• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Meerluik / drieluik canvas 

Met een drieluik op canvas (meerluik op canvas) heb je een blikvanger in je interieur. Hierbij wordt de foto van jouw keuze opgedeeld in drie delen. Een drieluik foto is erg leuk om te laten maken van een natuurfoto, landschap foto of steden foto. Met een drieluik canvas aan de muur creëer je een ruimtelijk, dynamisch effect. Wil je een drieluik canvas bestellen? Dan komt €15,- bovenop de originele prijs van het formaat. Wij nemen contact met je op over het ontwerp, zodat je zeker blij zult zijn met het resultaat!

  • Drieluik op canvas
  • Snelle levering
  • Doekprijs + €15,-

Wat is een drieluik foto op canvas?

Een drieluik foto, een meerluik op canvas of drieluik canvas is een unieke wanddecoratie met meerdere delen. Het is bijvoorbeeld erg mooi om een foto luik te laten maken van een landschapsfoto of andere natuurfoto. Ook is een skyline foto een aanrader om op te delen in meerdere delen. Een foto met gezichten is minder geschikt voor een meerluik. Er is keuze uit twee, drie of vier luiken. Meer luiken kan op aanvraag. De foto’s worden middels een UV-print op het canvas doek gedrukt, waardoor de kleuren goed tot hun recht komen.
Voor een foto drieluik geldt dat €15,- bovenop de normale formaat prijs komt.

Een meerluik / drieluik canvas 

Je kunt een drieluik foto in drie simpele stappen bestellen:
Selecteer het gewenste formaat.
Upload de foto van jouw keuze en klik op ‘Begin met personaliseren’. Nu kun je naar de volgende stap gaan.
Selecteer bij ‘Fotobewerkingen’ de optie ‘Meerluik’ en controleer je bestelling. Nu kun je jouw bestelling afronden.

Houd er rekening mee dat je een geldig e-mailadres achterlaat, zodat we contact met je op kunnen nemen om het ontwerp af te stemmen. Heb je nog andere wensen voor een fotobewerking, zoals een zwart-wit filter of tekst? Dan kun je dit doorgeven aan onze vormgever. Alle opties, bewerkingen en mogelijkheden zijn hetzelfde als bij een normale foto op canvas.
Je kunt het beste voor elk paneel een ophangsysteem bestellen. Voor het mooiste effect, kun je 3 cm over laten tussen de luiken. Naast een drieluik, kun je ook kiezen voor een tweeluik of vierluik. Dit kun je gewoon overleggen met onze vormgever. De levertijd van een meerluik op canvas is gelijk aan de normale levertijd, namelijk 48 uur. Naast een drieluik op canvas, kun je ook een drieluik laten maken van één van onze andere materialen! De verzendkosten bedragen € 5,95. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bestel vandaag nog jouw favoriete foto op een drieluik canvas!

Direct bestellen