• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tekst op canvas

Je kunt een canvasdoek nog een stuk specialer maken met een tekst op canvas. Je kunt kiezen voor alleen een tekst op canvas, maar ook is het mogelijk om tekst toe te voegen aan jouw foto op canvas. Op deze manier wordt jouw foto aan de muur een stuk persoonlijker en unieker. Dit kun je helemaal gratis doen in onze besteltool. Wij leggen je de mogelijkheden uit.

  • Gratis tekst toevoegen
  • Persoonlijke foto met tekst
  • Goedkope canvas

Een tekst op canvas maken

‘Dream big, little one’. Wat is jouw favoriete quote of tekst? Deze kun je heel gemakkelijk afdrukken op een canvasdoek. Het enige wat je hoeft te doen, is een leuke quote van internet halen. Deze kun je vervolgens uploaden op onze website. Op Pinterest en Google Afbeeldingen kun je genoeg originele quotes vinden. Wil je een persoonlijkere quote maken en afdrukken? Dan kun je bijvoorbeeld met Photoshop aan de slag gaan. Wanneer je deze afbeelding met tekst geüpload hebt, kun je jouw bestelling afronden en doen wij de rest!

Tekst toevoegen aan een foto op canvas

Wil je een foto af laten drukken op een canvasdoek, maar wil je er eigenlijk nog tekst aan toevoegen? Zo kun je bijvoorbeeld de afbeelding toelichten en er namen of een datum bij plaatsen. Dit kan gratis en heel eenvoudig in onze besteltool.

Allereerst upload je de foto van jouw keuze
Kies vervolgens het gewenste formaat, framedikte en uitsnede
Vervolgens kun je de tekst van jouw keuze invoeren. Er zijn verschillende lettertypes, -groottes en kleuren beschikbaar. (Houd er rekening mee dat je een groter lettertype neemt bij een groter formaat canvas)
Wanneer je jouw tekst wilt verplaatsen, kun je de tekstbalk verslepen en op de gewenste plaats neerzetten.
Rond je bestelling af, net als elke andere bestelling. Na bestelling, gaan we jouw canvasdoek op maat maken en wordt hij op werkdagen binnen 48 uur verzonden.

Naast het toevoegen van tekst aan je foto, kun je ook gratis jouw foto omzetten naar zwart-wit of sepia tinten. Heb je nog vragen over het toevoegen van tekst of iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bestel vandaag nog een tekst op canvas bij TopDoek.nl!

Direct bestellen