• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kinderlamp jungle

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Haal de jungle in huis met onze kinderlamp jungle

Wil jij een heuse jungle kamer voor je kind maken? Kies dan voor een jungle lamp!

De kinderkamer of babykamer is een belangrijke plek waar kinderen zich veilig en op hun gemak moeten voelen. Een goede lamp kan daarbij helpen en de sfeer in de kamer verbeteren.

De kinderlamp is het product dat je zoekt. Het is een mooie toevoeging aan de kinderkamer, omdat deze lamp verkrijgbaar is in verschillende illustraties op de lampenkap die zowel jongens als meisjes aanspreken.

De lamp is geschikt voor op een nachtkastje of bureau en kan gebruikt worden als leeslamp of als sfeerverlichting, en wordt gevoed middels een snoer. Kortom, de kinderlamp is het perfecte lichtpuntje voor elke kinderkamer of babykamer, helemaal in een jungle kamer!

Kies uit meer dan 15 verschillende jungle illustraties

De kinderlampen zijn verkrijgbaar in meer dan 15 verschillende illustraties. Zo kan er gekozen worden uit bijvoorbeeld leuke dierenprints en tropische planten die perfect passen bij een jungle kamer.

Door het brede aanbod van illustraties is het mogelijk om de lampenkap van de kinderlamp aan te passen aan de stijl van de kinderkamer. De illustraties zijn bovendien gedrukt op duurzaam Evacast materiaal, waardoor de lamp niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer stevig is.

Met de kinderlamp kunnen kinderen zich wanen in hun eigen junglewereld en zal het zorgen voor een gezellige en sfeervolle sfeer in de kinderkamer.

Je hebt de keuze uit verschillende dieren voor op jouw kinderlampen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een giraffe of olifant, maar ook voor een neushoorn, zebra of tijger. De jungle collectie is onze meest uitgebreide collectie wat betreft wilde dieren!

De giraffe kenmerkt zich door zijn lange nek. Dit is extra leuk op onze lange, cilindervormige lampenkap.

Daarnaast kun je uit verschillende soorten prints kiezen voor op de lampenkap. Kies bijvoorbeeld voor een luipaard patroon, of ga voor een artikel met meerdere dieren: welk dieren zie je dan nog meer? Denk hierbij aan een leeuw, giraffe, tijger, zebra, olifant of aap.

Bij kinderen vallen voor aapjes in de smaak. Dit is meer dan logisch, want een aap is én blijft een grappig en vrolijk dier. Met een aap als verlichting sla je de plank niet mis. Net als olifanten, die met hun lange slurf vrolijke geluiden maken. De olifant is daarbij niet vergelijkbaar met een ander dier.

Hij is wellicht te vergelijken met een nijlpaard of neushoorn, maar een neushoorn is natuurlijk wel heel anders, en misschien wat stoerder dan een olifant!

Dieren die nog meer stoer zijn, zijn bijvoorbeeld de tijger of de leeuw. Deze katachtigen zijn het favoriete dier van menig kind. Wat ons betreft zijn de katachtigen ook de mooiste dieren, echte roofdieren!

Heel anders is het dier dat voor hen op de vlucht moet, de zebra. De zwart-wit gestreepte zebra is één van de safari dieren, naast de leeuw, tijger, nijlpaard en olifant. Als je ooit het geluk hebt om op safari te kunnen, zijn deze safari dieren natuurlijk de reden. Erg indrukwekkend!

Een dier dat juist daadwerkelijk meer voorkomt in de jungle en niet één van de safari dieren is, is de luiaard. De luiaard slaapt naast de koala het meeste van alle dieren, en is dus perfect op de lampenkap op de kinderlamp dat je op het nachtkastje van je kleine gaat gebruiken.

Binnen het thema van de jungle lampenkap kun je ook combineren met een poster. Zo zorg voor je een mooi geheel en een kamer met een echt jungle thema! Je kunt per artikel voor verschillende prints, maar ook voor het ene artikel dezelfde print kiezen als voor het andere artikel.

De poster kun je bovendien in meerdere formaten en verticaal of horizontale uitsnede bestellen, waardoor je daarmee ook alle kanten op kunt. Je kunt bijvoorbeeld meerdere posters bestellen en per poster een verschillende afmeting gebruiken. Kies bijvoorbeeld één grote afmeting en twee kleine, van bijvoorbeeld 30 cm of 20 cm. De afmeting van 20 cm x 30 cm of 30 cm x 20 cm is daarbij wel de kleinste.

Ook op de poster kun je kiezen voor safari dieren of daadwerkelijke oerwouddieren.

