• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kussen beroep

Bij TopDoek bestel jij eenvoudig een kussen met de uitsnede van een object naar keuze. Zo is het leuk om een beroepen kussen te bestellen. Een kussen beroep is een kussen met daarop een beroep. Denk hierbij aan een voetballer kussen, verpleegster kussen of een politieman kussen. Hierbij kan je kiezen voor een foto van jezelf, maar ook voor een foto van iemand anders. Bestel vandaag nog een beroep kussen!

Een beroep kussen is een origineel fotoproduct

Ben jij op zoek naar een super origineel cadeau? Dan ben je bij TopDoek aan het juiste adres. Op onze website kan je heel veel persoonlijke geschenken kopen. Onze website staat namelijk vol met allemaal verschillende fotoproducten. Al deze producten kan jij onze voorzien van jouw favoriete foto. Hierdoor ontstaat er iedere keer weer een unieke creatie. Dit geldt ook voor onze kussens. Op onze website kan je verschillende soorten fotokussen bestellen. Ondanks dit gegeven behoort het fotokussen van deze pagina absoluut tot een van de favorieten. Het kussen beroep is uniek vanwege de bijzondere vorm die het heeft. Dit komt doordat het beroepen kussen geen vaste vorm heeft. De randen van het beroep kussen volgen namelijk een uitsnede van de ingestuurde foto. Dit kan de uitsnede zijn van een hoofd, maar ook van een volledig lichaam. Het beroepen kussen zal de vorm van de uitsnede volgen. Hierdoor haal je echt een uniek en gepersonaliseerd fotokussen in huis. Benieuwd welke beroepen er veel op onze kussen worden afgedrukt? Lees dan snel verder!

Jij bepaalt hoe jouw beroepen kussen eruit komt te zien

Een kussen beroep is leuk om in huis te hebben. Jij bepaalt wat er op het beroep kussen komt te staan! Wanneer je een kussen beroepen bij ons besteld kun je voor verschillende dingen kiezen. Zo kun je ervoor kiezen om een beroep selfiekussen te bestellen. Wanneer je een selfie instuurt krijg je een fotokussen van alleen het hoofd. Een andere optie is om een beroep kussen van het hele lichaam te bestellen. Als je voor deze optie kiest is het belangrijk dat je een foto instuurt waarop het gehele lichaam te zien is. Een andere vraag waar je over na moet denken is de volgende: Wil ik een fotokussen van mijzelf of een fotokussen van een bekend persoon? Zo kun je bijvoorbeeld een kussen beroep bestellen van je favoriete acteur, sporter of BN’er. Een kussen voetballer is een van de meest verkochte fotokussens in ons assortiment. Je kan er ook voor kiezen om een fotokussen af te laten drukken van iemand die wat dichterbij je staat. Wat dacht je van een fotokussen lerares? Misschien dat je zoon of dochter hierdoor wel een keer bezig gaat met zijn of haar huiswerk. Een laatste optie is een kussen beroep van jezelf. Dit kan natuurlijk het beroep zijn wat je ook daadwerkelijk uitoefent, maar dit kan dankzij fotoshop ook een beroep zijn wat helaas aan je neus voorbij gegaan is. Denk aan een bodybuilder kussen, een kussen astronaut of een koning kussen. Werkelijk alles is mogelijk! Gebruik je creativiteit en creëer vandaag nog een persoonlijk kussen beroep!

Andere redenen om een kussen beroep in huis te halen

Het kussen beroep is een absolute must-have. Zoals je al hebt kunnen lezen bepaal je zelf hoe het kussen eruit komt te zien. Dit maakt een beroep kussen uniek, maar dit is niet de enige reden waarom jij het in huis moet halen. Een beroepen kussen van TopDoek is namelijk ook nog eens superzacht. Dit komt omdat wij gebruik maken van het zachte materiaal velluto. Dit bestaat uit heerlijk zachte garen en voelt aan als fluweel. Jouw kussen zal hierdoor dus superzacht zijn. Daarnaast kan jij het kussen beroepen heel eenvoudig overal mee naartoe nemen. Dit komt doordat het gewicht slechts 265 gram bedraagt. Hierdoor kan jij zonder moeite het beroep kussen meenemen naar anderen om te laten zien wat voor geweldig product jij in huis hebt gehaald. Een laatste voordeel is dat jij bepaalt welk formaat het fotokussen moet zijn. Niet iedereen is op zoek naar een fotokussen van hetzelfde formaat. Om deze reden bieden wij verschillende afmetingen beroepen kussen aan. Ons kleinste kussen heeft een formaat van 35 centimeter en onze grootste een formaat van 70 centimeter. Wanneer je een foto kussen van een van je jonge kinderen maakt, kan deze dus praktisch op ware grootte worden. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een kussen beroep bij TopDoek!

Al je voorkeuren kun je eenvoudig in onze besteltool aangeven. Binnen enkele dagen wordt het kussen beroep dan bij jouw thuis bezorgd. Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder!