• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tekst op canvas

Tekst afdrukken op canvas

Maak je canvas doek nog specialer door voor een foto met tekst op canvas te kiezen. Of het nu gaat om een speciale boodschap, een citaat of een grappige uitspraak op het moment dat er op de foto werd geklikt - alles kan gratis aan het canvas worden toegevoegd. Tekst op canvas kan ook gebruikt worden om de bijvoorbeeld de slogan van je bedrijf toe te voegen bij een zakelijke afdruk. Een foto met tekst op canvas brengt de boodschap altijd duidelijk over! Wil je zelf een tekst afdrukken op canvas? Hieronder vertellen we je hoe je dit doet.

Eenvoudig een foto met tekst op canvas bestellen

Het is een kwestie van een paar minuten om een canvas met tekst te bestellen. Het is gemakkelijk en iedereen kan een tekst afdrukken op canvas door deze vijf eenvoudige stappen te volgen:

  1. Upload je foto
  2. Kies een geschikt formaat en framedikte voor het canvas
  3. Voer de gewenste tekst in
  4. Personaliseer de tekst met een lettertype, grootte en kleur
  5. Rond je bestelling af

Als je de tekst tijdens het personaliseren wilt verplaatsen, sleept je deze eenvoudig naar een gewenste locatie.

Creatief met jouw foto en tekst op canvas

Maak van jouw tekst op canvas een artistiek stuk met behulp van onze besteltool. Deze tool bevat twee effecten die populair zijn en nooit uit de mode raken:

Terwijl sepia jouw foto met tekst op canvas een vintage uitstraling geeft, zorgt zwart-wit ervoor dat je tekst er scherper en stijlvoller uitziet. In geval van verwarring of vragen kun je direct contact met ons opnemen. Onze ontwerpers helpen met alles, van het kiezen van het juiste formaat tot het juiste effect.

Tekst op canvas zelf maken

In tegenstelling tot sommige geautomatiseerde tools en websites op het internet, laten wij jou een gepersonaliseerde foto en tekst op canvas afdrukken. Er zijn geen voorgemaakte sjablonen die niet overschreven kunnen worden. Jouw eigen tekst op canvas kan van alles bevatten, van een naam tot een populaire uitspraak. Je kunt ook een zakelijke slogan, of een grappige slogan op de foto krijgen. Zoek de beste quote van het internet of maak er een! Wij zullen ervoor zorgen dat het er geweldig uitziet als het eenmaal afgedrukt is op canvas.

Als je geen ontwerp in gedachten hebt, kun je hulp krijgen van toepassingen zoals Photoshop. Zodra het klaar is, sla je de tekst op als afbeelding en upload je deze. Wanneer je de tekstuele afbeelding hebt geüpload, kun je je bestelling afronden en de rest aan ons overlaten! Jouw foto en tekst op canvas zijn bij ons in goede handen!

Versier je lege muren met tekst op canvas

"Live, Travel, Explore" - hoe ziet die tekst op doek eruit met kleuren en een uitstekende achtergrond? Prachtig! Deze foto op canvas met tekst bestel je gemakkelijk hier op Topdoek.nl!

Een foto met tekst op canvas doek kan een diepe betekenis hebben en jouw persoonlijkheid echt weerspiegelen. Ben je een reiziger, een muzikant, een schrijver, een lezer of een zakenman? Een canvas tekst met een citaat uit jouw interessegebied zal niet alleen decoratie toevoegen, maar zal ook een motiverende sfeer in je leefruimte brengen.

Bij ons kun je bovendien ook een groot doek met tekst bestellen. De formaten lopen uiteen van 20x20cm tot 300x140cm!

Wacht dus niet langer, en laat nu jouw tekst op canvas drukken!

Direct bestellen