• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurcirkel Oude meesters

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een muurcirkel met eigen foto perfect voor jou!

 

Muurcirkel oude meesters bestellen

Op zoek naar de perfecte decoratie voor de inrichting voor de lege kamer? Zijn de muren van de kinderkamer van je kindje nog leeg en toe aan nieuwe wanddecoratie, of ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor je beste vriend die zijn muren van zijn nieuwe huis maar niet gevuld krijgt?

Topdoek heeft het perfecte woonaccessoire dat je zoekt. Iedereen zou helemaal weg zijn van een meesterwerk aan de muur, het is klassiek en gaat nooit uit de stijl. Kies daarom voor een decoratie van de schilderijen van de oude meesters met een twist.

De Hollandse meesters muurcirkels zijn beschikbaar in verschillende variaties. Je hebt keuze uit allerlei schilderijen uit deze oude stijl die jouw lege muur kunnen opfleuren. Het is een decoratie die makkelijk te combineren is met andere woonaccessoires en iedereen wordt blij van deze muurcirkels van de meesters aan de muur!

Deze wandcirkels van oude meesters schilderijen zijn erg leuk om in huis te hangen, maar ook een simpel cadeau als je niet weet wat je moet geven op een verjaardag. Dankzij diverse soorten en maten is er altijd wel een passende!

De voordelen van muurcirkels

Muur cirkels of wandcirkels worden steeds populairder in het inrichten van het huis, en dat is niet voor niets. Deze wanddecoratie heeft geen hoeken zoals de meeste accessoires en is een volledige ronde vorm. Dit geeft het interieur een zachte uitstraling waar je nooit fout mee kan gaan. Het is een uniek voorbeeld van muurdecoraties en brengt een volledig nieuw beeld over van je huis.

Deze woondecoraties zijn dan ook heel makkelijk te combineren met andere decoraties in de ruimte. Dankzij hun ronde vorm passen ze gemakkelijk bij elke lege muur en de vorm geeft een artistieke invulling aan je interieur. Als je indruk wilt maken op je gasten, dan is een muurcirkel precies de decoratie die je zoekt!

Een oude meester voor ieder

Schilderijen van Johannes Vermeer, Rembrandt of Van Gogh. Iedereen kent deze schilderkunst van de Nederlandse grootmeesters wel en hun werken zijn dan ook adembenemend. Deze schilderijen uit deze oude collectie zijn een echte eyecatcher, maar natuurlijk buiten handbereik om op te hangen in de woonkamer.

Denk bijvoorbeeld aan het meisje met de parel van Johannes Vermeer. Dit schilderij is prachtig en door de neutrale kleuren botst het niet snel met andere decoraties. Het is een schilderij waar iedereen van droomt om in handen te hebben.

Topdoek heeft de oplossing voor jou als je deze prachtige kunst in huis wil halen. Naast dat de muurcirkels van de oude meesters betaalbaar zijn, steekt het ook de kunstwerken van de oude meesters in een modern jasje. Het staat leuk in elk interieur en het is echt iets origineels aan de muur, waar anderen hun aandacht niet van af kunnen halen.

Hollandse meesters in modern interieur

Wat is er mooier dan een klassieke afbeelding van een schilderij van de oude meesters zoals het puttertje? De kleuren zijn niet fel dus het zorgt niet voor veel drukte in de kamer.

Toch heeft het een groot effect op de sfeer van de ruimte. De kunstcirkel maakt het interieur luxe. Het werk van nieuwe meesters aan de muur maakt elke ruimte speciaal.

De kleuren zullen niet in botsing raken met het moderne interieur. Ze zullen juist het thema benadrukken van de kamer en een grote indruk achterlaten op gasten die de wandcirkel van de oude meesters zien.

Combinaties met klassieke muurcirkels

De ronde schilderij van de oude meesters zijn ook heel leuk te combineren met andere decoraties. Combineer bijvoorbeeld deze muurdecoraties met andere neutrale woonaccessoires zoals een poster in lijst of meerdere muur cirkels.

Het combineren van deze wandcirkels van de oude meesters hoeft niet moeilijk te zijn. Doordat het echt iets origineels aan de muur is, hoef je je geen zorgen te maken over andere decoraties. Deze muurcirkels oude meesters zullen meteen de aandacht trekken van je gasten.

