• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Meerluik / drieluik canvas 

Met een drieluik op canvas (meerluik op canvas) heb je een blikvanger in je interieur. Hierbij wordt de foto van jouw keuze opgedeeld in drie delen. Een drieluik foto is erg leuk om te laten maken van een natuurfoto, landschap foto of steden foto. Met een drieluik canvas aan de muur creëer je een ruimtelijk, dynamisch effect. Wil je een drieluik canvas bestellen? Dan kun je dit helemaal zelf regelen in onze makkelijke besteltool!

  • Drieluik op canvas
  • Snelle levering
  • Vanaf € 31,95 

Wat is een drieluik foto op canvas?

Een drieluik foto, een meerluik op canvas of drieluik canvas is een unieke wanddecoratie met meerdere delen. Het is bijvoorbeeld erg mooi om een foto luik te laten maken van een landschapsfoto of andere natuurfoto. Ook is een skyline foto een aanrader om op te delen in meerdere delen. Een foto met gezichten is minder geschikt voor een meerluik. Er is keuze uit twee, drie of vier luiken. Meer luiken kan op aanvraag. De foto’s worden middels een UV-print op het canvas doek gedrukt, waardoor de kleuren goed tot hun recht komen.

Een meerluik / drieluik canvas 

Je kunt een drieluik foto in drie simpele stappen bestellen:
Upload de foto van jouw keuze en klik op ‘Begin met personaliseren’.
Selecteer het gewenste formaat. Je kunt zelf het materiaal, het aantal luiken en het formaat kiezen.
Bij de extra opties kun je er nog voor kiezen om bepaalde opties mee te bestellen, zoals een ophangsysteem.

Vervolgens kun jij de bestelling afronden door de stappen in de winkelwagen en op de betaalpagina te volgen.
Als je voor de optie ophangsysteem kiest, dan wordt er voor elk paneel een ophangsysteem bijgeleverd. Op die manier kun jij alle panelen makkelijk aan de muur hangen. Voor het mooiste effect, kun je 3 cm over laten tussen de luiken. Naast een drieluik, kun je ook kiezen voor een tweeluik, vierluik of vijfluik. Dit kun je gewoon overleggen met onze vormgever. De levertijd van een meerluik op canvas is gelijk aan de normale levertijd, namelijk 48 uur. Naast een drieluik op canvas, kun je ook een drieluik laten maken van één van onze andere materialen! De verzendkosten bedragen € 5,99. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bestel vandaag nog jouw favoriete foto op een drieluik canvas!

Direct bestellen