• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Placemats Bloemen

De bloemen placemats van Topdoek zijn een mooie aanwinst voor elke tafel. De placemat met bloemen is gemaakt van vinyl en verkrijgbaar in een formaat van 45 x 30 cm. De bloemen onderleggers worden geleverd in een set van zes en bieden jou een aantal voordelen.

30% KORTING op ALLE PLACEMATS! - De korting is al geactiveerd!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

3 redenen waarom je een bloemen placemat moet bestellen

De placemats met fleurige bloemen van Topdoek bieden jou een aantal voordelen. De 3 belangrijkste redenen waarom jij een vrolijke placemat met bloemen moet bestellen, zijn als volgt:

De eerste en meest voor de hand liggende reden is dat de grijze placemats met bloem jouw tafel beschermen tegen krassen en vuil. Tijdens het eten gebeurt het regelmatig dat er per ongeluk wordt gemorst, waardoor jouw tafel vies wordt. Ook kan het zijn dat jouw tafel beschadigt raakt doordat er een hete pan of bord op wordt geplaatst. Deze problemen zijn verleden tijd als je gebruikmaakt van de vrolijke placemats met bloemen van plastic.

Ten tweede is een kunststof placemat met bloemen heel praktisch. Heb je ooit gemorst met eten of drinken? Geen paniek! Door de waterbestendige coating die waar de placemat met mooie bloemen mee wordt afgewerkt, kun je hem eenvoudig afnemen. Een vochtige doek is alles dat je nodig hebt. Makkelijker kan toch niet?

Een derde reden waarom je voor een bloemen placemat van kunststof moet kiezen, is dat hij jouw tafel een extra accent geeft. De bloemen op de placemat zorgen ervoor dat je tafel er mooi, fleurig en uitnodigend uitziet. Perfect voor een etentje of een speciale gelegenheid.

Met de keus uit placemats met een grijs zwarte bloem en placemats met rode bloemen vind je voor elke gelegenheid een passend ontwerp. De placemats met bloemen zijn verkrijgbaar in sets van zes. Zo heb je er altijd genoeg bij de hand als er vrienden of familie komt eten.

Wat is een placemat met bloemen?

Het maakt niet uit of je placemats met grijs zwarte bloemen aan een kant selecteert of dat je toch voor een placemat met gekleurde bloemen kiest. Eén ding hebben alle ontwerpen van Topdoek gemeen. De beelden in de collectie zijn van hoge resolutie. Daarom kunnen wij jou ook garanderen dat jouw placemat een haarscherpe afdruk krijgt.

De scherpte van deze afdruk komt ook deels door het duurzame vinyl waar de placemats met bloemen van worden gemaakt. Het vinyl is aan de onderkant voorzien van een antislip laag. Dit zorgt ervoor dat je placemat tijdens het gebruik op zijn plaats blijft liggen.

Bestel jouw vrolijke placemat met bloem

De bloemen op een placemat is de perfecte aankleding voor jouw eettafel. De placemats zijn zowel geschikt voor een informeel etentje met vrienden als voor een meer formeel diner met collega’s.

Heb jij een etentje in een specifiek thema georganiseerd? Met ons uitgebreide aanbod aan verschillende collecties vind je altijd een ontwerp dat bij jouw thema aansluit.

Het enige dat je hoeft te doen om jouw bloemen placemat te bestellen, is jouw favoriete ontwerp kiezen. Dit ontwerp wordt vervolgens in een set van 6 placemats en een formaat van 45 x 30 cm bij jou thuis afgeleverd.

Wil je een placemat met bloemen bestellen? Dan zit je bij Topdoek.nl perfect. Bestel nu jouw favoriete bloemen afdruk op placemat en gebruik jouw set placemats al bij het volgende etentje!