• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposter zonsondergang

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Tuinposter zonsondergang bestellen

De zonsondergang: misschien wel een van de mooiste momenten van de dag! Niets is mooier dan het prachtige kleurenpalet dat verschijnt wanneer de zon ondergaat.

Kun je ook urenlang naar de mystieke zonsondergang kijken? Dan is een tuinposter zonsondergang perfect voor jou!

De mooiste collectie beelden

Onze tuinposter collectie zonsondergang bestaat uit verschillende natuurbeelden, elk met een spectaculaire of rustgevende zonsondergang. Alle posters laten de schoonheid van de natuur zien, in combinatie met het meest kleurrijke lichtspel van de zon.

Met onze collectie tuinposter zonsondergang haal je de mooiste zonsondergangen naar je eigen achtertuin!

Wat dacht je van een tuinposter met roze wolken boven machtige bergen, een oranje canvas met de gekleurde lucht boven het strand en de zee, of een doek met de prachtige lichtinval op de kleurrijkste bloemen?

Een tuinposter voor het hele jaar

Naast tuinposters met de mooiste beelden van de zonsondergang bij een strand, bos, zee of meer, bieden we bij Topdoek.nl ook uitstekende kwaliteit. Het doek heeft een licht glanzende uitstraling.

De afbeeldingen worden op de tuinposter gedrukt met hoge kwaliteitsprint en zijn kleurecht, waardoor jouw tuinposter zonsondergang prachtig in de tuin zal staan.

Doordat het pvc doek waterafstotend is, is de waterbestendinge poster geschikt om het hele jaar door buiten te hangen. De opdruk vervaagt niet onder UV licht, waardoor elke tuinposter zonsondergang volledig buitengebruik bestendig is!

Een tuinposter zonsondergang is beschikbaar in verschillende formaten: van 60 cm x 40 cm of 60 cm x 90 cm, tot wel 160cm x 80 cm of 200 cm x 100 cm! Er is dus een passende poster te vinden voor vrijwel elke tuin.

Wil je ook een tuinposter zonsondergang in jouw eigen tuin? Kies dan snel je favoriete afbeelding! Deze kun je vervolgens aan je winkelwagen toevoegen.

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een tuinposter vast?

In de hoeken van een tuinposter zijn aluminium ringen verwerkt. Deze ringen zorgen ervoor dat je de tuinposter eenvoudig vast kunt maken. Je kunt de tuinposter op verschillende manieren ophangen: kies bijvoorbeeld voor schroeven, haakjes, of span het doek strak met een stukje touw.

Waar kun je tuinposters kopen?

Op Topdoek.nl vind je een groot assortiment aan tuinposters. Op onze website vind je veel verschillende designs: van tuinposters met eigen foto of een doorkijkje, tot tuinposters met de mooiste collectie beelden van bijvoorbeeld het strand of de zee.

Kun je canvas schilderij buiten hangen?

Hoewel het niet wordt aangeraden om een canvas schilderij buiten te hangen, zijn er genoeg geschikte alternatieven waarmee je hetzelfde effect krijgt! Zo is een tuinposter van Topdoek.nl bestand tegen alle weersomstandigheden.

Als je liever een schilderij op een ander materiaal wilt, kun je ook kiezen voor een tuin cirkel, een foto op aluminium, of een foto op plexiglas. Deze kun je met schroeven of een ander ophangsysteem ophangen.

Hoe canvas ophangen zonder boren?

Afhankelijk van het product, zijn er verschillende manieren om je wanddecoratie stevig op te hangen. Als je geen schroeven in de muur wilt, kun je een canvas ophangen door middel van plakstrips, of door het canvas op een standaard te plaatsen. Deze ophangsystemen zijn echter niet geschikt voor buiten.

Tuinposter met aluminium ringen verwerkt

Als je buiten een tuinposter op wilt hangen zonder te boren, kun je ervoor kiezen om een doek met touwtjes of spanelastieken strak te binden. Dit kan d.m.v. de ringen die in de hoeken van de tuinposter zijn verwerkt.