• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Ronde onderzetters Marmer

Met marmer onderzetters kies je voor de ideale balans tussen looks en functionaliteit! Door de antislip laag die onze onderzetters bevatten is jouw tafel nog beter beschermd tegen beschadigingen en kringen. Wel zo handig!

Liever een andere vorm of wat persoonlijkers?

Kies dan voor de vierkante vorm of onderzetters met een eigen foto. Een onderzetter met een eigen foto is te bestellen op verschillende vormen. Deze vormen zijn rond, vierkant, hartje en hexagon vorm.

 

Marmeren onderzetters zijn uniek

Wil jij unieke onderzetters in huis halen? Dan kan je kiezen voor de marmeren onderzetters van TopDoek. Dit zijn niet echte onderzetters met marmer, maar onderzetters met een fotoafdruk van marmer. Wij hebben namelijk een collectie samengesteld met allemaal prachtige afbeeldingen van marmer. Zo kan je gemakkelijk onderzetters met zwart marmer of onderzetters met groen marmer bestellen. In onze besteltool kan je, naast zwart marmeren onderzetters of groen marmeren onderzetters, nog vele andere kleuren marmer bestellen. Wat ook ontzettend leuk is, is dat je ook marmeren onderzetters in het rond kan bestellen. Dit is een van de vier verschillende vormen onderzetter die wij in de aanbieding hebben. Weet jij al wat voor vorm jouw zwart marmer onderzetters moeten worden? Uiteraard mag dit ook een andere kleur zijn. Bekijk snel de collectie en bepaal vandaag nog hoe jouw onderzetters eruit moeten komen te zien!

Geen professionele fotocontrole nodig

Een groot voordeel aan een onderzetter laten bedrukken met een afbeelding uit onze collecties is dat je zeker weet dat de kwaliteit van de onderzetter ontzettend hoog gaat zijn. Op onze website kan je er ook voor kiezen om een onderzetter met een eigen afbeelding te laten bedrukken. Ondanks dat dit natuurlijk super leuk is, bestaat er de kans dat de afbeelding van een te lage kwaliteit is. Hier hebben we gelukkig een professionele fotocontrole voor, maar het fijne aan een onderzetter met collectie afbeelding is dat je je helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Alle foto’s in onze collecties zijn gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor weet je zeker dat de onderzetters worden bedrukt met een afbeelding van uitstekende kwaliteit.

Onderzetters met marmer in verschillende kleuren

De marmer collectie is ontzettend mooi. Marmeren onderzetters zijn dan ook een lust voor het oog. De schoonheid van marmer was zelfs al bij de Grieken en Romeinen bekend. Zij lieten veel beelden houwen in dit prachtige gesteente. Een toffe eigenschap van marmer is dat het een paar millimeter licht doorlaat. Hierdoor lijkt het net alsof het marmeren beeld een beetje licht geeft. Onderzetters met marmer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben een aantal van de kleuren op een rijtje gezet:

  • Onderzetters met wit marmer;
  • Onderzetters met zwart marmer;
  • Onderzetters met groen marmer;
  • Onderzetters met goud marmer.

Hoewel wit marmeren onderzetters natuurlijk het meest natuurlijk overkomen, maakt dit ze niet tot het meest populaire marmer voor op een onderzetter. Met name de zwart marmeren onderzetters zijn populair bij onze klanten. De donkere kleur van zwart marmeren onderzetters past goed bij de donkere substantie van de koffie. Daarnaast komen de onderzetters met zwart marmer natuurlijk ook ontzettend modern over. Zwart is een kleur die eenvoudig in veel interieurstijlen verwerkt kan worden. Ook marmeren onderzetters in het wit hebben dit voordeel. Onderzetters met marmer in het groen hebben dit voordeel niet. Groen marmeren onderzetters hebben het voordeel dat de excentrieke kleur ze heel interessant maakt.

Weet jij al welke kleur jouw marmer onderzetters voor glazen gaan worden?

Marmeren onderzetters bestellen doe je zo

Wanneer je gaat bestellen, zijn er een aantal dingen die je duidelijk moet hebben. Allereerst moet je natuurlijk weten welke afbeelding van marmer jij graag op een onderzetter wilt laten bedrukken. Daarnaast moet je weten welke vorm de marmeren onderzetters moeten worden. We hebben marmeren onderzetters in het rond, maar ook marmeren onderzetters in het vierkant, in een zeshoek en in hartjesvorm. Het is maar net welke vorm jij het mooiste vindt! Vervolgens moet je nog bedenken hoeveel onderzetters je in huis wilt halen. Op onze website kan je kiezen tussen verschillende sets onderzetters. We hebben een set met 2 stuks, 4 stuks, 6 stuks of 8 stuks. Op deze manier kan je altijd samen genieten van een marmeren onderzetter. Weet jij al hoe jouw marmeren onderzetter eruit komt te zien? Bestel hem vandaag nog!