• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Ronde onderzetters Fruit

Met onze fruit onderzetters kies je ervoor om je tafel fris en fruitig te houden! Door de antislip laag zorgen onze onderzetters er bovendien voor dat je tafel optimaal beschermd is tegen kringen en andere beschadigingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Liever een andere vorm of wat persoonlijkers?

Kies dan voor de vierkante vorm of onderzetters met een eigen foto. Een onderzetter met een eigen foto is te bestellen op verschillende vormen. Deze vormen zijn rond, vierkant, hartje en hexagon vorm.

 

Onderzetters met fruit zorgen voor positieve effecten

Geniet jij ook zo van fruit? Fruit smaakt altijd heerlijk fris en ziet er daarnaast ook vaak prachtig uit. De heldere kleuren maken het fruit eigenlijk alleen nog maar aantrekkelijker. Daarnaast is fruit ook nog eens super gezond. Op onze website hebben wij een collectie gemaakt van de allermooiste afbeeldingen van vruchten. Deze afbeeldingen zijn stuk voor stuk gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor heb jij gegarandeerd een afbeelding van uitermate hoge kwaliteit. Maak jouw dagelijkse koffiemoment nog leuker met een onderzetter met fruit. Dankzij de vrolijke kleuren van de onderzetters met fruit wordt jouw koffiemoment een stuk vrolijker. Daarnaast zijn de onderzetters met vruchten een geheugensteun om iedere dag in ieder geval één stuk fruit te eten. Ideaal toch? Twijfel niet langer en begin vandaag nog met onderzetters met fruit bestellen!

Een onderzetter met fruit is altijd scherp

Het grote voordeel aan een afbeelding uit onze collecties gebruiken voor de onderzetters is dat je zeker weet dat de afbeelding een hoge kwaliteit heeft. Op onze website kan je er ook voor kiezen om een onderzetter met eigen foto te laten bedrukken. Dit is natuurlijk hartstikke leuk en zorgt altijd voor super leuke onderzetters. Toch kleeft hier het gevaar aan dat er een afbeelding wordt ingestuurd die eigenlijk te weinig kwaliteit heeft om haarscherp te worden afgedrukt. Hierdoor zal de onderzetter iets waziger uitvallen dan eigenlijk had gekund. Bij een afbeelding uit onze collecties zul je nooit tegen dit probleem aanlopen. Zoals we al aan hebben gegeven, al onze collectie afbeeldingen zijn gemaakt door professionele fotografen. Zij hebben de allermooiste composities gemaakt en het fruit zo mooi mogelijk in beeld gebracht. Kijk snel tussen alle afbeeldingen en ontdek jouw favoriet!

Onderzetters van vinyl zijn ideaal

Onze onderzetters worden gemaakt van het stevige materiaal vinyl. Vinyl is uitermate geschikt als onderzetter. Dit komt door een aantal redenen. Allereerst is vinyl hartstikke stevig. Ondanks de 2 mm dikte, is de onderzetter ontzettend stevig. Hij gaat jaren mee. Iets wat hier ook aan bijdraagt is dat onze onderzetter van vinyl gemakkelijk schoon te maken is. Mochten er dus koffieresten op zijn gekomen, dan kan je dit gemakkelijk schoon maken met een doekje of onder de kraan. Een laatste voordeel is dat het vinyl niet zomaar verschuift. Het materiaal blijft heel goed op de tafel liggen. Hierdoor hoef je er niet bang voor te zijn dat jouw kopje uit het niks omvalt. Kortom, perfect materiaal voor een onderzetter.

Onderzetters met fruit bestellen doe je in enkele klikken

Onderzetters met fruit bestellen is erg gemakkelijk. Dankzij onze besteltool heb jij binnen enkele klikken jouw onderzetters met fruit bij ons in de productie gezet. Er zijn slechts een paar dingen die je moet doorgeven. Allereerst geef je aan welke afbeelding er op de onderzetter met fruit moet komen. Vervolgens moet je aangeven welke vorm de onderzetters met vruchten moeten worden. We hebben vier verschillende vormen in de aanbieding: vierkant, rond, hexagon (zeshoek) en hartvormig. Jouw onderzetter met vruchten kan dus in verschillende vormen worden gedrukt. Bedenk van te voren goed welke vorm het beste bij jouw inrichting past. Een onderzetter met vruchten bestel je niet in zijn eentje. Je hebt de keuze uit verschillende hoeveelheden. We hebben sets van 6 of 12 onderzetters. Op deze manier kan je altijd een unieke onderzetter met fruit delen met iemand. Weet jij al welke afbeelding, vorm en hoeveel onderzetters je wil bestellen? Bestel dan vandaag nog!