• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposters Bloemen

Wanneer jij op zoek bent naar een tuinposter met bloemen, ben jij bij Topdoek.nl op het juiste adres. Een tuindoek met bloemen kan jouw tuin, balkon of veranda de kleurrijke boost geven die het verdient.

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Een tuindoek met bloemen

Een prachtige poster voor buiten met bloemen is zeker mogelijk bij Topdoek.nl. Op onze website hebben wij een schitterende collectie staan van botanische foto’s. Maar daarnaast kan je ook op internet schitterende foto’s van bloemen vinden. Ook wanneer je zelf een prachtige decoratie hebt gemaakt, kan je deze foto uploaden via onze besteltool. Wil je graag een andere foto op een tuindoek? Ook dat is mogelijk bij Topdoek.nl. Een persoonlijke foto van jouw gezin of van de hele familie kan je bijvoorbeeld ook op een tuinposter afdrukken. Elke keer als je weer naar het product kijkt komen er weer warme herinneringen naar boven! Wij van Topdoek.nl raden het dan ook aan om jouw creativiteit te gebruiken.

Kwaliteit van de tuinposter

Onze klanten worden voorzien van de juiste kwaliteit bij al onze producten, zo ook bij een poster tuin met bloemen. Al onze posters zijn gemaakt van PVC materiaal, wat onder andere ook gebruikt wordt het maken van spandoeken. Daarbij zijn deze producten ook voorzien van een B1 certificaat. Één zijde van de stof is bedrukt met UV-print, hierdoor kan de print niet vervagen of verkleuren tegen de felle zon. Ook beschikken onze producten over een verstevigde waterafstotende coating, waardoor de poster zowel voor binnen- als buiten geschikt is. Hierdoor kan het tegen weersomstandigheden zoals regen en tegen een felle zon. Zoals je ziet, brengt een tuinposter alleen maar voordelen met zich mee. Ben je geïnteresseerd in het bestellen van een mooie tuindoek met afbeelding van bloemen of een opdruk uit één van de andere collecties? Hieronder vertellen wij aan jou hoe jij dat kan doen!

Bestellen van jouw tuindoek

Met een paar simpele klikken ben je klaar met het afronden van jouw bestelling. Het eerste wat je kan doen als het gaat om een doek tuin is het kiezen van de bloemenfoto die jij op jouw tuindoek wil. Hierna kan je het juiste formaat aanklikken. Naast een breed aanbod van formaten kan jij ook jouw eigen formaat samenstellen, waardoor het juiste formaat er altijd tussen zit. Na het aanvinken van wat extra opties kan je bij de laatste stap de gegevens controleren. Deze gegevens staan in een opsomming voor je klaar, waardoor je zo klaar bent met het checken. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een mooie tuindoek met bloemen bij Topdoek.nl en voor je het weet heb je een waardevolle aanvulling voor jouw tuin!