• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Behangcirkel Schotse hooglander

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een behangcirkel met eigen foto perfect voor jou! Neem ook eens een kijkje bij onze kinderkamer collecties!

 

Behangcirkel Schotse hooglander

Komt er weer een verjaardag aan of een andere gelegenheid waar jij een cadeau voor zoekt? Er zijn zoveel verschillende soorten geschenken die je kan geven, van groot naar klein, alles is leuk! Het kan soms enorm lastig zijn om een goede uit te vinden en wij bij Topdoek helpen je graag.

Op onze site heb je keuze uit heel veel verschillende soorten objecten en collecties. Een keuze maken lijkt bijna wel onmogelijk! Je kan je keuze volledig personaliseren naar eigen wens en zo kom je uiteindelijk op de beste keuze voor jou. Als je dan echt geen keuze kunt maken, kan je ook kiezen om meerdere te bestellen.

Geeft je beste vriend een housewarming omdat hij net verhuisd is? Geef hem dan een geweldige behang cirkel met een Schotse hooglander. Het beeld van de Schotse hooglander zorgt voor een gezellige sfeer en door de neutrale kleuren past het overal bij!

Waarom een behangcirkel

Behangcirkels zijn heel interessant om naar te kijken door hun unieke vormen. Ze hebben geen rechte hoeken zoals de meeste woondecoraties, maar zijn rond. Dit creëert een leuke uitstraling van jouw kamer wat je niet vaak tegenkomt in het interieur van je vriendinnen bijvoorbeeld.

Het verschil tussen behangcirkels en muurcirkels is niet heel groot. Beide hebben een ronde vorm en je zou zeggen dat ze precies hetzelfde zijn. Toch zit er verschil in deze twee muurdecoraties. Een muurcirkel moet je ophangen, terwijl je een behangcirkel direct aan de muur kan plakken.

Schotse Hooglanders en hun schoonheid

Schotse Hooglanders komen oorspronkelijk uit Schotland, dit verklaart de naam die ze hebben gekregen. Ze zijn te herkennen aan hun roodbruine, zwarte, blonde of witte kleuren. Ze komen ook voor in natuurgebieden in Nederland.

Het is leuk om te weten dat de hoorns van een koe meer naar boven zijn gericht, terwijl de hoorns van een stier juist naar voren zijn gericht. Ze worden gemiddeld 18 jaar en een koe krijgt ongeveer 15 kalfjes in haar hele leven.

Deze dieren zullen vast niet onbekend voor je zijn. Het zijn erg populaire dieren op afbeeldingen voor in het interieur. Door hun zachte uitstraling staan ze leuk op vele afbeeldingen die heel leuk staan in elk interieur!

Behangcirkel in de woonkamer

Het is heel leuk om deze decoratie met een Schotse hooglander in de woonkamer te plakken. Door de neutrale uitstraling van het dier en de warme kleuren, brengt het een gezellige sfeer met zich mee waar iedereen een glimlach van krijgt.

Schotse hooglander behang is een unieke vulling van je woonkamer. Niet veel anderen hebben het, terwijl het leuk staat bij elk interieur en niet in botsing komt met je meubels of eventuele andere woondecoratie. Twijfel niet langer en koop snel een Schotse hooglander behangcirkel!

Productinformatie

Onze behangcirkels zijn 0,2 mm dik en gemaakt van polyester. Dit is een erg stevige stof en gaat lang mee. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat polyester een ideale stof is voor woondecoraties

De behangcirkels van Topdoek zijn ook zelfklevend, waardoor je ze overal op kan plakken, zolang de ondergrond glad en droog is. Als dit niet zo is, zal de lijm niet goed hechten en zal het sneller loslaten dan anders. De lijmlaag is niet te sterk, zodat de sticker makkelijk van het object valt te halen.

Er zijn verschillende formaten behangcirkels om uit te kiezen. Zo heeft de kleinste formaat een doorsnede van 30 cm, en de grootste doorsnede is maar liefst 120 cm. Zo is er een behangcirkel voor iedereen. Het verschil tussen de maten zorgen ervoor dat er altijd eentje in jouw kamer past.

Bestelproces

Het bestellen van een Schotse hooglander behangcirkel naar jouw keuze is heel makkelijk. De eerste stap is je favoriete afbeelding van de koe kiezen uit de collectie, een moeilijke beslissing. Daarna kan je voor jouw gewenste maat kiezen. Het is slim als je van tevoren de ruimte opmeet waar jij je behangcirkel wilt plakken, zodat je niet de verkeerde maat aanschaft.

Als je het juiste formaat hebt geselecteerd en hem hebt toegevoegd aan jouw winkelmandje, kom je bij een pagina met extra keuzes. Je kunt ervoor kiezen om een rakel met vilt aan je bestelling toe te voegen. Met deze kan je de behangcirkel zonder hem te beschadigen aan de muur plakken.

Hierna kan je je bestelling afronden. Heb je nog vragen over je bestelling of iets anders? Topdoek heeft een pagina met de meest gestelde vragen. Als je hier geen antwoord vindt, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.