• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Oude Meesters

Met onze Oude Meesters collectie kies je voor een mix tussen klasse, looks en functionaliteit! Met een dikte van 2 millimeter zijn onze onderzetters een subtiele toevoeging aan jouw interieur.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Liever een andere vorm of wat persoonlijkers?

Kies dan voor de ronde vorm of onderzetters met een eigen foto. Een onderzetter met een eigen foto is te bestellen op verschillende vormen. Deze vormen zijn rond, vierkant, hartje en hexagon vorm.

 

Onderzetters met oude meesters zorgen voor betaalbare kunst

Ben jij ook zo’n groot fan van de kunst uit de zeventiende eeuw? In deze tijd waren Nederlandse schilders de toonaangevende schilders. Vanuit de hele wereld probeerden schilders hetzelfde niveau te bereiken als de kunstenaars uit Nederland. Het Rijksmuseum hangt dan ook helemaal vol met allerlei prachtige kunst. Helaas moet je een vermogen neerleggen om een van deze schilderijen in huis te halen. Dit is natuurlijk ontzettend jammer, aangezien iedereen van deze prachtige kunst wil genieten. Gelukkig hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Op onze website kan jij namelijk verschillende schilderijen van oude meesters laten bedrukken op onderzetters. Hierdoor kan je bij jouw bakje koffie genieten van de kunst uit de zeventiende eeuw. Wat wil een mens nog meer?

Onderzetters met schilderij zorgen voor verbinding met het verleden

Onze oude meesters collectie is een van onze pareltjes. Je vindt hier schilderijen van onder andere de wereldberoemde schilders Jan Steen en Rembrandt van Rijn. Deze collectie brengt deze uitzonderlijke werken heel dichtbij. Onderzetters met oude meesters zijn een absolute aanrader om in huis te halen. Helemaal wanneer je zelf van kunst en geschiedenis houdt. Een onderzetter met oude meesters is dan ook erg leuk om cadeau te doen. Onderzetters met een schilderij zorgen ervoor dat jouw bakje koffie ineens een heel andere dimensie krijgt. Ineens sta je in verbinding met vroeger. Ook zo’n fan van het verleden en wereldberoemde kunst? Bestel dan een onderzetter met schilderij!

Een onderzetter met schilderij bestellen is een verstandige keuze

Op onze website kan je er ook voor kiezen om een eigen afbeelding op onderzetter te laten bedrukken. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, maar de kans bestaat dat de foto op onderzetter niet zo scherp wordt. Dit komt dan doordat de ingestuurde afbeelding te weinig kwaliteit heeft. Dit is natuurlijk hartstikke zonde, helemaal aangezien wij afbeeldingen met voldoende kwaliteit wel haarscherp kunnen afdrukken. Wanneer je onderzetters met schilderij bestelt, hoef je geen moment bang te zijn voor een wazige afdruk. We hebben professionele fotografen foto’s laten maken van de wereldberoemde werken. Hierdoor weet je zeker dat de afbeelding scherp gedrukt wordt op de onderzetter. Dit is zelfs met zulke mooie kleuren dat het net lijkt alsof de schilder zijn schilderij op een onderzetter heeft geschilderd. Weet jij al welk schilderij je graag op een onderzetter zou willen zien?

Een onderzetter met oude meesters in huis halen doe je binnen enkele minuten

Zodra je onderzetters met oude meesters bestellen gaat, moet je om de volgende dingen denken. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je weet welk schilderij je graag op een onderzetter zou willen zetten. Vervolgens moet je nadenken over de vorm van je onderzetters met oude meester. Op onze website verkopen we vier verschillende vormen. Je kan kiezen voor een vierkante onderzetter, een ronde onderzetter, een zeshoekige onderzetter of een onderzetter in de vorm van een hart. Stuk voor stuk hebben de onderzetters een bijzonder effect op het gekozen schilderij. Denk dus goed na welke jij in huis wilt halen. Een laatste ding waar je over na moet denken is het aantal onderzetters met schilderij dat je in huis haalt. Je kan kiezen uit verschillende sets. Je zou kunnen kiezen voor een set van 6 of 12. Deze sets zorgen ervoor dat jouw gasten mee kunnen genieten van de kunst uit de zeventiende eeuw. Twijfel niet langer en laat vandaag nog jouw favoriete schilderij bedrukken!