun je bijhouden welke landen je al eens hebt bezocht, welke routes je hebt afgelegd of welke landen je echt nog eens wilt zien. Prik een vlaggetje of punaise in de reeds bezochte landen en verduidelijk zo welke landen je al hebt bezocht. Deze functie zorgt daarnaast ook nog eens voor leuke en eindeloze gesprekken als je jouw visite een blik op de wereldkaart canvas met vlaggetjes en punaises laat werpen. Vertel jouw visite alles over de prachtige reizen en de mooie momenten. Met een canvas wereldkaart haal je oude herinneringen weer op en vind je misschien zelfs je nieuwe vakantiebestemming in huis. Wacht niet langer en haal een van onze mooie wereld kaarten in huis. De kaartenwereld was nog nooit zo divers!

Naar Wereldkaarten.nl