• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Familie kussen

Zoek je een origineel cadeau voor een familielid, vriend(in) of collega? Wat is er nou leuker dan een kussen met gezicht cadeau geven? Een kussen met een foto van een dierbare erop is ongelooflijk leuk om je woon- of slaapkamer mee te decoreren. Niet alleen om cadeau te geven, maar ook voor in je eigen huis. Voor deze leuke fotokussens van de beste kwaliteit kun je terecht bij TopDoek.nl! Natuurlijk is een gewone familiefoto ook leuk, maar een kussen met familiefoto is veel origineler én knuffelbaarder! Je kunt een familiekussen bestellen in verschillende formaten. Zo vindt iedereen hier het perfecte kussen om een familiefoto op te laten drukken. Lees snel verder!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Materiaal en formaten

Zoals hierboven al gezegd zijn onze familie fotokussens beschikbaar in een aantal verschillende formaten. Dit zijn de formaten die wij aanbieden:

  • 35 cm;
  • 45 cm;
  • 55 cm;
  • 60 cm;
  • 70 cm.

Zo is een kussen met familiefoto overal op zijn plaats in huis, van op de bank tot in bed of gewoon als decoratie. Ook zijn de kussens maar 265 gram en zijn ze gemaakt van velluto. Dit materiaal geeft het kussen een sierlijke uitstraling. Het is bij uitstek bekend om zijn heerlijke zachtheid. Zo krijgt het kussen een extra huiselijke touch en kun je er heerlijk op liggen te ontspannen na een lange dag werken. Een fotokussen van een dierbare of van je favoriete familiefoto en dan ook nog lekker zacht, dát is pas een leuk en origineel cadeau! Heb je nog geen inspiratie voor een leuke foto die je op je toekomstige gezinskussen zou willen drukken? Hieronder noemen we de mogelijkheden en een paar voorbeelden.

Voorbeelden en mogelijkheden van een kussen met gezicht

Je kunt één persoon op je fotokussen laten drukken, maar ook een tweepersoons kussen kan erg leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een foto van jou en je geliefde of partner, van jou en je kind of van jou en een broer of zus.

Bovendien is een familiekussen hét ideale kraamcadeau. Je kunt de pasgeborene op het kussen laten drukken of een tweeling kussen bestellen als er een tweeling geboren is. Dit kussen zal de nieuwe ouders jaren later nog aan hun kind als baby doen denken, en waar denk je nou liever aan terug dan aan de babytijd van je zoon of dochter?

Nog een andere leuke optie voor een kussen met gezicht is een kussen met een foto van je idool. Iedere fan wil toch een kussen met het gezicht van zijn of haar favoriete zanger(es), acteur, actrice of andere ster erop? Zo is je idool altijd dichtbij en binnen handbereik voor een knuffel.

Je kunt bij ons een kussen met gezicht bestellen, maar ook een kussen in de vorm van een heel lichaam is mogelijk. Het leuke is dat het fotokussen bijna op ware grootte is als je er een foto van je kind als baby op laat drukken. Ook heeft het kussen de uitsnede van de vorm van de gekozen persoon, waardoor het net lijkt alsof je kind weer even klein is.

Hieronder nemen we onze eenvoudige bestelmethode nog even met je door, zodat je direct aan de slag kunt met het bestellen van je gepersonaliseerde fotocadeau.

Bestel jouw eigen kussen met gezicht bij TopDoek.nl

De eerste stap van de bestelprocedure is het kiezen en uploaden van je favoriete familiefoto of een foto van je geliefde, kind of vriend(in). Na het uploaden kun je rechtsboven op het oogje klikken. Hier kan je de voorvertoning van je product zien, zodat je kunt zien hoe het kussen er in realiteit uit gaat zien. Hier kun je ook het gewenste formaat kiezen.

Bij de tweede stap is er de mogelijkheid om te kiezen voor een aantal extra opties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een professionele fotocontrole. Hierbij controleren wij voor jou de kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels van je gekozen foto. Door deze controle weet je zeker dat je geen wazige foto op je product krijgt. Het is niet duur en geeft garantie voor een prachtig eindproduct van perfecte kwaliteit.

Als laatste stap kun je je bestelling nog eens controleren, het product in de winkelmand doen en je bestelling afronden. Als je toch nog vragen hebt over het bestellen van je product, kijk dan eens op onze pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat je daar het antwoord op jouw vraag kunt vinden. Zo niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog even tot slot: als TopDoek.nl hebben wij jarenlange ervaring met het drukken van foto’s op verschillende producten en materialen. Aarzel daarom niet en bestel nu jouw eigen kussen met gezicht, zodat je altijd terug kunt denken aan dat ene familielid, die ene gezellige gezinsvakantie of aan hoe schattig je kind vroeger was.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw familiekussen bij TopDoek.nl!