• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Canvas Wereldkaarten

Dé decoratie waarmee jij dagdromers en reisliefhebbers van alle leeftijden kunt verblijden, is toch wel een wereldkaart op canvas. Het leuke aan de wanddecoratie wereldkaart is dat jij zelf jouw perfecte droomkaart samenstelt!

LET OP De korting is nog:   dagen, uur, min.uten en sec.onden geldig

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een canvas schilderij met een eigen foto of een personaliseerbaar ontwerp. Bij een personaliseerbaar ontwerp kun je uit verschillende stijlen kiezen die je naar eigen wens kunt aanpassen.

 

Gedetailleerde wereldkaart uit de collectie

Kun jij de hele dag dromen over jouw volgende vakantiebestemming of ben jij al maanden bezig met het plannen van een te gekke wereldreis? Dan is een gedetailleerde wereldkaart precies wat jij nodig hebt. Je kunt een wereldkaart als schilderij gebruiken om jouw plannen verder vorm te geven of je te laten inspireren voor een volgende vakantie. Je kunt namelijk ook prikvlaggetjes bestellen die je eenvoudig in het canvas met wereldkaart kunt drukken.

Het lastige aan een wereldkaart kopen, is dat de keuze zo immens groot is. Van wereldkaarten in kleur tot wereldkaarten in zwart en alles er tussen in. De keuze is reuze! Hoe weet je dan dat je een schilderij met wereldkaart besteld dat waar voor zijn geld is? Hierbij hebben wij van Topdoek jou een handje geholpen door de mooiste beelden van wereldkaart decoraties te verzamelen en in een overzicht te plaatsen. Kies jij voor een abstracte kaart of gaat jouw voorkeur uit naar veel details zodat je Nederland op de wereldkaart goed herkend? Wat jouw voorkeur of interesses ook zijn, je kunt een landkaart wereld kopen waar jij op slag verliefd op bent geworden!

Ideeën voor een wereldkaart schilderij

Door het ruime aanbod aan een wereldkaart voor aan de muur weten wij zeker dat je hoe dan ook zult slagen met het vinden van jouw favoriet. Het is echter ook belangrijk dat de wereldkaart aan de muur niet alleen bij jouw smaak, maar ook bij de rest van jouw interieur past. Om je hierbij een handje te helpen, zullen we aantal tips en voorbeelden met jou delen:

Een interieur met veel donkere accessoires kan niet zonder een zwarte canvas wereldkaart met gouden accenten. De zwarte achtergrond van de kaart op canvas past perfect bij de donkere kleur van jouw overige accessoires en decoraties. De gouden afdruk zal jouw wereldkaart schilderij een stukje luxe meegeven. Om nog meer kleur aan de ruimte toe te voegen, is onze canvas bloemen collectie ook een echte aanrader! Voor de donkere muren is een wereldkaart van wit canvas als achtergrond een erg leuke optie. Met het witte canvas realiseer je een prachtig contrast met de muur. Zo’n contrast kan er voor zorgen dat jouw wereldkaart landkaart extra opvalt! Onze ogen worden namelijk getrokken door opvallende kleuren en dat is zo’n lichte wereldkaart wanddecoratie zeker. Bekijk ook zeker de houten wereldkaart op canvas eens. Voor in een thuis(kantoor) of liefhebber van klassieke decoraties is een gedetailleerde wereldkaart die zo uit een oud boek te zijn gekomen de way to go. De antieke, vintage look van de wereldkaart geeft een warme sfeer af aan de ruimte waar de kaart op de muur hangt. De allerjongsten onder ons kunnen de wereld ontdekken met een kleurrijke wereldkaart wanddecoratie die niet alleen de vorm van de wereld laat zien, maar ook weergeeft welke dieren er op welk continent leven. Met zo’n kaart op canvas kun jij jouw kind(eren) al heel veel over de wereld leren en wie weet, wordt het later een echte wereldreiziger!

De voordelen van een wereldkaart op canvas

Canvas is het materiaal waar wij als Topdoek al jaren gebruik van maken om prachtige zelfgemaakte foto’s of andere afbeeldingen op te laten printen. Dit is natuurlijk met een reden en daarom is het ook mogelijk om de prachtige afbeeldingen uit al onze collecties, waaronder deze wereldkaarten, op canvas te laten printen. De combinatie van een grote wereldkaart op canvas levert een topproduct op! Zowel het canvas schilderij materiaal als de wanddecoratie wereld brengen een aantal pluspunten met zich mee.

