• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Behangcirkel Abstract

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een behangcirkel met eigen foto perfect voor jou! Neem ook eens een kijkje bij onze kinderkamer collecties!

 

Abstract kunstwerk aan jouw muur

Een kenmerk van abstracte kunst is dat je niet altijd kunt zien wat er precies op het kunstwerk staat. Dit is ook zeker het geval met onze collectie abstracte behangcirkels. Je kunt hier een behangcirkel regenboog in beige kleuren vinden, maar ook een behangcirkel zwart-wit met gouden tinten is een mogelijkheid.

Kortom, de abstracte behangcirkels zijn ideaal wanneer je een subtiele, maar tegelijkertijd opvallende decoratie aan de muur wilt toevoegen.

De behangcirkel abstract, zoals bijvoorbeeld de behang cirkels met beige kleur, worden gemaakt van zelfklevend stickermateriaal. Dit zorgt ervoor dat je de behangcirkels gemakkelijk op de muur kunt plakken. Ook omdat alle abstract behangcirkels, ongeacht een klein of XXL-formaat, in één geheel worden geleverd.

Bestel jouw behangcirkel abstract

Wil je het interieur in je huis een unieke en moderne uitstraling geven? Kies dan voor een abstracte behangcirkel van Topdoek. Je kunt de ronde sticker eenvoudig op de wand plakken, maar hem net zo eenvoudig weer van de muur aftrekken. Dit doe je al zonder de behangcirkel abstract en de muur te beschadigen. Het ronde fotobehang laat namelijk geen lijmresten achter. Dit is één van de voordelen van ons ronde fotobehang met abstracte afdruk. Ontdek de overige voordelen als je de vandaag bestelde behangcirkel abstract thuis zult ontvangen!