• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Dieren

Met deze onderzetters met dieren haal jij een beresterke bescherming voor je tafel in huis! Door middel van de antislip laag is je tafel bovendien nog beter beschermd tegen kringen en andere beschadigingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Liever een andere vorm of wat persoonlijkers?

Kies dan voor de ronde vorm of onderzetters met een eigen foto. Een onderzetter met een eigen foto is te bestellen op verschillende vormen. Deze vormen zijn rond, vierkant, hartje en hexagon vorm.

 

Maak ieder koffiemoment speciaal met onze dieren onderzetters

Veel mensen zijn gefascineerd door het dierenrijk. Niet gek, aangezien er zo ontzettend veel te zien is. Groot, klein, dik, dun, snel, traag, werkelijk alles is er te vinden. Veel mensen hebben dan ook wel een lievelingsdier. Toch gebeurt het vaak dat jouw lievelingsdier niet in Nederland voorkomt. Hier hebben wij gelukkig de ideale oplossing voor: dieren onderzetters. Hierdoor kan jij iedere keer bij het drinken van een kop koffie weer even gefascineerd raken van de schoonheid van de natuur. Dankzij dieren onderzetter hoef je niet langer naar een dierentuin of een ver land te reizen om jouw favoriete dier te kunnen bewonderen. Ieder koffiemoment wordt speciaal met de dieren onderzetters van TopDoek. Heb jij jouw favoriete dier al gespot in onze collectie?

Onderzetters met dieren hebben prachtige kleuren

Op onze website kan je op twee verschillende manieren een onderzetter maken. Je kan ervoor kiezen om een eigen foto op onderzetter af te laten drukken, maar je zou ook kunnen kiezen voor een van onze collectie afbeeldingen. Het grote voordeel aan onze collectie afbeeldingen is dat je zeker weet dat de afbeelding van uitstekende kwaliteit is. Dit komt doordat alle foto’s uit onze collectie zijn gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor weet je zeker dat de dieren onderzetters een haarscherpe en kleurechte afbeelding zullen hebben.

Vinyl is ideaal als onderzetter materiaal

Onze onderzetters worden gemaakt van de sterke kunststof vinyl. Hoewel het maar 2 mm dik is, is het ontzettend stevig. Hierdoor gaat het jarenlang mee. Wat hier ook aan bijdraagt is het feit dat je het eenvoudig schoon kan maken. Wanneer er koffieresten op de onderzetters met dieren komt, kan je dit gemakkelijk schoonmaken met water. Daarnaast blijft vinyl uitstekend liggen op je tafelblad. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw kopje koffie zomaar verschuift. Het grootste voordeel van vinyl is dat je het uitstekend kan bedrukken met een mooie afbeelding. Deze afbeelding komt super scherp op het materiaal te staan. Kortom, vinyl is perfect voor de dieren onderzetters!

Dieren onderzetters bestellen is binnen enkele minuten klaar

Wanneer je dieren onderzetters gaat bestellen, is het belangrijk om een aantal zaken op orde te hebben. Allereerst moet je natuurlijk weten welke collectie afbeelding je wilt laten afdrukken. Hiervoor verwijzen we je door naar al onze prachtige dieren afbeeldingen. Daarnaast kan je kiezen uit vier verschillende vormen onderzetters met dieren. Op onze website verkopen we namelijk niet alleen rechthoekige of ronde onderzetters, maar ook onderzetters met zeshoeken (hexagon) of in de vorm van een hartje. Is er een dier wat je een warm hart toe draagt? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om foto van dat dier te kiezen en deze op een hartje af te laten drukken. Alle vormen hebben weer een ander effect op de dierenfoto. Bedenk van tevoren dus goed welke vorm je graag in huis zou willen halen. Als laatst moet je aangeven hoeveel onderzetters met dieren je wilt. We verkopen al onze dieren onderzetters in sets. We hebben setjes van 6 of 12 stuks. Hierdoor kan je altijd een onderzetter met dieren aan een van je gasten geven.

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete dieren onderzetters bij TopDoek!