• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Behangcirkel

Maak hieronder een keuze uit een behangcirkel met een zelfgemaakte foto of kies jouw favoriete afbeelding uit één van onze behangcirkel collecties. Daarnaast hebben we ook behangcirkel voor op de kinderkamer

Behangcirkel kopen

Het vinden van originele foto decoratie is veel makkelijker dan je zou denken. Als je helemaal houdt van de nieuwste trends en nieuwe soorten accessoires in huis, dan is de ronde behangcirkel echt wat voor jou!

Op Topdoek is er heel veel keuze, dus er zit altijd een afbeelding, formaat of kleur tussen die perfect bij jouw interieur of bij die van iemand anders past! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, je kan je creativiteit helemaal laten gaan met deze behang cirkels!

De behang cirkels op Topdoek is erg voordelig te bestellen en je profiteert gelijk van de beste kwaliteit en een snelle levering. Twijfel niet langer en bestel ook een geweldige behang cirkel!

Waarom een behangcirkel

Een behangcirkel is natuurlijk heel uniek, maar waarom zou je voor deze muuraccessoire gaan en niet een andere? Het geeft je muur echt een ander beeld en nooit langer zal deze saai worden genoemd! Dit zelfklevende behang is een echte eyecatcher in huis!

De vorm is niet het enige wat deze behangcirkels uniek maakt. Dit ronde fotobehang is namelijk ook heel makkelijk op te hangen, zelfs een kind zou het kunnen doen! Doordat het materiaal van de muurcirkel zelfklevend is, is het plakken een simpel klusje. Zolang je ervoor zorgt dat de ondergrond glad is, zal de lijm zich hechten en heb jij eenvoudig jouw muur gedecoreerd.

Eigen foto

Je kan ervoor kiezen om je eigen foto op de behangcirkel te laten afdrukken. Door de hoge kwaliteit van het materiaal van onze behang cirkels, komt jouw zelfgekozen afbeelding tot zijn recht. Een eigen foto in je interieur is een hele unieke manier om je kamer op te pimpen waar je gasten versteld van zullen staan.

Kies je voor een eigen foto van je hond, of toch een foto van de hele familie op een verjaardag? Het kan allemaal, dus laat je creativiteit helemaal gaan! Cirkel fotobehang kom je niet vaak tegen en met de samenvoeging van je eigen foto wordt het nog unieker!

Als je nog wat laatste aanpassingen aan je foto wilt maken voordat je hem wilt bestellen als rond behang, heb je ook de optie om last-minute effects op je foto toe te passen op onze website. Zo kan je ervoor kiezen om je foto in zwart-wit af te drukken of juist met een sepia kleur.

Behangcirkel uit onze collecties

Kan je de perfecte foto voor je interieur niet vinden of heb je liever een neutrale afbeelding die niet teveel aandacht trekt? Bij Topdoek heb je ook de keuze uit afbeeldingen die zo voor je klaar staan. Je hebt keuze uit verschillende collecties, van een behangcirkel met vogels tot een behangcirkel met goud tinten.

Deze verschillende opties uit de behangcirkel maken het kiezen nogal lastig, maar wees gerust! Er zit altijd eentje bij die bij jouw smaak past.

Natuur collectie

Ben je helemaal gek op de natuur en wil je de natuur wat dichter bij je brengen? Een natuur behangcirkel zou jou uit de brand kunnen helpen! Met leuke afbeeldingen met verschillende soorten planten erop, breng je een hele unieke uitstraling naar je kamer.

Deze muur decoraties, zoals een bos behangcirkel of een jungle behangcirkel, geven een kleurtje aan de ruimte, maar door de neutrale afbeelding trekken ze niet teveel aandacht. Het is het perfecte huis accessoire als je op zoek bent naar wat kleur, maar niet teveel drukte.

Ook een behangcirkel met bloemen zorgt voor dit effect. Het zal even de aandacht trekken, maar niet teveel. Het is een kleine toevoeging aan de ruimte, maar zorgt wel voor een andere blik en een uniek interieur.

Deze zelfklevende behangcirkels staan leuk in elke ruimte, je kunt ze overal opplakken! Een behangcirkel met de kleur groen en wat planten is ook heel leuk voor in de keuken of juist in de badkamer. Het zorgt voor wat rust en voor een unieke kijk op de ruimte waardoor het toch niet zo leeg lijkt.

