• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurcirkel Dieren

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een muurcirkel met eigen foto perfect voor jou!

 

Wat zijn de muurcirkels dieren?

Muurcirkels dieren zijn muurcirkels met de leukste dieren beelden. Van een olifant tot een giraffe. Maar ook verschillende muurcirkels met bosdieren, zoals een lief hertje of een schattige vos. Kies voor een dier die jouw hart heeft, zo maak je het echt jouw kamer!

Elk kind heeft wel een favoriet dier. Wat is het favoriete dier van jouw kind? De muurcirkel dieren is een speciale collectie voor kinderen. Van een Schotse hooglander tot afbeeldingen van een hond en een kat, het verkrijgen van een muurcirkel met dieren is voor iedereen haalbaar!

De collectie met dieren

In de collectie dieren zitten ontzettend veel verschillende beelden van dieren. Het lievelingsdier van jouw kind zit hier vast en zeker tussen.

Houdt hij van een vogel of een olifant? Er zijn genoeg muurcirkels met dieren om uit te kiezen! Kies snel eentje om op te hangen in huis!

De muurcirkels met dieren passen perfect in de kinderkamer met het thema dieren. De wandcirkel in een jungle kamer is ook erg leuk om te combineren met andere producten in verschillende kleuren.

In deze dieren kamers kunnen de wandcirkels dieren zeker niet ontbreken. Daar horen natuurlijk de liefste en leukste beelden van verschillende dieren op deze cirkels bij zoals een Schotse hooglander.

De muurcirkel kun je wel zien als een rond schilderij met dieren. Door de mooie afbeelding is het een plaatje aan de muur, net zoals een schilderij.

De muurcirkel voor de kinderkamer met dieren is het daarom zeker waard om bij jullie thuis aan de muur te hangen en de print is gemaakt voor elke kamer!

Waarom een muurcirkel met wilde dieren?

Dieren zijn zo leuk omdat er zoveel zijn. Elk dier heeft zijn eigen kenmerken en karakter, net zoals een mens. Het leuke is dat je jezelf kunt gaan vergelijken met een dier.

Met welk dier zou jij jezelf vergelijken? Zou je jouw eigen foto vergelijken met een vogel of juist met een wandcirkel van een leeuw?

Voor ieder kind een dier

Kinderen willen graag op een dier lijken, tijdens het spelen doen kinderen soms een imitatie van een dier. Ze gaan zo hard schreeuwen als een leeuw of gaan zo gallant lopen als een paard.

Sommige wilde dieren zijn ontzettend snel, zoals een luipaard of een leeuw. Jouw kind wil misschien wel even snel zijn als die dieren.

Hang bijvoorbeeld een muurcirkel van een uil aan de wand in de slaapkamer van je kind en combineer je interieur heel eenvoudig met een cirkel van een hert.

De natuur past in elke kamer, elk interieur wordt meteen een stuk leuker door een foto van een gek dier zoals een flamingo!

Een aapje is juist weer wat gekker. Alle kinderen doen wel eens iets grappigs of geks. Soms bewust maar soms ook onbewust, wat het nog grappiger kan maken.

Een dier die lekker rustig kan zitten eten is een panda. Heerlijk relaxed, nergens druk om maken en lekker genieten van zijn bamboe.

Misschien kan jouw kind ook wel zo genieten van zijn eten. Zie je hem al zitten genieten? Lekker onderuitgezakt, met zijn vieze handen en mond, heer-lijk! Kijk, met kleine dingen maak je het interieur al stukken leuker!

Is jouw kind soms een beetje onhandig en springt je kind soms lekker rond? Dan is dat natuurlijk vergelijkbaar met een geitje.

Vooral kleine geitjes springen vaak lekker in het rond, daar word je toch vrolijk van! Kies voor een vrolijke print, die kan worden gebruikt om je hele kamer meteen meer sfeer te geven!

Dat een kind zichzelf kan vergelijken met een dier is natuurlijk erg leuk voor de inspiratie van kinderen tijdens het spelen. Ze leren creatiever spelen, wat de ontwikkeling verder bevorderd.

Welk dier vind je vergelijkbaar met jouw kind? Of waar wil jouw kind zich mee vergelijken?

Vraag het je kind of laat je kind zelf zijn favoriete muurcirkel uitzoeken uit de muurcirkel dieren collectie!

Kan ik de muurcirkel ook cadeau geven?

De muurcirkel kun je ook zeker aan een kind cadeau geven. Dit kan aan je eigen kind maar ook aan andere kinderen. Bijvoorbeeld je kleinkinderen, de kinderen van je broer of zus of de kinderen van je vrienden.

Alle kinderen zullen het leuk vinden om een muurcirkel cadeau te krijgen. Het is namelijk een uniek cadeau.

