• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposter collecties

Stel je voor, je hebt een tuin die omgeven is door schuttingen. Of je hebt een tuin met veel stenen muren van bijvoorbeeld schuren eromheen. Dit staat natuurlijk totaal niet mooi. Maar elke tuin, hoe somber ook, is op te vrolijken met een tuinposter op maat van Topdoek.nl!

 

Populairste tuinposter collecties

Op zoek naar iets nieuws voor in de tuin? Bekijk dan eens onze populairste tuinposters van dit moment.

 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Heb je nog geen geschikt ontwerp kunnen vinden? Gelukkig hebben wij in ons assortiment nog veel meer collecties waar je uit kunt kiezen. Bekijk ze snel!

 

Tuinposter met een collectieafbeelding erop

Zoek je iets waarmee je je tuin een enorme upgrade geeft, zonder dat je veel moeite hoeft te doen? Iets wat goedkoop en simpel is, maar er toch mooi en professioneel uitziet? Dan zijn de professioneel uitziende, maar goedkope tuinposters van TopDoek.nl precies wat voor jou!

Op onze website kun je een foto uitkiezen uit een zeer breed assortiment afbeeldingen, die wij speciaal voor jou hebben uitgezocht. Deze afbeeldingen zijn onderverdeeld in maar liefst 17 verschillende thema’s. Als je hieruit een afbeelding kiest, ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Bovendien is je tuinposter zo ook nog eens helemaal naar jouw smaak!

Wil je ook je tuin opfleuren met zo’n prachtige tuinposter met collectieafbeelding? In het vervolg vertellen we je alles over deze collecties en over de tuinposters zelf. Lees dus gauw door en ontdek al onze collecties. Welke is jouw favoriet?

Onze collecties

Zoals we hierboven al aan je hebben verteld, hebben we een aantal prachtige, professionele foto’s voor jou verzameld in een aantal collecties. Een collectie is dus een serie foto’s met één overkoepelend thema. De reden dat we onze uitgezochte afbeeldingen op deze manier gesorteerd hebben, is dat het op deze manier stukken makkelijker is om een foto in jouw stijl te vinden. Je kunt namelijk eerst je favoriete collectie uitzoeken, en vervolgens in die collectie nog kijken wat daarvan je favoriete afbeelding is. Dit is natuurlijk een stuk makkelijker dan een leuke foto proberen te zoeken in een lange lijst waar alles door elkaar staat!

De meeste collecties hebben iets te maken met natuur, dieren en landschappen. Dit is logisch, omdat zulke afbeelding nou eenmaal het leukst zijn voor op een tuinposter. Zo ziet je tuin er direct een heel stuk groener en natuurlijker uit! Is dit toch niet helemaal jouw smaak? Niet getreurd, want er zijn ook nog een aantal collecties zonder natuurplaatjes. De collectie abstract, quotes, mozaïek of vintage is vast wel iets voor jou!

Voor iedereen is er dus wel een leuke collectie te vinden, of je nu van natuur houdt of niet. Maar dat is niet het enige. Binnen een collectie heb je ook nog eens de keus uit minstens 10 verschillende designs! Er is dus meer dan genoeg keus voor iedereen!

Wil je toch liever een tuinposter met een van je eigen foto’s erop? Dit is geen probleem. Koop dan een tuinposter met je eigen foto erop. Een leuke variatie hierop is de tuinposter met eigen doorkijk, waarmee je met je eigen foto een origineel doorkijkje door een raam kunt ontwerpen!

Waarom een tuinposter?

Een tuinposter kan je tuin dus een enorme upgrade geven. Vooral wanneer je geen zin hebt om plantjes te verzorgen of wanneer je gewoonweg een te kleine tuin hebt, kan een tuinposter de ideale oplossing zijn. Je tuin zal er hierdoor weer geweldig en als nieuw uitzien!

Onze tuinposters zijn gemaakt van zogenaamd bisonylzeil. Dit materiaal is UV- en weersbestendig, wat betekent dat het lang meegaat en de afbeelding niet verbleekt door de zon. De posters zijn dus van zeer hoge kwaliteit! Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat ze altijd perfect in jouw tuin passen.

Wil je hier meer informatie over? Kijk dan eens op de uitgebreide pagina over al onze tuinposters.

Bestel jouw tuinposter met collectieafbeelding op TopDoek.nl

Het bestelproces voor een tuinposter met collectieafbeelding is simpel en gaat als volgt. Allereerst kies je je favoriete collectie. Binnen deze collectie klik je dan je gewenste afbeelding aan. Op de pagina waar je dan terecht komt, kun je je gewenste formaat selecteren. Deze varieert tussen 60 bij 40 en 200 bij 100 cm. Met een klik op de groene knop kun je je bestelling in de winkelmand doen. Vervolgens hoef je alleen nog te betalen, en dan ben je al klaar!

Binnen de kortste keren heb je je pakketje in handen en kun je je tuinposter gaan ophangen. En daarna rest je nog maar één ding: er met volle teugen van genieten!

Heb je vragen over het bestellen van de tuinposter of over het product zelf? Kijk dan eerst eens bij de veelgestelde vragen. Vind je daar je antwoord niet, neem dan gerust contact op met onze zeer behulpzame klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Wij van TopDoek.nl zijn al jaren echte experts op het gebied van afbeeldingen drukken op tuinposters en een groot assortiment andere fotoproducten. Bestel daarom jouw tuinposter met collectieafbeelding vandaag nog op TopDoek.nl!