Als je zelf erg veel houdt van planten, maar moeite hebt met het verzorgen van ieder elke dag, dan is een behangcirkel natuur misschien ook wel jouw redding! Het geeft de looks van verschillende planten en bloemen, maar deze hoef je gelukkig niet elke dag water te geven!

Dieren in de kamer

Wat is er leuker dan een behangcirkel met dieren in de kinderkamer? Ook deze keuze heb je bij Topdoek. Denk bijvoorbeeld aan een cirkel met een leeuw of juist eentje met allerlei vogels. Met deze buitengewone decoratie maak je de slaapkamer een stukje leuker!

Deze ronde accessoire kan je overal ophangen, niet alleen de kinderkamer. Het is ook leuk om een foto van je favoriete dier in de woonkamer te plaatsen, of juist eentje die heel goed past bij je interieur. Als je een woonkamer hebt met neutrale kleuren, kan je dit bijvoorbeeld heel leuk combineren met een Schotse Hooglander.

Dieren zorgen voor een prachtige toevoeging in elk interieur. Zo kan je bijvoorbeeld ook een foto van je eigen huisdieren kiezen voor op een behangcirkel. Ieder dier brengt gelijk wat meer warmte in de kamer. Zo wordt de sfeer van de woonkamer nog gezelliger!

Behangcirkel als cadeau

Zelfklevende behang is niet het eerste waar je aan denkt voor een cadeau, maar het kan een verrassend leuk geschenk zijn! Je kunt kiezen om een behangcirkel met eigen foto te laten afdrukken. Dit is een heel persoonlijk geschenk en zo kan je nooit de fout ingaan.

Een behang cirkel uit de verschillende collecties kan ook een leuk cadeau zijn, maar je moet dan goed rekening houden met de verschillende interesses van die persoon. Het is namelijk niet slim om een knalroze behangcirkel cadeau te geven, als zijn favoriete kleur groen is.

Dit plak behang is volledig te personaliseren naar eigen smaak en dat is waarom het een perfect cadeau is. Je kan deze overal ophangen en de afbeelding die jij kiest, zorgt voor de grote glimlach. Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto van je kinderen voor je moeder, of een foto van je zoon zijn eigen hond. Je kan elke kant op met deze behangcirkel!

Behangcirkel in de woonkamer

Deze woondecoratie kom je voornamelijk tegen in de woonkamer. Het is een accessoire die je eenvoudig kan combineren met andere woondecoraties en het thema van jouw interieur. Doordat dit behang rond is, geeft het natuurlijk een heel ander beeld dan een decoratie met rechte hoeken.

Het is een accessoire die je totaal naar eigen wens kan maken. Je hebt bij Topdoek keuze uit het uploaden van je eigen foto’s of het kiezen van een afbeelding uit onze verschillende collecties.

Je kan er ook voor kiezen om meerdere muur cirkels in de woonkamer op te hangen. Dit geeft een speels effect waar je gasten van versteld zullen bestaan. Het is echt een artistieke toevoeging van jouw woonkamer.

Om het kiezen van een foto wat makkelijker te maken, kun je gaan voor een afbeelding uit onze collectie die past bij jouw interieur. Als je woonkamer neutrale kleuren heeft, dan past een behangcirkel van een Schotse Hooglander misschien wel heel leuk! Als je houdt van veel planten, dan kan een natuur muurcirkel iets zijn voor jou. Voor ieder is er wel iets dat bij zijn voorkeuren past!

Kleuren

De kleuren die je kiest voor de ruimte hebben een grote invloed op de uitstraling die je krijgt van de kamer. Als je voor felle kleuren kiest, dan krijgt je woonkamer een energieke sfeer. Dit is niet voor iedereen, maar wel een hele leuke manier om nog meer kleur toe te voegen.

Houd je meer van neutrale en rustige kleuren? Dan kan je beter gaan voor een afbeelding met dezelfde uitstraling. Hierdoor wordt jouw voorkeur versterkt en leiden de kleuren van de afbeelding niet te veel af van het volledige plaatje.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om juist één opvallende kleur in de afbeelding te laten. De rest zal wat wegvagen in de achtergrond en de aandacht komt volledig op het object met de opvallende kleur. Dit kan zorgen voor een heel leuk en speels effect.

Zwart-wit

Er is niks eenvoudigers te combineren dan zwart-witte decoraties. Je kunt ze combineren met elke kleur en andere woondecoraties, je gaat niet snel de fout in met deze grijstinten in je interieur!

