• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kussen object

Zoek je iets waar je je saaie bank mee kunt omtoveren tot de zitplaats van je dromen waar je uren zou willen zitten? Dan zit je helemaal goed bij TopDoek.nl! Bij ons kan je allerlei goedkope sierkussens bestellen, in elke vorm die je maar kunt bedenken. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten. Een kussen vorm is dé decoratie voor in je woonkamer. Wil jij ook zo’n leuk en origineel gepersonaliseerd kussen hebben? Hieronder vind je de informatie over het materiaal, de beschikbare formaten en de bestelprocedure, zodat jij binnen de kortste keren in bezit bent van een prachtig fotokussen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Materiaal en formaten

Bij ons kun je dus een sierkussen in vorm bestellen in verschillende formaten. Zo zit er altijd wel een formaat tussen dat jij het leukst vindt staan in je woonkamer of slaapkamer. De formaten die we aanbieden zijn:

  • 35 cm;
  • 45 cm;
  • 55 cm;
  • 60 cm;
  • 70 cm.

Wij bieden kussens van het beste materiaal aan. Onze sierkussens zijn gemaakt van velluto, wat de kussens een sierlijke uitstraling geeft. Ook maakt het ze lekker zacht, zodat je er heerlijk op kunt ontspannen na een lange dag werken. Een kussen van object weegt maar 265 gram. Het heeft de uitsnede van de vorm van het object, zodat het ook echt op het object lijkt. Al deze dingen maken een gepersonaliseerd kussen tot het ideale kussen voor op de bank, op bed of voor op een stoel.

Voorbeelden van een kussen object

Zoals eerder gezegd kun je bij ons kussens bestellen in alle mogelijke vormen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een hamburger kussen of een pizza kussen voor iemand die gek is op eten. Houd je veel van muziek, dan is een muziek kussen of gitaar kussen een must voor jou. Een fotokussen is ook een ideaal, persoonlijk cadeau voor een familielid, vriend(in) of collega. Voor iedereen is wel een leuk object te bedenken, dat hij of zij op een kussen zou willen hebben. Voor ieder wat wils! Het enige wat je nu nog rest is een kussen object bestellen! We nemen de eenvoudige bestelprocedure hieronder nog even met je door, zodat je daarna direct aan de slag kunt.

Bestel jouw eigen kussen object bij TopDoek.nl

De eerste en tegelijk de lastigste stap bij het bestellen van een kussen vorm is het kiezen van een leuke foto voor op jouw kussen. Zodra je je keuze hebt gemaakt en je foto hebt geüpload, kun je rechtsboven klikken op het oogje. Hierdoor kom je bij de voorvertoning, waar je kunt zien hoe het kussen er in het echt uit gaat zien. Hier kun je ook het ideale formaat kiezen.

Bij de tweede stap kun je kiezen voor een aantal extra opties, waaronder een professionele fotocontrole. Hierbij checken wij voor jou je foto op kwaliteit, kleur, scherpte en het aantal pixels. Hierdoor weet je zeker dat je geen wazige foto op je sierkussen krijgt. Deze optie is niet duur en geeft garantie voor een mooi product van perfecte kwaliteit.

Bij de laatste stap kun je je bestelling controleren, je product in de winkelmand doen en vervolgens je bestelling afronden. Heb je toch nog vragen over de bestelprocedure? Kijk dan eens op onze pagina met veelgestelde vragen. Als je het antwoord op je vraag nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Na al deze informatie hebben we nog maar één ding te zeggen: wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van foto’s drukken op verschillende producten, dus je mooiste en origineelste kussen object bestel je bij TopDoek.nl!