Door het brede assortiment heb je volop keus en is de kans ontzettend klein dat het kind dit cadeau al heeft. Ook is de kans erg klein dat iemand anders precies dezelfde muurcirkel aan het kind cadeau geeft.

Verjaardag

Je kunt de muurcirkel natuurlijk met de verjaardag van het kind geven. Het kind wil de muurcirkel misschien wel gelijk ophangen aan de muur. Bestel er daarom een ophangsysteem bij zodat je de muurcirkel snel en gemakkelijk kunt ophangen!

Er zijn natuurlijk nog veel andere gelegenheden waarbij je een muurcirkel dieren cadeau kunt geven. Bijvoorbeeld met het halen van een diploma of een certificaat, zoals een zwemdiploma of een muziek certificaat.

Je kunt de muurcirkel ook cadeau geven bij de overgang naar een nieuwe klas of bij een goed rapport! Het zal een mooie verrassing en tevens een mooie beloning zijn. De wandcirkel dieren is er zeker één waar het kind ontzettend blij mee zal zijn!

Wat zijn de eigenschappen van de muurcirkel dieren?

De muurcirkel dieren is gemaakt van kunststof. Dit is een speciale soort kunststof, dit materiaal noemen we ook wel forex. Het is erg licht van gewicht. Dat maakt het gemakkelijker om de wanddecoratie op te hangen.

Formaten

De wandcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verschillende ontwerpen, van eentje met bosdieren tot oude meesters tot eentje met alleen een Schotse hooglander of leeuw!

Namelijk in 30, 60 en 90 centimeter doorsnee. De verschillende formaten zorgen ervoor dat ze ook in jouw interieur passen. De wandcirkels van 30 en 60 centimeter zijn 3 millimeter dun. De grootste cirkel van 90 centimeter is 5 millimeter dun. Deze dikte zorgt ervoor dat de muur cirkels stevig blijven en niet vervormen. Daarnaast blijven ze licht van gewicht zodat ze niet te zwaar zijn om op te hangen.

Gevonden wat je zocht? Begin dan nu met bestellen! Op die manier heb je snel jouw muurcirkel met dieren in huis.

Vergeet niet een ophangsysteem erbij te bestellen. Het ophangsysteem maakt het voor jou extra makkelijk om jouw muurcirkel op te hangen.

Nog niet gevonden wat je zocht? Deze collectie dieren is ook verkrijgbaar op een behangcirkel of een poster in lijst.

Daarnaast bieden we bij Topdoek voor de muurcirkel nog veel meer mooie collecties aan speciaal voor de kinderkamer. Specifieer wat jij wilt met de tags op de site en vindt het product voor jou!

Productinformatie van onze ronde wanddecoratie

Als je deze wanddecoratie wilt bestellen, is het natuurlijk wel handig om te weten welke formaten beschikbaar zijn, zodat je verschillende wandcirkels naar jouw voorkeur kunt ontwerpen.

De invloed van de grootte aan de wand

Na deze moeilijke keuze kunt je het formaat kiezen. Voordat je een muurcirkel bestelt, kun je het beste de ruimte opmeten waar je hem wilt ophangen, om niet de verkeerde maat te kiezen.

Grote muurcirkels nemen veel ruimte in beslag en hoeven niet gecombineerd te worden met andere woonaccessoires, maar kleinere muurcirkels staan ​​mooi bij meerdere muurcirkels en andere decoraties.

Kies voor kleine wanddecoratie als je wilt combineren, maar voor grote als je juist de muur wilt vullen. De beslissing is aan jou!

Een ophangsysteem voor de muurcirkels

Je hebt dan de mogelijkheid om een ​​standaard ophangsysteem toe te voegen aan jouw bestelling. Dit maakt het ophangen van een muur cirkel snel en eenvoudig zonder enig gedoe.

Na selectie kunt je jouw bestelling van de wandcirkels plaatsen in de winkelwagen. Daarna kun je verder winkelen voor meer woondecoraties of de bestelling van de muurcirkel gewoon bevestigen. Kortom, je kunt jouw interieur in een handomdraai veranderen met deze muur cirkel!

De waardering van deze cirkel is hoog door al onze klanten!

Vragen of problemen?

Heb je nog steeds problemen of vragen, kijk dan op onze pagina met de meest gestelde vragen. Als je geen antwoord kunt vinden op je vraag of probleem, neem dan contact op met de Klantenservice. Wij helpen je graag.

Bevestig je bestelling als je klaar bent en controleer of je het juiste adres hebt ingevuld. Door de snelle levering heb je de wandcirkels snel binnen en kun je genieten van de collectie dieren!

Tevens wordt ieder product klaargemaakt en verzonden in een korte tijd, zodat je snel van jouw muurcirkel kan genieten.

Twijfel niet langer en kies voor een muurcirkel met dieren!