• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kussen met eigen foto

Een kussen met eigen foto is toch wel het persoonlijke product waar jij vele kanten mee op kunt gaan. Je kunt hier een foto kussen in diverse vormen en formaten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een fotokussen in de vorm van een hoofd of aan een kussen met foto van jouw favoriete sportclub. Kortom, je kunt hier een kussen maken met een persoonlijk tintje. Bekijk de mogelijkheden en bestel jouw sierkussen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Jouw kussen bedrukken met gezicht

Als jij je afvraagt of een gepersonaliseerd kussen met gezicht geschikt is om cadeau te geven, zeggen wij volmondig “ja”. Je kunt een foto kussen met gezicht tijdens diverse gelegenheden en aan veel verschillende personen cadeau geven. Dit komt door alle mogelijkheden die jij hebt om dit kussen met foto uniek te maken.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kussen in de vorm en met de foto van een hoofd. Dit gezichtskussen is leuk om als cadeau aan jouw beste vriend(in) te geven. Kies voor de meest favoriete foto, waarbij jouw vriend(in) een gek gezicht trekt en verras hem of haar met een persoonlijk sierkussen. Naast de gepersonaliseerde kussens met gezicht kun je ook een kussen met foto maken met de uitsnede van een heel lichaam en kun je kiezen voor een tweepersoons kussen. Zo kun je jouw geliefde met de mooiste foto van jullie samen verrassen. Deze genoemde opties voor een kussen met persoon is ook specifiek te verkrijgen voor een baby kussen. De laatste optie wat betreft een kussen met persoon is het beroepen kussen. Dit houdt in dat het gezicht uit jouw foto op een lichaam met een outfit verwijzend naar een bepaald beroep wordt geprint. De mogelijke beroepen van zo’n gepersonaliseerd foto kussen lopen uiteen van een bouwvakker tot verpleegster. Voor alle mogelijkheden wat betreft bedrukt kussen met beroep verwijzen we je graag naar onze kussen met beroepen pagina.

Fotokussen van een huisdier of ander object

Naast de kussens met gezichten of personen is het ook mogelijk om een kussen van jouw trouwe viervoeter te ontwerpen. Upload jouw eigen foto van een huisdier en ontwerp één of meer persoonlijke en mooie kussens. Heb jij een prachtige foto op internet of jouw social media gezien, en wil je deze op kussen laten printen? Download deze foto dan op jouw laptop en upload hem eenvoudig in onze besteltool. Een andere optie die wij jou bieden, is een persoonlijk kussen met eigen ontwerpen van een favoriete sportclub, muziekinstrument, voedsel of een auto. Kort gezegd, kun je een kussen laten bedrukken met heel veel soorten foto’s. Onze software maakt een uitsnede van het hoofd, lichaam of object van jouw foto. Hierdoor is het van belang een foto met het juiste perspectief te kiezen. Deze foto kun je zowel enkel- als dubbelzijdig, in spiegelbeeld, af laten drukken.

Mogelijkheden van een persoonlijk sierkussen

Niet alleen het aanbod van een gepersonaliseerd foto kussen is eindeloos. Je kunt namelijk ook erg variëren in de manier van gebruik van jouw kussen. Iedere stoel, bank en bed wordt fraaier met zo’n persoonlijke decoratie. Bovendien zorgt een uniek kussen met verschillende kleuren ook voor een fleurige uitstraling. Op welke manier jij jouw persoonlijke sierkussen wilt gebruiken, hangt voor een deel af van de focus van jouw foto en het gekozen formaat. Ongeacht het soort kussen dat jij kiest, heb je de keuze uit formaten van 35 tot en met 70 centimeter. Je kunt dus een kussen bedrukken met jouw gezicht ter grote van 70 centimeter! Kies jij voor een aantal kleine kussens met foto? Dan kun je deze bijvoorbeeld als sierkussen op jouw bank of bed gebruiken. Een gepersonaliseerd fotokussen in het grootste formaat daarentegen zou je kunnen gebruiken om tegenaan te zitten of met jouw hoofd op te liggen.

Zelf kussen ontwerpen op Topdoek

Topdoek is een webshop waar je naast een persoonlijk foto kussen nog diverse andere fotoproducten en wanddecoraties kunt vinden. Wat betreft een eigen foto op kussen vind je in ons assortiment ook nog andere opties voor binnen en buiten. Zo kun je in onze webshop een heel eigen kussen maken, maar heb je ook de optie om een losse kussenhoes te bestellen.

Ben jij ook toe aan de stap van een kussen met foto bestellen? Kies dan snel jouw favoriete foto’s om om te toveren tot een prachtig kussen. Plaats nog vandaag de bestelling en verwacht jouw kussen met eigen foto binnenkort al in huis!