• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurcirkels

Bij Topdoek kun je jouw muurcirkel op vele manieren personaliseren. Maak hieronder een keuze uit ons ruime aanbod aan muurcirkel collecties of ontwerp zelf een persoonlijke muurcirkel met foto. Daarnaast hebben we ook muurcirkels voor op de kinderkamer

Muurcirkels van Topdoek.nl

De muurcirkel is een echte eyecatcher aan de muur en blaast iedereen omver. Door de unieke vorm van deze wandcirkel is het helemaal populair als woondecoratie. Je kan het geven als cadeau aan je net verhuisde beste vriendin, maar je kan er ook natuurlijk voor kiezen om hem zelf te gebruiken. Het kan allemaal met deze leuke muurcirkels. 

Waarom een wandcirkel?

Muur cirkels, ook wel wandcirkels genoemd, worden steeds populairder in huisdecoratie. Deze cirkel op de muur heeft geen hoeken zoals de meeste accessoires en is helemaal rond. Het geeft het interieur een zachte uitstraling waar je nooit de fout in kan gaan. Het is een uniek voorbeeld van mooie wanddecoratie en geeft een geheel nieuw beeld van uw woning. 

Deze woondecoraties zijn dan ook heel makkelijk te combineren met andere accessoires in de kamers. Dankzij hun ronde vorm passen ze gemakkelijk op elke lege muur en de vorm geeft je interieur een artistieke invulling. Als je indruk wilt maken op je gasten, dan is een wandcirkel precies de decoratie die je zoekt!

Deze accessoire voor op de muur is naast enorm populair ook volledig anders in elk opzichte. Je kan wel dezelfde wandcirkel halen als iemand anders of inspiratie halen uit hun inrichting, maar je zal nooit hetzelfde interieur krijgen. Dit is ideaal voor mensen die graag hun creativiteit willen tonen.

In elke kamer past een ronde wanddecoratie. Je zult snel denken aan muurcirkels in de woonkamer, maar je kunt ze ook in andere kamers plaatsen. In de slaapkamer, studeerruimte, badkamer of keuken. Het kan allemaal! 

Zo kun je ervoor kiezen om een wandcirkel met een rustige afbeelding op te hangen in de keuken en badkamer, zoals wandcirkels met bloemen of andere natuur muurcirkels.