• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kussen met hoofd

Ben jij op zoek naar een kussen met eigen hoofd erop? Dan ben je bij TopDoek.nl op het juiste adres! Bij ons kun je namelijk een kussen met hoofd bedrukken. Kies je voor je eigen gezicht op je kussen of bedruk je het kussen met hoofd van je vriend erop en geef je hem cadeau, het ligt in jouw handen. Ben jij enthousiast over het gezichtskussen? Lees gauw verder!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Jouw eigen kussen met gezicht

Wanneer jij denkt aan het kussen met gezicht, denk je vast aan een standaard vierkant kussen. Dit is niet het geval, het kussen is namelijk gemaakt met een uitsnede van je hoofd! Hierdoor is het net alsof je in de spiegel kijkt. Poseer goed op de foto en ga nog even naar de kapper, want dit kussen komt iedereen te zien die jouw woning betreed! Leg je je selfie kussen op de bank of verstop je hem toch liever en leg je hem op je bed neer, het is aan jou! Het kussen is gemaakt van velluto. Dit materiaal is fluweel en zorgt ervoor dat je er heerlijk op kunt liggen, hierdoor zul je heerlijk slapen op je eigen hoofd, hoe grappig! Niet alleen kun je heerlijk op het kussen gezicht liggen, ook is de uitstraling prachtig door het materiaal velluto. Waar wacht je nog op en haal snel jouw eigen gezichtskussen in huis!

Door jouw ontworpen kussen gezicht

We hebben het nu vooral gehad over je eigen gezicht op kussen, maar het is ook erg leuk om een kussen gezicht van iemand anders erop te laten zetten. Zo heeft iedereen namelijk wel een celebrity crush waar je zeker een nachtje mee wilt doorbrengen. Hoe tof is het dan dat je er zelfs meerdere nachten mee door kunt brengen! Zo is het voor de dames leuk om een gezicht van Zac Efron of een One Direction zanger op het kussen te laten bedrukken. Voor de heren is het een optie om te kiezen voor Ariana Grande of een andere leuke celebrity! Niet alleen voor jezelf is het erg leuk om een gezicht op kussen aan te schaffen, ook als cadeau is dit natuurlijk uitstekend! Het is namelijk super uniek, bedruk dus een foto van je vriend(in) op het kussen met hoofd en bezorg ze een lach op hun gezicht! Tot slot zijn er een aantal eigenschappen van het foto kussen hoofd. Zo is de dikte/gewicht van het knuffelkussen hoofd 265 gram en zijn er diverse formaten beschikbaar. Hierdoor zit er altijd wel een geschikt formaat tussen voor jou! De formaten die wij beschikbaar stellen zijn de volgende: 35 centimeter, 45 centimeter, 55 centimeter, 60 centimeter, 70 centimeter. Wanneer je dus wilt kiezen voor een wat kleiner formaat van je gezicht is dit mogelijk en er zijn ook grotere formaten beschikbaar voor degene die hun gezicht toch wat duidelijker naar voren willen brengen! 

Jouw eigen kussen gezicht bestellen

Ben jij nu enthousiast geworden over het kussen met eigen hoofd? Dan kun je gebruik maken van onze handige besteltool. Allereerst upload je hierbij je gewenste foto voor op je kussen. Wanneer je dit hebt gedaan selecteer je één van onze formaten. Met de diverse formaten die wij beschikbaar hebben zit er altijd een geschikt formaat tussen voor jou. De formaten verschillen tussen de 35 centimeter en de 70 centimeter, genoeg keuze dus! Hierna krijg je een voorbeeld te zien van hoe jouw kussen er ongeveer uit komt te zien. Hierdoor loop je niet tegen eventuele verrassingen aan en krijg je een indicatie van jouw kussen. Verder is er de keuze voor een eventuele fotocontrole. Hierbij wordt er tegen een kleine vergoeding door één van onze experts gekeken naar de kwaliteit van de foto. Wanneer hij denkt dat de kwaliteit nog niet niet optimaal is en dus nog mogelijk beter kan, wordt er contact met je opgenomen. Hierdoor ben je verzekerd van een fantastisch resultaat en staat het woord spijt niet meer in het woordenboek. Zet ons productieteam dus gauw aan het werk en bestel snel jouw eigen kussen met gezicht op TopDoek.nl!