Het bestellen van een zwart-wit behangcirkel is dan ook zeker aan te raden. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een cadeau, maar je niet zeker weet wat in het interieur past, is dit de oplossing! De flexibiliteit van deze kleuren zijn een groot voordeel.

Je kunt er voor kiezen om een zwart-witte afbeelding op te hangen in een kleurrijk interieur. Zo creëer je een balans tussen de verschillende kleuren en wordt de ruimte niet te druk. Ook kan je een zwart-wit afbeelding combineren met een interieur dat alleen maar grijstinten bevat. Dit geeft een luxe sfeer en zorgt daarnaast voor leuke decoratie in de kamer!

Keukendecoratie

De keuken kan je ook pimpen met een leuke cirkel. In deze ruimte is het belangrijk dat er niet teveel afleiding hangt, daarom kan je het beste gaan voor een neutrale afbeelding. Denk bijvoorbeeld aan een accessoire met één aandachtspunt en rustige kleuren.

Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding van een paprika selecteren met rustige kleuren als achtergrond. De focus ligt dan volledig op de paprika en die komt door de kwaliteit van het materiaal nog beter tot zijn waarde.

Natuurlijk kan je het ook helemaal anders doen en juist kiezen voor een drukke foto die de aandacht trekt in de ruimte. Zo fleur je de keuken op, zonder grote ingrepen. Het maakt de kamer een stuk gezelliger en de sfeer wordt totaal anders.

Andere ruimtes

Kinderkamer

Het inrichten van de slaapkamer van je kind is een moeilijke klus waar je snel de fout in kan gaan. Als je de verkeerde kleur kiest voor de muur, heeft de ruimte al gelijk een hele andere sfeer. Hetzelfde geldt voor decoraties die jij plaats in deze kamer. Ze hebben een grote invloed op de uitstraling van de kamer.

Een behangcirkel in de kinderkamer is niet het eerste waar iemand aan denkt, maar het is een hele leuke toevoeging die zorgt voor een unieke vulling van de muur. Je kan met deze accessoire niet de fout in gaan, zolang je maar de juiste afbeelding kiest.

Als je kind een dinosaurus fan is, kan je kiezen voor een dino behangcirkel. Houdt ze meer van de paarden op de manege? Dan is een afbeelding van haar favoriet misschien wel meer geschikt.

Gang

Dit sticker behang hoef je niet alleen in de ruimtes te plakken waar de meeste mensen deze decoratie ophangen. Voor een unieke ingreep kan je bijvoorbeeld kiezen om de gang te pimpen met deze leuke behangcirkels.

De gang wordt niet snel gezien als een belangrijke ruimte, mensen komen en gaan door de gang en verblijven langer in de woonkamer of de andere ruimtes. Met artistieke decoraties zoals dit ronde fotobehang trek je al meteen de aandacht in de gang en wordt deze saaie ruimte een fleurige plek.

Ook kan je ervoor kiezen om een foto van bijvoorbeeld je gezin in de gang te hangen. Dit is het eerste wat je gasten gaan zien in je huis en dan zet je meteen hoge verwachtingen voor de rest van jouw interieur.

Slaapkamer

In de slaapkamer moet je je rust kunnen pakken, maar het mag ook wel een eigen touch. Twijfel dan ook niet om wat artistieke details toe te voegen in de kamer. Zo kan je heel leuk een behangcirkel met eigen foto opplakken zonder dat het de druk wordt. Het is een leuke decoratie die de kamer ook gelijk een echte eyecatcher maakt.

Als geen keuze kunt maken tussen allerlei verschillende foto’s, dan kan je er ook voor kiezen om er meerdere te bestellen op kleine cirkels. Dit is een hele leuke manier om jouw favoriete foto’s een plaatsje te geven in de slaapkamer.

Babykamer

Een behangcirkel in de babykamer is een decoratie die je niet veel ziet en dat is precies wat het zo leuk maakt! De speelse vorm geeft een vrolijk beeld van de slaapkamer en dat past perfect bij de babykamer.

De behangcirkel is daarnaast makkelijk te herpositioneren. Als je niet blij bent met de positie of het toch niet helemaal samengaat met de andere decoraties op de muur, dan is de behangcirkel heel makkelijk van de muur te halen.

Tot slot is het een groot voordeel dat je de cirkel direct op de muur plakt en niet laat hangen aan iets zoals de wandcirkel. Een behangcirkel wordt hierdoor niet zo snel stoffig en vies, omdat er geen randje is waar stof en vuil op kan blijven liggen.

Dit brengt gelijk het laatste voordeel met zich mee. Een behangcirkel in de kinderkamer zal dus niet naar beneden kunnen vallen zoals andere decoraties. Dit is ideaal voor in de kinderkamer, zo kan je met een gerust hart je kind laten spelen in zijn slaapkamer.

Productinformatie

Onze behang cirkels zijn gemaakt van 0,2 mm dik polyester. Dit is een stevige en duurzame stof en gaat daarom erg lang mee. Ook is deze stof heel erg licht, waardoor het makkelijk is om de behangcirkel op te plakken.

De behang cirkels zijn zelfklevend. De lijm hecht zich aan elke gladde ondergrond, maar is niet te sterk. Zo kan je ook de cirkel sticker van de muur afhalen als je hem ergens anders wilt ophangen. De laag onder de sticker beschadigt hierbij niet, ideaal!

Formaten

De behang cirkels zijn in tien verschillende maten beschikbaar en elke grootte zorgt voor een ander beeld van de ruimte waar jij hem in ophangt. Als je gaat voor een grote muurcirkel, dan neemt dit natuurlijk veel meer ruimte in dan een kleine. De decoratie is dan het hoogtepunt van de muur en zal ook veel aandacht trekken.

Een kleine cirkel zal niet zoveel aandacht trekken als een grotere. Deze zou je wel kunnen combineren met andere woondecoraties of juist met andere muur cirkels. Door de aandacht te verdelen, ben je niet snel uitgekeken op de verschillende decoraties die daar hangen. Met een grote behangcirkel ben je al snel klaar met kijken.

Het beeld van de kamer die jij creëert ligt voor een groot deel aan het formaat dat jij selecteert. Meet van tevoren de ruimte waar jij je cirkel kwijt wil, zodat je zeker bent dat hij daar past. Zo bestel je niet per ongeluk een te groot formaat!

Welk formaat je ook bestelt, bij Topdoek heb je altijd de keuze uit goedkope muurcirkels met hoge kwaliteit. Deze muurdecoraties zijn niet alleen gemakkelijk, maar ook heel betaalbaar!

Bestelproces

We zouden ons niet kunnen bedenken waarom je niet voor deze unieke accessoire zou gaan. Het heeft alleen maar voordelen en is een decoratie die je niet vaak tegenkomt in andere huishoudens. Er zijn genoeg keuzes om uit te kiezen en daarnaast is de kwaliteit enorm groot.

De behangcirkel gaat lang mee en het blijft een unieke accessoire die jou jarenlang plezier gaat geven. Het bestellen hiervan is ook een eenvoudig proces, zodat iedereen beschikking heeft over deze fantastische muurdecoratie.

De eerste stap om deze cirkel te bestellen is het kiezen van jouw favoriete foto. Met het kiezen van een foto moet je goed nadenken over de verschillende kleuren, de plaats waar je hem ophangt en het interieur waarmee je hem combineert. Het is belangrijk dat je niet de verkeerde kleuren met elkaar samenvoegt, want dat zorgt voor een niet mooi geheel.

Daarna is moet je de keuze maken uit de verschillende formaten van de cirkels. De maten variëren tussen de 20 bij 20 cm en de 140 bij 140 cm. Er is ook de optie om meerdere cirkels te bestellen, zo kan je bijvoorbeeld een mooi college maken van verschillende foto’s die je een plekje wilt geven in huis.

Na het doorgeven van al jouw persoonlijke wensen is het enige wat je nog hoeft te doen, de muurcirkel te bestellen. Je kunt eerst verder gaan met shoppen, maar als je klaar bent is het simpelweg de bestelling afronden.

Wij zorgen hierna ervoor dat jouw behang cirkel zo snel mogelijk wordt verzonden. Binnen een aantal dagen is jouw kale, lege muur opgevuld met een unieke muurdecoratie en kan jij genieten van je eigen gekozen foto!

Loop je nog tegen problemen of vragen op bij een bestelling van een cirkel of iets anders? Op de website van Topdoek kun je waarschijnlijk je antwoord vinden op de pagina met de meest gestelde vragen. We hopen dat je problemen hiermee zijn opgelost.

Als je vragen of problemen nog niet zijn opgelost op deze pagina kun je terecht bij de klantenservice van Topdoek. Wij helpen je graag met het zoeken naar een oplossing voor jouw probleem.