Waarom een LED lamp geschikt is voor de jungle kamer

De kinderlamp jungle is voorzien van een LED lampje, wat vele voordelen heeft voor de kinderkamer. Ten eerste gaat een LED lampje veel langer mee dan een traditionele lamp, wat kosten bespaart en het milieu minder belast.

Daarnaast wordt een LED lampje niet warm, waardoor het veilig is voor kinderen om de lamp aan te raken en er geen risico op brandgevaar is. Ook heeft een LED lampje een laag energieverbruik, waardoor de kinderlamp jungle zeer energiezuinig is.

Kortom, de LED lamp in de kinderlamp jungle is niet alleen veilig en duurzaam, maar zorgt ook voor een gezellige sfeer in de kinderkamer.

Ook is onze lamp met lampenkap kleiner dan een hanglamp jungle. Waar een hanglamp jungle aan het plafond hangt en de hele kamer moet verlichten, heb je aan de verlichting van onze lamp ook genoeg. Omdat hij ook eerder zichtbaar is, is het een echte eyecatcher!

Een lampenkap op het nachtkastje in plaats van een hanglamp jungle is dus een betere keuze. Een hanglamp jungle kan echter wel een leuke aanvulling zijn.

Drie verschillende formaten voor elke kinderkamer

De kinderlamp jungle is te bestellen in drie verschillende formaten, namelijk 45 x 33,5 cm, 50 x 33,5 cm en 50 x 50 cm. Het kleinste formaat van 45 x 33,5 cm is perfect voor op een nachtkastje, terwijl het grootste formaat van 50 x 50 cm meer geschikt is voor op een bureau. Het formaat van 50 x 33,5 cm zit tussen beide in en is dus voor beide geschikt. De cm doorsnede wordt afgestemd op het formaat, en is dus niet uit verhouding.

Door de verschillende formaten is het mogelijk om de kinderlamp aan te passen aan de grootte van de kamer en het gewenste gebruik. De lamp is bovendien eenvoudig te installeren en wordt geleverd inclusief LED lampje voor in de lampenkap, waardoor de kinderlamp jungle direct gebruikt kan worden.

Of je nu een kleine babykamer hebt of een grote kinderkamer, met de verschillende formaten van de kinderlamp is er voor elke ruimte een geschikte oplossing.

Duurzaamheid staat voorop bij onze kinderlamp jungle

De kinderlamp is niet alleen een mooie toevoeging aan de kinderkamer, maar is ook nog eens duurzaam. De lamp is namelijk gemaakt van Evacast materiaal, wat een duurzaam en stevig materiaal is.

Evacast is een milieuvriendelijk materiaal dat gemaakt wordt van gerecycled glas en polyester. Hierdoor is de kinderlamp niet alleen zeer sterk en slijtvast, maar ook nog eens goed voor het milieu. Dit milieuvriendelijke staat bij ons hoog in het vaandel, omdat wij ook geven om de natuur en dieren die op onze lampenkap worden afgedrukt, zoals de olifant, neushoorn of zebra.

Daarnaast gaat de LED lamp in de kinderlamp veel langer mee dan traditionele lampen, waardoor er minder snel vervanging nodig is. Met onze kinderlampen haal je niet alleen een mooie, maar ook een verantwoord lampje in huis.

Schaf nu een jungle lamp aan voor een scherpe prijs

De kinderlamp is nu verkrijgbaar vanaf slechts € 19,95. Dit is een scherpe prijs voor een duurzame en mooie kinderlamp. Bovendien wordt de lamp geleverd inclusief een LED lampje, waardoor je direct kunt genieten van een gezellige sfeer in de kinderkamer.

In vergelijking met andere vergelijkbare producten is de kinderlamp niet alleen voordelig geprijsd, maar biedt het ook nog eens veel keuze uit verschillende illustraties en formaten.

Het bestellen van de jungle kinderlamp is bovendien eenvoudig en veilig via de website van Topdoek.nl. Kortom, met de kinderlamp haal je een mooie en voordelige lamp in huis.

De jungle kinderlamp is het perfecte lichtpuntje voor elke kinderkamer. Met meer dan 15 verschillende jungle illustraties om uit te kiezen en de mogelijkheid om te bestellen in drie verschillende formaten, is er voor elke kinderkamer of babykamer een geschikte oplossing.

De LED lamp in de jungle kinderlamp is veilig, energiezuinig en duurzaam, wat zorgt voor een verantwoorde keuze. Bovendien is de jungle kinderlamp scherp geprijsd in vergelijking met vergelijkbare producten.

Door de eenvoudige bestelprocedure via de website van Topdoek.nl, is het bestellen van de kinderlamp jungle snel en gemakkelijk. Haal nu de jungle in huis met de jungle kinderlamp en creëer een gezellige sfeer in de kinderkamer.