Canvas met wereldkaart

Allereerst is het canvas materiaal dat wij gebruiken van hoogwaardig linnen materiaal gemaakt. Dit betekent dat jouw canvas wereldkaart van een stevig materiaal is. Een groot voordeel van een foto op canvas is dat het door zijn witte kleur met alle mogelijke beelden kan worden bedrukt, waarbij de afdrukken hun fraaie kleurintensiteit behouden. Als een kaart van de wereld met felle kleuren kiest, dan bevat de afdruk ook dezelfde kleuren als de foto. Na het printen, wordt jouw schilderij met wereldkaart afgewerkt met een water- en UV-bestendige coating. Op welke plek in huis de wereldkaart voor aan de muur ook hangt, de scherpe afdruk blijft jaren behouden.

Nadat de door jou gekozen wereld landkaart op het canvas is geprint, wordt het geheel op een 2 centimeter dik houten frame gespannen. Dit houten frame is voorzien van een PEFC certificering en is dus milieuvriendelijk gegroeid en gekapt. Hierdoor kun je bij ons canvas landkaarten kopen die duurzaam zijn!

Wereldkaart collectie beeld

De collectie wereldkaarten bevat, net zoals bijvoorbeeld de collectie canvas Schotse hooglanders of de collectie met een zomers canvas strand & zee, een grote diversiteit aan beelden. Van kleurrijke en kinderlijke schilderijen met wereldkaart wereld tot een wereldkaart zwart wit voor canvas. Waar de collectie beelden zelf heel verschillend zijn, hebben ze ook één ding gemeen. Een wandschilderij wereldkaart met foto uit onze collectie garandeert jou namelijk van een haarscherpe print. Dit geldt zowel voor het kleinste formaat als een grote wereldkaart op canvas in XXL-formaat. Enkel de beelden met de beste kwaliteit hebben het tot onze collectie geschopt!

Het leuke aan de wereldkaart collectie is dat deze beelden bevatten die perfect aansluiten bij veel van onze andere collecties. Zo heb je naast abstracte wereldkaarten ook onze collectie met beelden voor een canvas abstract en kun je hier ook de mooiste plaatjes in zwart wit vinden.

Wanddecoratie wereldkaart samenstellen

Een grote wereldkaart poster ligt nog niet helemaal kant-en-klaar op voorraad. Je kunt namelijk zelf jouw wereldkaart decoratie samenstellen. Op deze manier kun jij jouw persoonlijke voorkeuren doorgeven en zul je uiteindelijk een wereldkaart kopen dat aan al jouw wensen voldoet. Het samenstellen van jouw wereldkaart bestaat uit een aantal eenvoudige stappen.

De eerste stap is het kiezen van jouw favoriete wereldkaart. Door dit beeld te selecteren, kom je op een pagina waar je de overige eigenschappen kunt bepalen. De eerste keuze die je maakt, is het bepalen van een klein of groot formaat. Zowel voor grote als kleine blikvangers kun jij een wereldkaart bestellen. Daarna heb je de mogelijkheid om één van de extra opties te kiezen. Deze extra opties bevatten de volgende keuzes:

Wel of geen ophangsysteem bij jouw landkaart bestelling, zodat je de kaart in een handomdraai aan de muur kunt hangen. We bieden 2 verschillende soorten systemen om jouw wereldkaart aan de muur te hangen. Wel of geen baklijst in gewenste kleur om jouw kaart op canvas doek mee in te lijsten. Met zo’n fraaie lijst maak jouw grote wereldkaart voor aan de muur helemaal af.

Op het moment dat je deze stappen, hebt doorlopen, hoef je enkel en alleen jouw bestelling te voldoen door hem af te rekenen. Het grote voordeel van Topdoek is dat wij vriendelijke prijzen hanteren voor het canvas wereldkaart kwantum dat wij aanbieden. Dit maakt een wereldkaart kopen goedkoop. Deze prijzen hanteren we ook voor alle producten, variërend van canvas doeken met eigen foto tot een afbeelding uit de collectie canvas Oude meesters. Bij vragen of opmerkingen over onze canvas met wereldkaart kun je telefonisch of per mail contact opnemen met de klantenservice.

Een kwalitatief product met een vriendelijke prijs, mogelijkheden tot personalisatie, veel collectie beelden én een snelle levering; daar kun je toch geen nee tegen zeggen? Of je nu een persoonlijk cadeau wilt vinden of jouw eigen muur wilt aankleden, een wereldkaart Topdoek is de beste keuze. Bestel dus nog vandaag jouw wereldkaart op canvas hier!