• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Inductie beschermer Schotse Hooglander

LET OP De korting is nog:   dagen, uur, min.uten en sec.onden geldig

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een inductie beschermer met een eigen foto of een personaliseerbaar ontwerp. Bij een personaliseerbaar ontwerp kun je uit 22 verschillende stijlen kiezen die je naar eigen wens kunt aanpassen.

 

Inductie beschermer Schotse Hooglander bestellen

Wil je een Schots tintje aan je keuken geven? Dan ben je bij Topdoek aan het juiste adres! Hier kun je verschillende inductie beschermers bestellen met een afbeelding van een Schotse hooglander.

Een inductie beschermer voorkomt krassen

Steeds meer mensen koken hun eten op inductie. Dat is niet verwonderlijk, want het heeft veel voordelen boven andere manieren van koken. Het is bijvoorbeeld veel sneller en energiezuiniger. Daarnaast is het ook heel gemakkelijk schoon te maken. Je hebt namelijk helemaal geen last meer van die vervelende gaspitjes tijdens het schoonmaken. Bovendien is het een stuk veiliger vergeleken met koken op een gasplaat. Je hebt niet meer te maken met open vuur en daarnaast koelt een inductiekookplaat veel sneller af. Maar wat gebruik je om je inductie te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen? Het antwoord is eenvoudig: een inductie beschermer!

Een inductie beschermer met een Schotse hooglander valt op

Een inductie beschermer met een Schotse hooglander is een absolute must have. Schotse hooglanders zijn fascinerende dieren. De grote horens en de oranje kleur vallen altijd direct op. Wist je trouwens dat de Schotse hooglander lange tijd een zwarte kleur had? Het verhaal gaat dat koningin Victoria in 1840 het bevel gaf om meer oranje koeien te fokken. Dit simpelweg aangezien ze deze kleur mooier vond. Als gevolg van dit bevel is uiteindelijk de typische oranje kleur dominant geworden. Of dit nu waar is of niet, een inductie beschermer met een harige koe is super leuk om in huis te halen. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw inductieplaat beschermer met een Schotse hooglander!

Een inductie beschermer met een Schotse hooglander bestellen doe je in enkele klikken

Een inductie beschermer met een Schotse hooglander bestellen kan eenvoudig in onze besteltool. Hier geef je al jouw wensen door en hierna gaan wij direct aan de slag met het produceren van jouw inductieplaat beschermer met een harige koe. Binnen enkele dagen ontvang jij jouw persoonlijke inductie beschermer in huis. Vanaf dan kan je altijd genieten van een krasvrije inductieplaat en meer oppervlak op je keukenblad. Ook helemaal overtuigd? Kies dan snel je allermooiste afbeelding van een Schotse hooglander uit en laat deze afdrukken op een inductie beschermer!