• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
 • GRATIS verzending vanaf € 48,-
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kinderlamp dieren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kinderlamp: sfeervol en functioneel in de kinderkamer of babykamer

Op zoek naar een leuke en functionele lamp voor de slaapkamer van je kind? Overweeg dan eens een kinderlampje! Bij Topdoek.nl heb je de keuze uit meer dan 50 verschillende lampen met prachtige dierenfoto's, zoals bosdieren, jungledieren maar ook wilde dieren uit de natuur in Afrika! Van lieve poesjes tot stoere tijgers en schattige konijntjes, er is voor elk kind wel een passende lamp te vinden.

Een kinderlampje is niet alleen een mooie decoratie voor de slaapkamer, maar ook erg functioneel. Het zorgt voor een prettige sfeer en biedt voldoende licht om bijvoorbeeld een boekje te lezen of een spelletje te spelen. Daarnaast is veiligheid van het kind een belangrijk aspect bij de aanschaf van een kinderlampje. Bij Topdoek.nl worden de lampen geleverd met een LED-lampje, wat veiliger en duurzamer is dan traditionele gloeilampen.

Kortom, een kinderlampje is niet alleen leuk voor de kinderkamer of babykamer, maar ook nog eens een slimme keuze. In deze tekst lees je meer over de voordelen van een kinderlampje en hoe je de juiste lamp kiest voor jouw kind.

Kies uit meer dan 50 verschillende lampen met dierenfoto's

Bij Topdoek.nl heb je de keuze uit meer dan 50 verschillende lampen met dierenfoto's voor de kinderkamer of babykamer. Of je nu op zoek bent naar een lieve lamp met een poesje of een stoere lamp met een leeuw, er is voor ieder kind wel een passende lamp te vinden.

De verschillende dieren waar je uit kunt kiezen

Je kunt op Topdoek.nl kiezen uit een verscheidenheid aan beelden. Je hebt de keuze uit verschillende dierenbeelden binnen het thema dieren. Zo kun je kiezen voor bosdieren, maar ook wilde dieren van de Savanne voor op het nachtlampje. Als verlichting is dit natuurlijk extra leuk! Van stoer tot schattig, je vindt het allemaal!

Ook vind je bijvoorbeeld vogels zoals de uil. Dit beest leeft in tegenstelling tot jouw kleine in de nacht. Desondanks zorgt ook dit lampje voor genoeg verlichting als hij op het nachtkastje staat. De uil leeft in de bomen, waar hij genoeg overzicht heeft over zijn omgeving en zijn prooien. In diezelfde bomen slaapt hij, wel 17 uren per dag!

Zet dus de toon met onze uilen lampjes. Je kleine vat makkelijker de slaap door de inspirerende uilenfoto op zijn of haar nachtlamp.

Door de stralingshoek van onze lampjes, die wordt beperkt door de vorm, kun je hem prima als nachtlampje gebruiken. Door gebruik te maken van een dimschakelaar kun je er ook nog een dimfunctie opzetten, waardoor hij nog handiger is als nachtlamp. Je kunt hem echter ook gewoon aan- of uitzetten middels de schakelaar. Toon je van je creatiefste kant door middel van onze nachtlampen!

Bovendien biedt Topdoek ook de mogelijkheid om de lamp te personaliseren met een eigen foto. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van het huisdier of van een leuke vakantiebestemming gebruiken om de lamp nog persoonlijker te maken.

Het kinderlampje van Topdoek.nl zijn gemaakt van duurzaam Evacast materiaal en worden standaard geleverd met een LED-lampje. Het gebruik van LED-verlichting zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de lamp, maar is ook nog eens energiezuinig, groen en veilig voor kinderen.

Kortom, met de keuze uit meer dan 50 verschillende lampen en de mogelijkheid tot personalisatie, is er altijd wel een kinderlampje dat overeenkomt met de smaak en wensen van jouw kind.

Duurzaam en veilig in de kinderkamer of babykamer: de kinderlamp

Een kinderlampje van Topdoek.nl is niet alleen mooi en functioneel, maar heeft ook nog eens een aantal unieke eigenschappen. Hieronder volgen de belangrijkste eigenschappen:

 • Nu vanaf € 19,95: Een kinderlampje van Topdoek.nl is al verkrijgbaar vanaf een zeer betaalbare prijs. Zo kan ieder kind genieten van een mooie en functionele lamp op de slaapkamer.

 • Te bestellen in 3 verschillende formaten: Bij Topdoek heb je de keuze uit drie verschillende formaten kinderlampen dieren. Zo kun je altijd de juiste grootte kiezen die past bij de slaapkamer van jouw kind.

 • Inclusief gratis LED-lamp: Bij het kinderlampje wordt standaard een LED-lamp meegeleverd. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de lamp, maar is ook nog eens energiezuinig en veilig voor kinderen.