Je kunt de muurcirkels aan de muur hangen van de woonkamer, maar ook in de slaapkamer is het leuk om muurcirkels van bloemen, dieren of een combinatie van meesterwerken te plaatsen. Door de snelle levering profiteer jij snel van een oude meester!

Muurcirkels voor ieder

Ben je niet een kunstliefhebber? Neem dan een kijkje in ons assortiment naar de andere muurcirkels. Er zijn meerdere muurcirkels die ook een kunstwerk van je wand maken, zonder het melkmeisje of de nachtwacht!

Een muurcirkel is leuk om op je wand te hangen, het maakt niet uit of het een eigen foto is of een meesterwerk van een oude meester.

Kies voor een muurcirkel die bij jou past. Op onze site heb je vast een collectie die jouw voorkeur heeft en binnen de kortste keren wordt er een prachtige muurcirkel uit die collectie voor jou gemaakt en opgestuurd!

Productinformatie

Een muurcirkel moet voor iedereen voordelig zijn en moet in elke ruimte passen. Het maakt niet uit of je kiest voor bloemen met een matte afwerking of een kunstwerk waar verschillende materialen voor werden gebruikt vroeger. Het schilderen is al gedaan, profiteer nu van de complimenten die je krijgt met deze muurcirkels!

Formaten van de stillevens kunstwerken

Onze oude meesters muurcirkels zijn om deze reden verkrijgbaar in drie verschillende maten. Er is keuze uit een muurcirkel met een doorsnede van 30 cm, 60 cm en 90 cm. Er is dus altijd wel een formaat die jouw voorkeur heeft en bij jou past.

De kleinste twee muurcirkels met een diameter van 30 cm en 60 cm zijn 3 mm dik, de muurcirkel met een diameter van 90 cm is 5 mm dik.

De wandcirkels komen dus in verschillende formaten zodat er altijd eentje voor jou tussen zit en je de oude meesters aan de muur kan hangen.

Materiaal van muurcirkels oude meesters

Onze muurcirkel met de oude meesters is gemaakt van forex. Dit is een niet zware, en toch verrassend stevige soort kunststof.

De hoge kwaliteit van het materiaal waarop de afbeelding is gedrukt zorgt ervoor dat de print er nog mooier uit ziet. Kies daarom voor een muurcirkel uit ons assortiment en hang hem op een leuke plek op!

Bestelproces van de muurcirkels

Als je op zoek bent voor een leuke muurcirkel om op de muur te hangen, dan heeft Topdoek de beste keuzes voor jou. Het moeilijkste is om uit te zoeken welke afbeelding je wilt voor de muurcirkel.

Wil je een zelfportret van Vincent van Gogh of toch liever De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn? Dankzij de vele mogelijkheden vind je altijd een passende muurcirkel voor jouw interieur!

De invloed van de grootte aan de wand

Na deze moeilijke keuze kunt je het formaat kiezen. Voordat je een muurcirkel bestelt, kun je het beste de ruimte opmeten waar je hem wilt ophangen, om niet de verkeerde maat te kiezen.

Grote muur cirkels nemen veel ruimte in beslag en hoeven niet gecombineerd te worden met andere woonaccessoires, maar kleinere muur cirkels staan ​​mooi bij meerdere muurcirkels en andere decoraties.

Kies voor kleine wanddecoratie als je wilt combineren, maar voor grote als je juist de muur wilt vullen. De beslissing is aan jou!

Een ophangsysteem voor de muurcirkels

Je hebt dan de mogelijkheid om een ​​standaard ophangsysteem toe te voegen aan jouw bestelling. Dit maakt het ophangen van een muurring snel en eenvoudig zonder enig gedoe.

Na selectie kunt je jouw bestelling plaatsen in de winkelwagen. Daarna kun je verder winkelen voor meer woondecoraties of de wandcirkel direct bestellen. Als je de muurcirkel voor 15:00 besteld, heb je hem de volgende werkdag in huis!

Vragen en problemen

Heb je nog steeds problemen of vragen, kijk dan op onze pagina met de meest gestelde vragen. Als je geen antwoord kunt vinden op je vraag of probleem, neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag!