• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Fotobehang

Op onze site kun je nu ook fotobehang bestellen. Dit is een originele manier om jouw slaapkamer, woonkamer, kantoor of keuken op te vrolijken. Dit kan met jouw eigen favoriete foto, of met een foto uit onze collectie. Onze collectie bestaat uit meer dan 1000 verschillende soorten foto op behang. Zowel als bij je eigen foto als bij een foto uit onze collectie kun je kiezen uit meerdere soorten behangpapier. Ook kun je gebruik maken van onze behangplakservice, waarbij een specialist van ons het behang komt plakken.

Fotobehang als wanddecoratie

Fotobehang van AluminiumStunter.nl is een van onze vormen van wanddecoratie. Hiermee kun je groots uitpakken en je hele wand opfleuren. Dit kan in verschillende kamers en op verschillende manieren.

  • Je eigen foto uploaden en laten afdrukken op fotobehang
  • Een fotobehang uit ons ruime assortiment kiezen

Plakservice

Onderdeel van onze service is de mogelijkheid om een specialist van ons het behang professioneel te laten plakken.

Eigen foto op fotobehang

Allereerst is er de mogelijkheid om je eigen posterbehang te ontwerpen door zelf een foto uit te zoeken. Dit kan een foto zijn die jij zelf mooi vindt, bijvoorbeeld jouw favoriete vakantiefoto, natuurfoto of familiefoto. Hierdoor wordt de decoratie erg persoonlijk en dus uniek. Als je zelf een foto uitkiest is het belangrijk dat deze een hoge resolutie heeft zodat de afdruk een hoge kwaliteit heeft. De foto moet per meter minimaal 700 pixels hebben. Bij een formaat van 2 x 2 meter van het behang moet de foto dus een minimale resolutie van 1400 x 1400 hebben. Fotobehang eigen foto is verkrijgbaar in twee verschillende soorten: vinyl behang of airtex behang. Vinyl behang is al voor €14,95 per vierkante meter te verkrijgen. Airtex behang is ook te bestellen voor €14,95 per vierkante meter.

Kinderen op fotobehang

Fotobehang uit eigen collectie

Bij een behangprint uit ons eigen assortiment heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende afbeeldingen in meerdere categorieën zoals natuur, dieren, sport, steden en kinderbehang. Het formaat van deze producten staat al vast. Bij het bestellen van een foto behang uit onze collectie heb je de keuze uit twee soorten behangpapier: vliesbehang of glasvezelbehang.

Olifant op fotobehang

Fotobehang eenvoudig bestellen

Wij van AluminiumStunter.nl vinden het erg belangrijk dat jij tevreden bent met je bestelling. Wij zorgen ervoor dat de behang foto een hoge kwaliteit heeft, de prijzen laag zijn en dat het product zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd wordt. Als je fotobehang hebt besteld wordt deze al binnen 3 werkdagen geleverd. Het behang wordt verpakt in een koker, waardoor het onderweg niet beschadigd raakt. 

Direct bestellen