• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kussen met huisdier

Wil jij je huisdier meer in het zonnetje zetten? Dan is het dierenkussen precies wat jij zoekt. Het kussen huisdier zorgt namelijk voor een echte eyecatcher in jouw woning. Niet alleen is het erg leuk om je huisdier vaker te zien, ook kun je de pet pillow meenemen op vakantie, wat ervoor zorgt dat je huisdier altijd bij je zal zijn. Ben jij enthousiast over het huisdier kussen? Lees verder!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Jouw eigen dierenkussen ontwerpen

Met het dierenkussen zorg je ervoor dat je je huisdier nooit meer zult missen, neem hem mee op vakantie, tijdens het logeren en naar het familieweekend. Het honden kussen is een echte eyecatcher en kun je overal kwijt, niet alleen op je bed, ook in de woonkamer of op de bank is het huisdier kussen super leuk. Het van velluto gemaakte kussen huisdier is geen standaard vierkant kussen, maar is een uitsnede van je hond, kat, konijn of ander huisdier. Dit zorgt er dus voor dat het kussen huisdier de vorm heeft van het huisdier. Hoe tof is het nu om je eigen huisdier naast het huisdier kussen te zetten en dat ze dan ook nog eens beste vriendjes worden! 

De beste kwaliteit honden kussen

Wanneer je een dierenkussen in huis haalt, kun je genieten van de uiterste kwaliteit. De pet pillow is namelijk gemaakt van velluto. Dit materiaal zorgt voor een fluweel effect van je kussen met de mooiste uitstraling. Verder heeft het kussen huisdier een dikte/gewicht van 265 gram. Met de diverse formaten die wij beschikbaar hebben zit er altijd een geschikt formaat tussen voor jou. De formaten die TopDoek.nl beschikbaar heeft zijn de volgenden: 35 centimeter, 45 centimeter, 55 centimeter, 60 centimeter en 70 centimeter. Je kunt dus kiezen voor een dierenkussen klein, maar als je liever je huisdier wat groter op je kussen wilt kun je kiezen voor een sierkussen dier groot. 

Jouw bedrukte dierenkussen

Weet jij nu al welk huisdier je op je kussen zet? Kies je voor een honden kussen, katten kussen of heb je toch liever een konijnen kussen. Elk dier kun je kwijt op het pet kussen van TopDoek.nl. Ook wanneer je geen huisdier hebt kun je er alsnog een mooie hond of kat op bedrukken. Zo is het misschien leuk voor je jonge kind die al jarenlang een huisdier wil, eerst een kussen foto huisdier te geven. Je weet namelijk hoe kinderen zijn, die doen alsof het kussen leeft en geven het huisdier gewoon een naam! Hierdoor hebben ze toch nog een beetje hun gewenste huisdier. Toch is het het leukst om je eigen huisdier op het kussen te zetten. Het is mogelijk dat je huisdier misschien recentelijk is overleden, dit is in het begin erg lastig. Wanneer je hiermee te maken krijgt is het misschien een goed idee om een foto op het kussen te laten bedrukken. Hierdoor is je huisdier toch nog een beetje bij je en geeft het je een warmer gevoel, maar dit is natuurlijk helemaal aan jou.

Jouw eigen huisdier kussen bestellen

Ben jij nu enthousiast geworden over het dierenkussen van TopDoek.nl? Dan kun je gebruik maken van onze superhandige besteltool. Allereerst upload je de gewenste foto van je huisdier die je op je kussen wilt laten bedrukken. Wanneer je dit hebt gedaan selecteer je één van onze beschikbare formaten. De formaten waaruit je kunt kiezen zijn 35 centimeter, 45 centimeter, 55 centimeter, 60 centimeter en 70 centimeter. Vervolgens krijg je een voorbeeld te zien van hoe je kussen er ongeveer uit komt te zien, hierdoor loop je niet tegen eventuele verrassingen aan en zul je zeker geen spijt krijgen van je aankoop. Verder is er de keuze voor een fotocontrole. Hierbij wordt er door één van onze experts gekeken naar de kwaliteit van de foto. Wanneer hij denkt dat de kwaliteit nog niet optimaal is en dus nog beter kan, wordt er contact met je opgenomen. Hierdoor ben je verzekerd van een optimaal resultaat en ben je 100% tevreden met je kussen van huisdier. Waar wacht je nog op, zet onze productiemedewerkers aan het werk en haal nu snel jouw eigen huisdier kussen in huis op TopDoek.nl!