• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tekst op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Tekst op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Topgarantie
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je tekst op canvas met 94% korting

Foto op canvas met tekst

Bij wanddecoraties wordt er snel gedacht aan een foto op gekozen materiaal, maar ook een foto op canvas met tekst behoort tot de mogelijkheden. Voor het tekst afdrukken op canvas heb je twee opties. Ga voor alleen een tekst op canvas of kies voor een foto met tekst op canvas. Welke motiverende quote of grappige uitspraak zou jij als tekst op doek laten drukken? Maak jouw keuze en bestel eenvoudig!

Tekst afdrukken op canvas

Met een tekst op canvas kun je vele kanten op. Afhankelijk van het doeleinde van het canvas met tekst bepaal je welke tekst er op het canvas doek wordt geprint. Eerst zul je echter de keuze moeten maken om alleen een tekst op doek te laten printen of juist een tekst aan een eigen foto toe te voegen. Hoe dan ook zijn de opties werkelijk oneindig. Een foto met tekst op canvas is niet alleen bestemd als wanddecoratie in het interieur. Ook als bedrijf zijnde, kun je een tekst op canvas als decoratie gebruiken. Laat bijvoorbeeld de slogan of missie van jouw bedrijf op canvas printen of ga voor een print met alle voordelen van jouw bedrijf op canvas. Deze teksten kunnen los op het canvas worden gedrukt of aan een zakelijke afdruk worden toegevoegd, De canvas doeken, ook bekend als linnen doeken, kun je op kantoor, in de kantine of in de hal hangen, maar zijn ook erg geschikt als zakelijk (relatie)geschenk.

Zelf een canvas maken met tekst

Een groot voordeel van een tekst afdrukken op canvas via Topdoek ten opzichte van andere online tools is dat je hier al jouw creativiteit kunt gebruiken. Wij laten jou namelijk een gepersonaliseerde foto en tekst op canvas afdrukken zonder vaststaande sjablonen. Het uiterlijk van de decoratie kan dus alle kanten op gaan. De enige overeenkomst tussen ieder canvas doek met tekst is de haarscherpe afdruk en de goede kwaliteit van de gebruikte materialen. Het frame van jouw tekst of foto op canvas is zelfs van PEFC gekeurd hout gemaakt, wat het dus duurzaam en milieuvriendelijk product maakt. Jouw eigen tekst op canvas kan van alles bevatten, van een naam tot een populaire uitspraak en van een motiverende quote tot een datum of locatie. Je kunt ook een zakelijke of een grappige slogan op de foto laten drukken. Geef jouw beste vriend(in) bijvoorbeeld een grappige foto van jullie samen en maak deze foto op canvas af door een bekende of grappige uitspraak van de persoon in kwestie op het doek te laten drukken. Gebruik jouw eigen quotes of zoek de beste quote van het internet. Wat je ook kiest, wij zullen ervoor zorgen dat het er geweldig uitziet als het eenmaal op canvas is afgedrukt. Als je geen foto bij de tekst wilt laten printen of op internet geen leuk ontwerp kunt vinden, raden wij aan een grafisch programma, zoals bijvoorbeeld Photoshop, te gebruiken om zelf een unieke creatie met tekst te ontwerpen. Zodra je jouw creatie met tekst hebt gemaakt, sla je de tekst als afbeelding op en upload je deze. Na het uploaden van jouw tekstuele afbeelding rond je jouw bestelling verder af en kun je de rest aan ons overlaten. Jouw foto en tekst op linnen doek zijn bij Topdoek in goede handen!

Foto met tekst op canvas

Een canvas maken met tekst en aan de wand ophangen, is niet alleen een unieke opvulling in jouw interieur, maar kan ook echt jouw persoonlijkheid weergeven. Ben jij een liefhebber van reizen, boeken of muziek? Dan kun je hier een gepaste quote bij zoeken. Naast een losse tekst op canvas doek behoort ook een foto met tekst op canvas tot de mogelijkheden. Jij kiest een gewenste foto en upload deze foto in onze besteltool. Na het uploaden van de foto kun je ervoor kiezen om gratis een tekst aan jouw foto toe te voegen. Je bepaalt zelf het lettertype, formaat en kleur van de tekst, waardoor je deze helemaal op de foto en jouw smaak af kunt stemmen. Noteer bijvoorbeeld de namen van de personen op de afbeelding, de datum of locatie van de foto of een bekende uitspraak. Nadat jij een tekst hebt toegevoegd, rond je de verdere bestelling in een handomdraai af. Allereerst bepaal je de framedikte en het formaat van jouw eigen tekst afdrukken op canvas. Een extra optie die Topdoek jou biedt, is het toevoegen van een baklijst. Zo kun je jouw eigen tekst inlijsten om hem daarna met behulp van ons ophangsysteem aan de wand te hangen. Ook heb je de mogelijkheid om een kleurenfilter op de foto of tekst toe te passen en kun je een kwaliteitscontrole van het geüploade bestand aanvragen.

Na het maken van bovengenoemde keuzes kun je de bestelling afronden en zullen wij jouw tekst op canvas drukken. Net als het bestelproces zijn ook onze levertijden erg kort. Ervaar dit voor jezelf en bestel nog vandaag een foto op canvas met tekst voor de beste prijs-kwaliteitverhouding!