• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Schotse Hooglander

Met deze Schotse Hooglander onderzetters haal jij de Schotse Hooglanden in huis! Doordat onderzetters een subtiele toevoeging zijn aan je interieur, is dit niet direct allesbepalend. Wel zo fijn!

Liever een andere vorm of wat persoonlijkers?

Kies dan voor de ronde vorm of onderzetters met een eigen foto. Een onderzetter met een eigen foto is te bestellen op verschillende vormen. Deze vormen zijn rond, vierkant, hartje en hexagon vorm.

 

Wist jij dit al over de Schotse hooglander?

Iedereen kent de Schotse hooglander wel. Dit imposante dier ziet er door zijn lange haren altijd erg knuffelbaar uit, maar heeft daarnaast ook enorme horens die toch voor enige afschrikking zorgen. Wist je trouwens dat de Schotse hooglander lange tijd zwart van kleur was? Het verhaal gaat dat koningin Victoria in het jaar 1840 het bevel gaf om expres meer roodharige Schotse hooglanders te fokken. Dit deed ze omdat ze de roodharige koe mooier vond. Hierdoor zitten wij nu met overwegend meer roodharige Schotse hooglanders.

Een haarscherpe afbeelding op je onderzetters met een Schotse hooglander

Een Schotse hooglander is prachtig fotomateriaal. Deze dieren zien er indrukwekkend uit met die lange rode haren en die grote horens. Wij hebben een collectie samengesteld met allemaal verschillende afbeeldingen van Schotse hooglanders. Stuk voor stuk pareltjes. Het fijne aan deze collectie is dat alle foto’s zijn gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor weet je zeker dat je afbeelding van voldoende kwaliteit is. Dit is belangrijk wanneer je hem op een onderzetter wilt laten afdrukken. Op onze website kan je er ook voor kiezen om een eigen afbeelding op onderzetter te bedrukken. Dit is natuurlijk ontzettend leuk en persoonlijk, maar er bestaat een kans dat de afbeelding niet de juiste kwaliteit heeft. Hiervoor hebben we natuurlijk een professionele fotocontrole, maar het is toch heerlijk dat je je hier bij een afbeelding uit onze collecties totaal geen zorgen over hoeft te maken. Neem snel een kijkje tussen al onze mogelijkheden en begin vandaag nog met onderzetters met een Schotse hooglander ontwerpen!

Vinyl is uitermate geschikt voor onderzetters met een harige koe

Een onderzetter met Schotse hooglander wordt gemaakt van het stevige materiaal vinyl. Vinyl is een ontzettend stevige kunststof. Ondanks dat het maar 2 mm dik is, is het bijna niet stuk te krijgen. Hierdoor gaan de onderzetters lange tijd mee. Het helpt hierbij dat de onderzetters gemakkelijk schoon te maken zijn. Vinyl blijft daarnaast super goed op een tafelblad liggen. Hierdoor kan je zonder zorgen je kopje koffie op de onderzetter zetten. Een laatste, belangrijk voordeel van vinyl is het feit dat je hem zeer goed kan bedrukken. Het materiaal leent zich uitstekend voor het bedrukking. Hierdoor kan de door jouw gekozen foto van een Schotse hooglander haarscherp en kleurecht worden afgedrukt. Kortom, ideaal materiaal voor onderzetters met een harige koe.

Onderzetters met een Schotse hooglander bestellen was nog nooit zo makkelijk

Onderzetters met een Schotse hooglander bestellen is ontzettend gemakkelijk dankzij onze handige besteltool. Hier kun je gemakkelijk al je wensen doorgeven. Allereerst moet je natuurlijk de juiste Schotse hooglander afbeelding aangeven. Daarna kan je kiezen uit vier verschillende vormen onderzetter met harige koe. We hebben namelijk een vierkante, ronde, hexagon (zeshoek) en hartvormige onderzetter in de aanbieding. Alle vormen hebben een eigen effect op de afbeelding. Bedenk van te voren dus goed welke vorm je in huis wil hebben. Als laatste moet je nog aangeven hoeveel onderzetters met een Schotse hooglander je in huis wil halen. We verkopen ze in verschillende setjes. We hebben setjes van 6 of 12 stuks. Hierdoor ben jij nooit de enige die kan genieten van een warm kopje koffie met een onderzetter met Schotse hooglander. Twijfel niet langer en begin vandaag nog met onderzetters met een Schotse hooglander bestellen!