• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposter Jungle

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Tuinposters met jungle print

Een tuinposter jungle is de perfecte wanddecoratie voor in de tuin! Je hebt keuze uit verschillende soorten afbeeldingen, bijvoorbeeld een close-up van een paar grote bladeren of een foto van een pad dwars door de jungle met nog meer bladeren. Met deze tuinposter jungle breng je nog meer natuur in de tuin.

Inspiratie voor in de tuin

De tuinposter jungle staat natuurlijk leuk in elk interieur. De print met bladeren van deze posters zorgen voor een mooi effect in de tuin, waardoor je gasten niet zullen kunnen stoppen met kijken.

Deze jungle producten met bladeren zorgen ook voor rust en eenheid in je tuin. Het trekt niet alle aandacht naar zich doet door de kleuren, maar geeft je tuin wel een unieke uitstraling.

Productinformatie

De tuinposter jungle is verkrijgbaar in verschillende maten. Het kleinste formaat in onze collectie tuinposters is die van 40 cm bij 40 cm en het grootste formaat verkrijgbaar is die van 300 cm bij 140 cm. De meest gekozen grootte is die van 120 cm bij 80 cm, een perfect middel formaat tussen alle maten!

De jungle poster is verkrijgbaar met verschillende soorten ophangsystemen, zodat je de makkelijkste optie kunt selecteren. Nadat je de tuinposter hebt besteld, zorgen we voor de rest. Door de snelle levering heb je binnen enkele werkdagen de jungle tuinposter in huis!

Een tuinposter voor elke tuin

Is je tuin al groen genoeg, maar zoek je wel een leuke decoratie voor in de tuin? In ons assortiment is er een tuinposter voor ieder! Ze zijn beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en maten, zodat er altijd een tuinposter bij zit die bij je past!

Vragen en problemen

Heb je vragen over het kopen van een tuinposter jungle of loop je tegen problemen aan tijdens het product toevoegen aan je winkelwagen? Kijk dan eerst even op onze pagina met enkele gestelde vragen.

Vind je hier het antwoord op je vraag niet? Dan kun je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.

Hoe hang je een Tuinposter op?

In ons assortiment heb je keuze uit enkele ophangsystemen waar je uit kunt kiezen. Voor een ophangsysteem heb je de keuze uit ringen, houten frame, tunnelzoom en aluminium frame.

Een tuinposter jungle met ringen kun je eenvoudig ophangen aan een hek of een muur op het balkon. Met spijkers kun je de tuinposter jungle ook ophangen aan de schutting!

Bij de tuinposter met jungle print met tunnelzoom is het de bedoeling dat je zelf een houten lat of een touw door de poster steekt.

Hierna kun je jouw tuinposter ophangen. Een foto op tuinposter met een aluminium frame is strak opgespannen door het frame.

Met al deze verschillende opties kun je je tuindoek jungle op jouw manier ophangen zonder problemen.

Waar kun je tuinposters kopen?

In ons assortiment heb je de keuze uit veel verschillende soorten tuinposters. Je kunt ervoor kiezen om een tuinposter uit een van onze collecties te bestellen zoals een tuinposter jungle, maar er is ook een tuinposter met eigen foto verkrijgbaar. Met al deze verschillende keuzes zit er altijd eentje tussen die geschikt is voor je!

Waar hang je posters mee op?

Een tuinposter jungle kun je ophangen op verschillende manieren. Als je ringetjes in de hoeken van de poster hebt zitten, dan dien je eerst schroeven of haken in de muur te plaatsen. Daarna kun je de poster eenvoudig ophangen.

Kun je canvas schilderij buiten hangen?

Een canvas en het inkt kunnen in de regen staan, maar gaan minder lang mee dan wanneer ze binnen worden geplaatst. Een jungle tuinposter is de ideale vervanging voor een canvas. Deze kun je wel buiten plaatsen!

Hoe hang je een schilderij op zonder te boren?

Je kunt een canvas ophangen zonder te boren met zelfklevende spijkers, maar een tuinposter jungle is nog veel makkelijker op te hangen! Dit is een unieke wanddecoratie voor in de tuin, waardoor jouw tuin een compleet nieuwe look krijgt. Het ophangsysteem is heel makkelijk en je hoeft hier niet voor te boren!