 • Duurzaam materiaal: Het kinderlampje van Topdoek.nl zijn gemaakt van duurzaam Evacast materiaal. Dit materiaal is niet alleen stevig en licht, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

 • Geschikt voor baby- en kinderslaapkamers: Het kinderlampje van Topdoek is geschikt voor zowel baby- als kinderslaapkamers. Met een rustgevend licht en mooie dierenfoto's, waaronder bosdieren en jungledieren, is het de perfecte lamp voor een goede nachtrust.

Kortom, met de producteigenschappen van een kinderlampje van Topdoek.nl, is het niet alleen een mooie decoratie voor de slaapkamer, maar ook nog eens een slimme en duurzame keuze.

Stimuleer de verbeeldingskracht van je zoon of dochter met een kinderlamp in de kinderkamer of babykamer

Een kinderlampje heeft verschillende voordelen voor de slaapkamer van een zoon of dochter. Hieronder volgen de belangrijkste voordelen:

 • Stimuleren van de verbeeldingskracht van kinderen: De mooie dierenfoto's op de lampen kunnen de verbeeldingskracht van kids stimuleren. Ze kunnen zich bijvoorbeeld voorstellen dat ze op safari zijn of dat ze knuffelen met hun lievelingsdier.

 • Creëren van een rustgevende ambiance in de slaapkamer: De zachte verlichting van het kinderlampje zorgt voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer. Dit kan bijdragen aan een goede nachtrust en een ontspannen gevoel.

 • Functionele verlichting voor het lezen van een boek of het spelen van een spelletje: Naast een mooie decoratie, is het kinderlampje ook erg functioneel. Het biedt voldoende licht om bijvoorbeeld een boekje te lezen of een spelletje te spelen.

 • Veiligheid van het kind staat voorop: Ons kinderlampje wordt standaard geleverd met een LED-lampje. Dit is niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens veiliger dan traditionele gloeilampen. Bovendien is het gebruik van duurzaam Evacast materiaal een bewuste keuze voor de veiligheid van de kids.

Kortom, met de voordelen van een kinderlampje wordt niet alleen de slaapkamer van een zoon of dochter mooier, maar ook functioneler en veiliger.

Hoe kies je de juiste kinderlampen voor in de kinderkamer of babykamer?

Bij het kiezen van een kinderlampje zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Hieronder volgen de belangrijkste aandachtspunten:

 • Leeftijd van het kind: Bij jonge kids is het belangrijk om te kiezen voor een lamp met zachte verlichting. Oudere kids kunnen wellicht beter tegen wat meer fel licht.

 • Interesses en voorkeuren van het kind: Het is leuk om een kinderlampje te kiezen die past bij de interesses en voorkeuren van het kind. Houdt jouw zoon of dochter bijvoorbeeld van paarden, dan is een lamp met een mooie paardenfoto misschien een goede keuze.

 • Stijl en kleur van de slaapkamer: Kies een kinderlampje dat overeenkomt met de stijl en kleur (bijvoorbeeld roze) van de slaapkamer. Dit zorgt voor een mooi geheel en een prettige sfeer. We hebben geen roze dierenlampen, maar je kunt natuurlijk wel de best passende van de dierenlampen kiezen.

Door rekening te houden met deze aandachtspunten, kun je het juiste kinderlampje kiezen voor jouw zoon of dochter. Je hebt de keuze uit meer dan 50 verschillende lampen, dus er is altijd wel een lamp te vinden die past bij de smaak en wensen van jouw zoon of dochter.

Zo kun je ook een kinderkamer maken die is geïnspireerd de natuur. Combineer bijvoorbeeld in een kamer in de kleur groen een decoratie met bloemen met één van onze kinderlampjes en je tovert een natuurlijk geheel te voorschijn. Je kunt bijvoorbeeld letters of beelden van vilt op de muur plakken, waar iets met het wild of de kleur groen in verwerkt is. De vorm van 'natuurlijk' kun je in de kamer helemaal zelf vormgeven, maar het meenemen van de kleur groen is wel aangeraden.

Maak de kinderkamer of babykamer van je zoon of dochter compleet met een lamp

Een kinderlamp is niet alleen een mooie decoratie voor de slaapkamer van jouw kids, maar ook nog eens functioneel en veilig. Door de ruime keuze aan dierenfoto's ga je ongetwijfeld de juiste vinden!

De kinderlamp van TopDoek.nl is gemaakt van duurzaam Evacast materiaal en worden geleverd met een LED-lampje, wat veiliger en duurzamer is dan traditionele gloeilampen. Met de keuze uit drie verschillende formaten, is er altijd wel een lamp en verlichting te vinden die past bij de slaapkamer van jouw kleine.

Door de stimulatie van de verbeeldingskracht van kids en het creëren van een rustgevende sfeer, draagt een kinderlamp bij aan een goede nachtrust. Bovendien is de lamp functioneel voor het lezen van een boekje of het spelen van een spelletje. Ga voor goud met dit lampje!

Met de aandachtspunten voor het kiezen van de juiste kinderlamp, kan de lamp helemaal worden afgestemd op de interesses en voorkeuren van jouw kleine. Kortom, met een kinderlamp van Topdoek haal je niet alleen een mooie, maar ook een slimme keuze in huis.